104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Lássuk.
Megvan. Köszi. Én voltam a vak. -
-
Először a bloggerek nevei alatt katt a blogod beállításaira és hozz létre blogkategóriát. Aztán ugyanott találsz egy Új bejegyzés nevű hivatkozást, katt arra, és nosza írás :) -
CíceroCíceroCícero :D
htx :D -
Én regisztráltam is, hogy ott is meglegyen, de nem tudok bejegyzést irni.
Azt gondoltam már nem is működik. De ha a helpben vagy privátban leirja valaki, hogyan kell bejegyzést irni, akkor oda is felteszem.
Egyébként örülök, hogy kedvező fogadtatásra talált a beszámolóm.
Mivel már a 6. szezonnak is vége, igy biztos folytatom még.
-
bármilyen gépről be tudsz jelentkezni az otthoni gépedre. korlátozott a színmélység, szaggat, de működik. ugyanaz csinálta aki a hamachit. bővebben -
Élvezet olvasni az ilyen beszámolókat :)
Az a Cícero melyik Cícero ? Dobnál 1 képet az értékeiről, és hogy milyen klubbokban játszott előtted ? -
ez mi?? -
logmein.com
Kicsit szaggat a game, de erős elvonási tüneteknél kibírható :) -
őszi szezon végén:
amugy grat mindenkinek -
Ismét színes, élvezetes beszámoló, imádom olvasni. Főleg munkában, csak az a baj, hogy ilyenkor meg jön a kedvem egy kis efemezéshez :) -
ha van időm, én olvasgatom, és most én is aktivizálom magam, a 2005-ös Arsenal játékomat oda fogom írogatni :) -
pinnacle #16304 FMBlogot olvassa még vki?:o
mert akkor irok, csak mivel ugy láttam nem nagyon olvassák nem irtam -
Rohatt nagy grat, mind a beszámolóért, mind az eredményekért.
Ilyen jellegű beszámolókat nagyon szívesen látnánk az FM Blogban is (banner :))
zsilike: nem tudok róla, hogy terveznének harmadik peccset -
zsilike #16302 sziasztok van e hír a 3.patchről,vagy 08-nál nem lesz? -
Télen Ian Harte és Stephen Carr jött
-
Clube Desportivo Nacional
4. szezon
Valamit idén fel kellett mutatnom. Negyedik alapozásomat kezdtem meg a csapat élén és a hihetetlen kupagyőzelem után, mintha egy kicsit álmoskás lett volna a hangulat a csapat körül. Szóval a 4. szezonra kellett valami kiugrót produkálnom. Újabb trófea, esetleg BL indulásra jogosító helyezés, vagy ahogy a cigány jósnő ígérte, bajnoki arany májusra (bár szerintem be volt csiccsentve és csak a jatt utáni sóvárgás mondatta belőle).
Nagyon aktívan kezdődött a nyári uborkaszezon. Játékosforgalom, scoutolások, shortlistára helyezések tarkították a nagyon offenzív játékospiacon töltött heteimet.
Elment Pittman és a svájci válogatott Benaglio. Utóbbi kifejtette, mennyire bánja, hogy nem dolgozhat velem többé. Gondoltam, ha folyamatosan küldi a Milkacsokit, meg nyit nekem egy bankszámlát Zürichben, akkor lehetünk továbbra is barátok. Egyébként ezt a nyáladzást hagyja meg a lányoknak.
Rekordösszegért elkelt Nimo is. £7.000.000 + 30% volt a lelépési díj, ami jelentősen helyre tette a büdzsét. Valamint Souza is kitalálta, hogy túl kicsi csapat ez a Nacional. Ez a mehetnék £2.000.000-t hozott a konyhára. A Santos perkálta az összeget.
Nagyon nagyot húztam, fél Ibéria elismerését kivívva, mikor a kegyvesztett Hélder Barosát elhoztam ingyen a Portótól. Élete pillanatának nevezte a váltást. Ültem ott a kamerák kereszttüzébe és gondoltam, ez is kezdi ezt a szarságot. Mintha köldökzsinór helyett Nacional sállal a nyakában jött volna világra. Belül mondjuk imponált, hogy ide sikerült hoznom, de egy fintort elengedtem szavai hallatán. Pályán vívjon ki elismerést, ne a bemutatkozó szövegében puncsoljon a szurkolóinknak.
Összességében 6 játékost igazoltam, és 15en mentek máshová szerencsét próbálni .
Mondhatni szokásos előkészületi ellenfeleim voltak. Nagyok és ők akartak jönni, én meg nem ellenkeztem. Újdonság volt, hogy most először vizitált az aktuális BL győztes, Chelsea személyében szerény otthonunkba. Szerettem volna több meccset lekötni, de úgy látszik a nagyok csak ajánlkozni szeretnek, hívást fogadni nem annyira.
Borzalmas, katasztrofális, kiábrándító, siralmas kezdés. Nem is tudok elég negatív jelzőt használni.
