A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Na helló mindenkinek!
A Sunderlanddel nyomom és már a második szezon vége felé járok. az első év 5. helyezésének köszönhetően UEFA indulásra kaptam lehetpőséget, amit kihasználva el is jutottunk a legjobb 4-be. itt a ManU állított meg minket egy csúfos 5-1-es vereséggel idegenben, amit hazai pályán 2-0ra sikerült szépíteni, így 5-3as összesítéssel kiestünk. előtte megettük a fiorentinát 6-3as összesítéssel hazai pályán egy parádés 4-0-ás győzelemnek köszönhetően, majd jött a Real Madrid, akik idegenben 2-1re letoltak minket hatalmas mázlival, 91.percben lőtt góllal, de otthon hosszabításban 3-0re nyertünk. A bajnokságban a 4. hely már tuti ,meg van de még lehetünk 3. helyen ha megverjük az Arsenalt, amit nem tartok vsznek, mert nagyon nehéz ellenük. a bajnokságot a cselszki fogja nyerni vsz a ManU előtt. a ligakupából már elég korán kipottyantunk, a Fa kupában az elődöntőben estünk ki a tottenham ellen. Cesár Arzo a védelem tengelye eddig 24 gólnál tart, az egyiket félpályáről lőtte, a többit szögletből, Jimenez pedig kb 40gólpassznál jár. 3,5 millió euroért vettem asszem és most 20,5 ér. akik még jók Ryan Donk holland védő Pineda mex balhátvéd, Slory holland csatár, és a legjobb igazolásom Kerlon akit télen vettem és eddig 22 meccsen 18 gólt lőtt asszem (melóban vagyok:) és hihetetlen milyeneket. szóval a csapat nem rossz nem sokkal csúsztunk le a bajnoki címről, csak túl sok a döntetlen, vereségből mi állunk a legjobban. Gordon is nagyon jó a kapuban. Terveim szerint Ferreira helyére veszek egy jobbhátvédet, mert bár Feri megbízható de öregszik és már nem olyan mint első évben. Rengeteg fiatal tehetségem van (Zeefuik, Sercan pl) őket nem sokára beépítem a csapatban. most érkezik majd Vidal Leverkusenből, télen jött még Edson fiatal brazil védő aki elég jó lesz ha megnő. kell még egy jó Kp, úgyhogy ha van tapasztalatotok fiatalokból szóljatok. majd rakok képeket is nemsokára. Stadionom már 63000 férőhelyes, edzésem világszínvonalú, utánpórlás szintén. Jövőre cél a bajnoki cím. idén a nemzetközi kupa volt, tavaly a középmezőny, de titkon UEFA ami össze is jött. két éven belül kell harcba szállnom a bajnoki címért ami szerintem meg is lesz.
Ennyi a történet:)