104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Gunnersboy
    deén korábban kezdtem, cask egy honapig szünetletettem kb :]
  • Ars3nal
    pff én is azzal tolom:D
  • zionduc
    Álli álli!

Érdeklődnék, hogy szeretne-e valaki a fórumozók közül online FM bajnokságokban játszani.
    Most fejeződött be a klánliga és a kupa ( Cikk ), és pár hét múlva indul a következő bajnokság, ezért olyan játékosokat keresünk, akik szeretnének részt venni ezeken a versenyeken. Heti egy meccset kell lejátszani egy előre egyeztetett időpontban, szóval annyira nem vesz el sok időt.
    Ha többen is szeretnétek játszani innen, akkor egy teljesen úgy klánt lehetne alapítani.
    Úgy néz ki, hogy a következő ligára öt csapat jön össze, de minél több klán fog nevezni, annál nagyobb az esély arra, hogy egy nemzetközi oldalon tudjuk megrendezni ezt a versenyt. Egy klán 8 fővel kell, hogy rendelkezzen, és maximum 10 nevezett tagja lehet.
    Ha kérdésetek van, akkor ide is írhattok, de ha valaki jelentkezni szeretne, akkor jó lenne, ha mailben írna egy levelet a [email protected] címre, és írja hozzá, hogy az SG-ről jönne.
    Ha van a fórumozók közül olyan játékos, aki esetleg az innen összejött csapat szervezését is elvállalná, akkor neki természetesen segíteném a munkáját.
  • Mike94
    már csak holnap fűzök hozzá majd véleményt, mára elteszem magam
  • Mike94
    mi van beállítva védőknél? a szélső és középhátvédek beállításáról képet
  • Darthmushroom
    képek eddig kicsit szerintem érd. birnigham nyeretlen a chelsea meg veretlen:S Aston Villa is elég csalodás eddig.

igazolások, főleg a jövöre gondoltam itt:
  • Darthmushroom
    mecseként 1kapott gol az átlag a rugott meg 2.4
  • Darthmushroom
    végre helyreállt a csapat és felfogták a taktikát helyre állt a rend bl-be közel a továbbjutás bajnokságba golkülömbséggel vezetünk..(mint a valoságba volt csak nem ott járok) amugy naon sok golt kapunk nem tom vidic ferdinand pedig elég jo védelem lenne mondjuk naon sokat is rugunk
  • Gunnersboy
    sajnos lusta vagyok beszámolót irni, befejeztem első szezonomat a Kettering-el (angol legalsó osztály)
    sikerült első helyen végezni elég simán, igy rájátszás nélkül meglett a feljutás
  • soma22
    pontosan igy linkeltem, köszi:)
  • dudusrac
    másolás, beillesztés
  • Fabio Capello
    gratula mindenkinek :)
  • soma22
    lusta vagyok leírni mégegyszer:
    3. idény
  • Csesza
    gratula :)
  • Darthmushroom
    nagy grat szép ez első évbe
  • GTheo
    Victor Simoes nagyon isten, nálam az Angol 2. osztályban gólkirály lett :)
  • szabocsaba1983
    És végül, de nem utolsósorban, építgetjük kapcsolatainkat is, hátha a "kicsit" nagyobbaknak segítségre lesz szükségük :

• szabocsaba1983
    Egy kis összefoglaló első szezonomról, asafderg után szabadon.
    /sokkal kevesebb körítéssel, elvégre nem vagyok egy Petőfi /

U.D. Las Palmas S.A.D.
    első szezon

Választásom azért esett erre a klubra, mert mindenféleképpen olyan csapatot kerestem, ami másodosztályú, és még ott is a kiesőjelöltek közé van sorolva, tehát izzadós szezon várható. Nétegettem a 2. osztályú topligás csapatokat, és megtetszett a Las Palmas neve.

Teljesen véletlenül, ez is pont egy szigeten található, és van nagy helyi riválisa. (Universidad Las Palmas)

A kasszában 1.2 millió, igazolni 600.000, heti fizukra max 36.000, bankkölcsön 2.2 millió.
    A játékoskeret inkább 3-ad osztályú, mintsem másod, a csapat ásza és kapitánya azért nem rossz player:Marcos Márques

Az elvárás, hogy bentmaradjunk a BBVA ligában, kupában pedig a 3. fordulóba kerülés. (a 2. fordulóba kezdtünk)
    Erre én beájánlottam nekik egy középmezőnybeli helyezést, talán kicsit vakmerően, mert így pár ezressel többet tudtam kicsikarni a vezetőségtől vásárlásra, fizetésekre. A média persze sima kiesést jósolt.
    Ennek megfelelően próbáltam ténykedni a nyáron, szükség volt egy jó kapusra, középpályásra, és cserecsatárra. (persze ezen a szinten)
    Érkezők:

Aztán kitaláltam egy kellően "kieséselkerülős" taktikát: 4-1-4-1, alapos pontrúgás és szögletbeállításokkal, ha minden kötél szakad.

