A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
A KUPÁBAN araszolgattunk előre
a 6. körben kiütve a Benficát
de a verhetetlen Porto az elődöntőben már nagy falatnak bizonyult.
A BAJNOKI szezon előrehaladtával kiérdemeltük a döntetlenkirály jelzőt. Folyamatosan ikszeltünk és szinte képtelenek voltunk behúzni a kötelezőt.
4 fordulóval a vége előtt érkezett hozzánk a Boavista. Mi 4., ők 5. helyen álltak. Köztünk 5 pont, így ha nyerünk bombabiztos a 4. hely. A folyamatos botladozások mellet ez igen fontos mérkőzés lett.
Persze ők szereztek vezetést egy jogtalan 11-es révén.
Forduláskor lepirítottam a népeket. Egyenlíteni 10 emberrel sikerült. Az egyik csatáromat éppen az oldalvonalon túl próbálták összerakni, kevés sikerrel. Rögtön az egalizálás után támadóbb taktikára váltottam és egy formás támadás révén, bevittük a győztes találatot is!
Így 3 fordulóval a vége előtt 8 pont előnyre tettünk szert a 4. helyért vívott csatában. Gyakorlatilag zsebben a legjobb kiscsapat képzeletbeli díja.
Bár ha felfelé néztem, a BL-t érő helyen álló Sporting csak 4 pontra állt előttem. Az utolsó két fordulóban lejátszandó idegenbeli meccsem nem sok jót ígért. Kiélezett szituációk. A Leixoes a bennmaradásért, a Porto a bajnoki címért küzdött élet-halál harcot. Én meg nem tudtam kellően motiválnia társaságot, így maradt a mindenkori csúcsbeállítás, a 4. hely.
Szezon summázása:
Szerződést is hosszabbítottam a klubbal. Rövid huzavona után aláírtam az új 3 éves kontraktusomat. Kicsit kérettem magam és extra feltételeket szabtam, amit pénzhiányra hivatkozva nem tudott bevállalni az elnök. Nagyobb stadiont és jobb edzéslehetőséget akartam kicsikarni. Még idekerülésem idején meg is egyeztünk ezek fejlesztésében. Viszont korrektül viselkedett és nem hitegetett az ügyben, hanem kerek-perec elutasított. Nekünk magyaroknak ez teljesen új. Remélem, tudok a pénzügyekben is ügyeskedni annyit, hogy rövid időn belül egy nagyobb stadionnal rendelkezzünk. Mindenesetre már idehoztam egy büntetett előéletű könyvelőt. Na ő tudja, hogyan is oldjuk meg az anyagi vonzatát…