És az UEFA-kupás szereplésünk is kritikán alulira sikeredett:
Így maradt a hazai vitézkedés. Teljes gőzzel a bajnoki meccsekbe vethettem magam. Volt min javítani és fel kellett ráznom a csapatot. Ez hellyel-közzel sikerült is, hisz elkezdtünk pontokat gyűjteni. De a játék és az eredmények fényévnyire voltak attól, amit elképzeltem. Kezdetem feladni a hitem egy újabb sikeres szezon elérésében. Már az alapelvárásnak kikiáltott Európai szereplés is csak egy elérhetetlen álommá vált a szezon e szakaszában.
És jött a madeirai derbi. Még a csillárról is lógtak a nézők. Persze az előjeleknek megfelelően újabb vereség lett a vége.
Mondtam is a meccs utáni eligazításkor, hogy ez totál betli. Erre néznek rám bambán. Na mondom a pálinka után még egy Hungarikum amire megtanítom őket, így rögtön leültünk ultizni. Éjfélig zsugáztunk és mivel rendesen megkopasztottam őket, a haragom is elszállt. De szerintem, hagytak nyeri a csibészek, mert ha még a piros rekontra 40-100 ultimat is elcsípik, tuti vér folyt volna. De legalább ez a közös időtöltés összehozta újra a csapatot. Az idegenbeli meccseinkkel járó hosszú repülőutakon nagyon jó hangulat alakult ki a kártyázás révén. Nem tudom, hogy ennek köszönhetően v. valami egyéb esemény következményeként, de elkezdtünk felfelé kúszni a tabellán.
És eljővén a Sporting elleni idegenbeli meccs. Nem állítnám, hogy támadólag léptünk fel, de a védelem kimagasló formája folytatódott és egy kontra ill. szabadrúgás góllal ismét borítottuk a papírformát:
Ekkor 5 pontra volt az európai indulást érő 5. hely. A kupában is állatunk és a két hónappal ezelőtti kilátástalan helyzet, hírtelen egy igen jó előérzetű évkezdetté fordult át. Egyenletes kiváló teljesítményünket, a január hó menedzsere címmel honorálták. Érdekeségképpen megjegyezném, hogy a hónap játékosa Máté Péter lett, aki a Guimaresben tolja. Rá is csörögtem, hogy a magyar focikolónia fergeteges januárját üljük már meg. Hát így tettünk. Talán ez a siker segít abban, hogy az elkövetkezendő években nem csak mi ketten ünnepeljünk szilveszterkor, hanem minél több idegenlégiósa legyen hazánknak. Kimagasló tehetségből van egy pár, ellephetnék Nyugat-Európát. Mind közül Richolm tűnik a legnagyobb ígéretnek. Jó lenne nyáron lépnie, hogy ne rekedjen meg a fejlődésben. -
Bajnokságban folytatódott a remek sorozatunk. Zsinórban nyertük a meccseket. Viszont egy hihetetlen rekordot állítottunk fel. Szerintem megismételhetetlen, bár a kapusunk biztos rácáfolna. Igaz ő ezért kapja a prémiumot, szóval anyagilag is motivált. Nekem marad az erkölcsi siker. Sorozatban kilenc meccsen nem kaptunk gólt, így összesen 1039 percen át maradt érintetlen a hálónk.
És ha már ilyen magasan szárnyaltunk, átruccantunk Portóba antifutballozni egy kicsit, hogy kupa elődöntősként térjünk haza:
Be is hívott az elnök az irodájába, hogy beszélgessünk a közelmúlt megtáltosodásáról. Kérdezgetett, hogy minek tudható be a pálfordulásunk. Mindent magamra vállaltam, és pszichológiai képességeimet fényeztem, mondván én vagyok a letétményese kiváló szereplésünknek. Csak lenne már fejlettebb infrastruktúránk! Erre kacagott. Azt hitte viccelek. Felvázoltam neki, ha lenne futball akadémiánk, mondjuk Cristiano Ronaldo nevével fémjelezve, abból mennyit profitálhatna az egyesület. Marketing, sportszakmai és pénzügyi vonalon egyaránt. Na ekkor esett gondolkodóba. Nagyon remélem sikerült elültetnem a bogarat a fülébe.
Siker, siker hátán. Folyamatos győzelmekkel tarkított menetelésem során ismét behúztuk a városi rangadót. Ezzel a kiesés szélére sodortuk a Maritimót.
A 12 meccses menetelésemnek Guimaresben lett vége. Persze egy lesgóllal, de ez nem lehet kifogás. Egyszer minden sorozat végetér. De lehet, ittasan árultam el trükköket Máténak, aki ezt most ellenem fel tudta használni. A győzelemért mindent.
Közben csendben bejutottunk a Portugál-kupa döntőjébe, ahol a Benfica lett az akadály, az újabb kimagasló siker előtt.
A vége a szokásos botladozós. Nem tudom mi lesz akkor velünk, ha esetleg a végjátéknak tétje is lesz. Eddig nem acélos a befejező stádiumban mutatott teljesítmény.
És akkor a szezon zárásaként eljött a KUPADÖNTŐ. Nem sok esélyt hagyott az idény legjobb csapata.