Kupa:

Elsőnek a Salamanca csapatát kaptam, akikel egy ligában izzadunk, ám őket a 11. helyre várja a média. Egy unalmas meccsen:

A második fordulóban már nem voltunk ilyen szerencsések: a BBVA ligát már ekkor toronymagasan vezető és első helyre várt Real Sociedad várt ránk. Hát nem ők játszottak jobban, talán a játékosaik ennyivel jobb minőséget képviselnek, pl. helyzetkihasználásban:

Szóval itt a végállomás, de a vezetőség elvárásait teljesítette a csapat.

Bajnokság:

Meglepően jól indult a szezon, 4 meccs után 10 ponttal a 3. helyen álltunk, de hamar helyreállt a világ rendje, egészen a 18. helyezésig bukdácsoltunk, majd a 13-15 helyeken küzdöttünk a pontokért, a bajnokság felénél a 15. biztos helyen vártuk a folytatást, és az átigazolási piac megnyitását.

Az igazolt kapussal meg voltam elégedve, a védelmem az 5. legkevesebb gólt kapta, elől Márquez megbízhatóan riogatta az ellenfeleket, ígyhát inkább középpályást kerestem télen. Mivel nem emelkedett 6000%-al a klub részvénypakettje, ezért inkább ingyenes, lejáró szerződésű játékosokat kerestem, 1 vagy 2 azonnali igazolással kiegészítve. Így sikerült:

Legnagyobb reménységem Diego Buonanotte, a River Plate-ből.

A többiek nyáron érkeznek, ingyen:

A bajnokság második felében szépen lassan elkezdtünk felfelé mozogni, ez inkább a megszerzett pontokban, és a játék minőségén látszott látványosabban, mintsem a helyezésen, mert azért eddigre már "látszott ki a Jani" a BBVA ligában. Pedig Diego még nem is játszhatott az első 5 meccsén, mert sérülten érkezett.
    Ám első meccsén:

Na jó, nem mi játszottunk jobban, de legalább visszavágtunk a kupáért, és megszületett Diego első gólpassza, amiért cserébe le is rúgták a végén, mondván már úgyis túl sok meccse van a ligában
    Ekkorra a Sociedad már 14 ponttal ment a 2. Celta előtt, és 19 ponttal a 3. Cádiz előtt. Ráadásul a 25 meccsen összesen 11 gólt kaptak.
    Szóval kúsztunk, kúsztunk felfelé:

Az év meccsére egészen az utolsó fordulóig kellett várni, amikor a 6. helyezett nagymúltú Sporting Gijón gárdája látott vendégül minket:

Erről a meccsről nem is kell mondani semmit. Alaposan lefociztuk őket.
    A végére nagy fieszta közepedte a 11. helyen találtuk magunkat.

A vezetőség teljes mértékben elégedett volt a szezon során mutatott teljesítménnyel, amit a grafikon kivállóan bizonyítja:

A Las Palmasi születésű (!!!) jobboldali középpályás, Nauzet Alemén pedig a gólpasszlista élén végzett:

A keret:

Így a srácok a megérdemelt nyaralására ment, nem messze, a helyi strandra.

Szebb helyet el se képzelhetnének.....

Reméljük jövőre ( a nyári igazolásokkal kiegészülve) folytatják a felemelkedést a tabellán.

• Darthmushroom
    köv bajnoki man city idegenbe 3:1 oda ezt már nem hiszem el....
  • Darthmushroom
    első bajnoki west ham idegenbe 1:1
    hát nem az van amit szeretem volna....
  • Darthmushroom
    kezdtem egyet a muval lazitani hát bari mecsek 6mecs 6győzelem 29 rugott 1 kapott bár gyenge csapatok voltak erre jön a chesskíí ellen kupa mecs helyzetünk nem volt 4:0 oda drogba és lampard duplávakkal....:@
  • Gunnersboy
    tuzsér
  • Martins15
    Orosházába vagy Tuzsérba van nem? :D
  • Darthmushroom
    grat all...
    fro. ott hagyom nem fekszik nekem majd kezdek valamit lehet valami lazulos nagycsapattal kezdem... ugyis vizsgaidőszak van
  • Mike94
    gyagya attila? :)
  • karajjj
    hamár emlegetjük...

:DA:FD:AFDA:Fsdf
  • kraawz
    magyaroknál volt ondó jános is.
  • zorrobomber
    Riggott-ot most vettem, egy évadnyi esélyt kap :)

1ébként meg elég szűk a keret, ha jól emlékszek vmi 400ezer eurós fizu keretem van, így is ki kellett raknom elég sok embert. Felgyűltek a folyamatos ligaugrások miatt(liga1->kampionship->Pl 1. szezon). Ebből ki lehet számolni hogy ez a 4. szezonom :)

Tavaly Cobeno védett, de most Scribe-t tervezem védetni, mert jól fejlődgetett és kezd panaszkodni, ő a jövő.
  • Mike94
    nagyon nem gyenge, olyan 6. szezon körül jársz ha jól emléxek, kapuba ajánlom Bouzanis-t, és Riggott-t lecserélném mer ritka szar PLbe, Digard-t, Arzo-t, Mirandát tudom ajánlani
    per pill nem jutott jobb eszembe :)
  • Csesza
    nemkicsit durva a középpálya és a csatársor :O
  • zorrobomber
    Úgy néz ki ilyesmi lesz a kezdőm 2. PLes szezonomban(éppencsak meglett a bentmaradás)

Scribe - Atouba, Mendes da Silva, Riggott, Zuiverloon - Maduro - Nené, Pennant - Elmander, Kranjcar - Soldado
  • karajjj
    :AD:SD:SAdasd

azért a cselzis Younghusband se semmi :D
  • Fabio Capello
    Azér a franciák is tudnak neveket adni... :DDDDD

Nicolas, kisbarátom.... :D
  • karajjj
    igaz, hogy kicsit off, de érdekes... megint nagy edző mozgások vannak a nyáron
  • MrIncredible
    real ellen 3-1 lett term:)
  • MrIncredible
    Na helló mindenkinek!
    A Sunderlanddel nyomom és már a második szezon vége felé járok. az első év 5. helyezésének köszönhetően UEFA indulásra kaptam lehetpőséget, amit kihasználva el is jutottunk a legjobb 4-be. itt a ManU állított meg minket egy csúfos 5-1-es vereséggel idegenben, amit hazai pályán 2-0ra sikerült szépíteni, így 5-3as összesítéssel kiestünk. előtte megettük a fiorentinát 6-3as összesítéssel hazai pályán egy parádés 4-0-ás győzelemnek köszönhetően, majd jött a Real Madrid, akik idegenben 2-1re letoltak minket hatalmas mázlival, 91.percben lőtt góllal, de otthon hosszabításban 3-0re nyertünk. A bajnokságban a 4. hely már tuti ,meg van de még lehetünk 3. helyen ha megverjük az Arsenalt, amit nem tartok vsznek, mert nagyon nehéz ellenük. a bajnokságot a cselszki fogja nyerni vsz a ManU előtt. a ligakupából már elég korán kipottyantunk, a Fa kupában az elődöntőben estünk ki a tottenham ellen. Cesár Arzo a védelem tengelye eddig 24 gólnál tart, az egyiket félpályáről lőtte, a többit szögletből, Jimenez pedig kb 40gólpassznál jár. 3,5 millió euroért vettem asszem és most 20,5 ér. akik még jók Ryan Donk holland védő Pineda mex balhátvéd, Slory holland csatár, és a legjobb igazolásom Kerlon akit télen vettem és eddig 22 meccsen 18 gólt lőtt asszem (melóban vagyok:) és hihetetlen milyeneket. szóval a csapat nem rossz nem sokkal csúsztunk le a bajnoki címről, csak túl sok a döntetlen, vereségből mi állunk a legjobban. Gordon is nagyon jó a kapuban. Terveim szerint Ferreira helyére veszek egy jobbhátvédet, mert bár Feri megbízható de öregszik és már nem olyan mint első évben. Rengeteg fiatal tehetségem van (Zeefuik, Sercan pl) őket nem sokára beépítem a csapatban. most érkezik majd Vidal Leverkusenből, télen jött még Edson fiatal brazil védő aki elég jó lesz ha megnő. kell még egy jó Kp, úgyhogy ha van tapasztalatotok fiatalokból szóljatok. majd rakok képeket is nemsokára. Stadionom már 63000 férőhelyes, edzésem világszínvonalú, utánpórlás szintén. Jövőre cél a bajnoki cím. idén a nemzetközi kupa volt, tavaly a középmezőny, de titkon UEFA ami össze is jött. két éven belül kell harcba szállnom a bajnoki címért ami szerintem meg is lesz.
    Ennyi a történet:)
  • Csesza
  • Csesza
    bizony! :D
  • Fabio Capello
    :DDDDD

[a fekete-kék randa, a zebramez az igazi :D]
  • szabocsaba1983
    Aha, már értem! Fekete-kék, sok-sok csíkkal.....Meg az a gumigyártó.....
    /nem a Rako-ra, vagy a Lifestiles-ra gondolok /