Megint szét akarták szedni a csapatomat. Páran már jelezték, hogy vennék a sátorfájukat. Nagyjából ugyanazok a gondolatok, mint az előző szezon végén. Reméltem, jól jövök ki a dolgokból. Az első számú kapussá kinőtt Fábiót nagyon szerettem volna megtartani, hisz ő lett a szezon portása. Gondolom a fentebb említett 1039 perc sokat nyomott a latba.
Mindenki elment nyarani, kivéve egy játékosomat, aki részt vett a 2010es VB-n, Ausztrália színeiben.
Egy júniusi vasárnap délután, hivatalos voltam az elnök nyaralójába, egy kötetlen szezonzáró grillpartira, a teljes vezérkar társaságában. Kellemes hangulatban csordogáltak az események, mikor az elnök bemutatott egy ismeretlen építészt. Közölte, hogy a szakember lesz az építésvezetője a stadion bővitésének. Még fel sem ocsúdtam a gyönyörűségtől, már ott is termett a pénzügyi vezető, a marketingessel, hogy tetézzék az örömöm, mondván új főszponzora lett a klubnak, 3x annyi pénzt letéve az asztalra. Ezzel magasabb fizetéseket tudunk garantálni a jövőben a klub alkalmazottai számára. Na az egy remek kis délután volt.
-
Az előzőt kitörölnétek légyszi? -
Az első helyezett Manchester ellen játszottam! Én vagyok a 3. és a Mu már fél éve nem kapott ki!
[img]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/thumbs/Liverpool+Mu.JPG[/img]]A meccs -
Halálcsoport :)
Mutasd meg a lámáknak
-
karajjj #16294
végülis egész jól jártam :DDDDD
behúztam 4,4 milió eurót a csoportkörbe jutásért :D ez pár évre megoldja a gardasági gondjaimat :D
így meg még garantált 3 teltházas meccsem is sztárcsapatok ellen...
csak ugye 4800 fős stadionnal nemsokat érek :S de legalább hátha lesz már új stadion :P -
Nagyonnagygrat Karajjj!
Ménezt is elhoztam, dolgozott már valaki vele?
-
karajjj #16292 bejutottunk a BL csoportkörbe :DDDDDDD
-
Ha már adtak kis zsét, vásárolgatok:
Csodagyerek lett, miután megvettem 4,3M euróért:
-

-
grat naon szép -
Utley #16288 Grat ez parádés eredmény:) -
karajjj #16287 45 perc bunkerfoci után visszatámadtunk
-
hát nem tom a 8.0.1 patch és a 8.0.2 patchel mennyit változik a keret. amugy 442 attack felállást használok -
Martins15 #16285 Köszönöm!
És még egy kérdés.Szted érdemes lenne nekem is felraknom azt az adatbázist?Értem ezalatt azt hogy annyival jobb lesz a keret vagy nem nagyon?Ja és mégegy.Mien taktikát szoktál használni?
sry ha hosszú voltam
-
igazolások:
plusz még
Rolando Fonseca 08.09.01
Alex Uzoma 09.01.16 (naon nagy tehetség 180Pa):P
-
1. ingyen igazoltam, és amugy 8.0.2 adatbázist használom
2. Still -
Jó csapat. Én is velük vagyok. Bölcs döntés
-
Martins15 #16281 2 kérdése lenne ha szabad
1. baranyait megvetted vagy benne volt? És ha alapbol nálad volt akkor melyik adatbázist használod?
2.mi a téma neve amit használsz? -
Véget ért a szezon a fradival sima feljuttás már a 24.forduloba. A veretlenség sikerült 3döntetlen csunyit csak:
1. 0:0 Tuzsér ellen odahaza
2. 1:1 Kecskemét ellen idegenbe
3. 3:3 Makó ellen idegenbe
Év csapatába 5 játékosom, név szerint:
Mátyus,Dragóner,Lipcsei,Jovánczai és Bartha
Év játékosa:
1. Bartha és Lipcsei 3.helyen végzet
Év ifije
1. Bartha
Év Managere:
Én lettem!!:D:P
Nyugati csoportbol a Pápra jutott fel. Még az Nb1-t a Kaposvár nyerte Vasas és a Győr előtt. (Debrecen 8., Mtk 9., Újpest 14.) Kiesők: Paks,Nyiregyháza
Magyar kupa győztese:Újpest Magyar liga kupa győztese:Újpest
Bl győztes a Valencia, Uefa kupa győztese: a Bayern München
Képek:
-
Úristen de balfasz vagyok, utolsó meccsen véletlen Friedel helyett Ooijert tettem be a kapuba, és csak meccs után vettem észre (ki is szoptam 4-0-ra a Bolton ellen) :D
6. lettem a Blackburnnel, lehettem volna 5. is, csak a végén elqrtam ezt az utolsó meccset... -
nem birom magyar liga nélkül, pedig nem ment rosszul Amadorával, kezdek ETO-val egyet -
Nálam leginkább csere, Trochowski mellé nem nagyon akar beférni :D
De majd lehet most berakom a Schalke elleni kupameccsre. -
Lol, Man Utd 7-4-re elvert, jó kis vizilabda meccs volt :o
Védelem egy kaki, nem szoktam hozzá, hogy enniy gólt kapok :o