104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    zseniális meccs a milan ellen.. de új rekord 8 sárga piros nélkül :D
  • karajjj
    Köszönöm :D
  • Darthmushroom
    merda roma még kettős emberelőnybe se bír velünk :D
  • LasDen #96253
    Akkor most boldogat :D
  • korbin555
    Én is hoztam még egy öreg szivart.Nem került semmibe,a fizetését meg kibírjuk.Hugo Viana.Felváltva játszik ő és Eninho,így legalább minden meccsen lesz egy friss kreatív irányítóm.A kínai gyerekek meg majd rohangásszanak helyettük is.
  • Darthmushroom
    hm.. van baj :D 7 bajnoki 4 győzelem 1 döntetlen 2 veresség, nagyon rosszul kezdünk. Mondjuk BL-be annál jobban, itthon vertük a Spartak Moszktvát és Real Madrid ellen X idegenben. (Sparta Praga megverte a Realt otthon LOL)
  • Darthmushroom
    Lazio 3. szezon nyár:
    Nem mondanám h túl mozgalmas nyarunk volt, de azért voltak változások a keretbe. de Vrij-en két szezon alatt elég szép összeget kaszáltunk, jövőre Indi is valszeg így fog járni. Két generált tehetség érkezett: Manzini és Moser, ebből utóbbi olasz papírokkal is rendelkezik még előbbi a világ legjobb kapusa lehet. Télen ingyen érkezik még egy Wright személyében.
    A szuperkupát zsinórban harmadjára nyertük meg, de most tükör simán.
  • Soulwave

Ez volt egy félideje a srácnak, szóval megérte a pénzét, valami 50 körüli gólt kukázott össze. 12-ben lehetett találni 5 év után csodagyerekeket még ennél is jobb értékekkel. Ehhez képest 2011-es kezdésnél mondjuk egy Immobile 10-12-es körüli értékekkel rendelkezett, szóval elég furán mérik a pontokat.
  • Soulwave
    FM12 szóval jó lesz az hat évnek is. Egyébként ez volt az alapfizuja ha jól emlékszem, már régen volt ez a mentés. Ez a kölyök meg egy másik brazil kapott még 100k-t asszem hat év után 1M volt a fradi havi fizukerete :D
  • Gerdzso
    3 év után már 120 ezres fizetés? Bár ezt már nálam is engednék, de én inkább eladom, mintsem hogy ilyen fizetést adjak valakinek. :D
  • kosheen
    van 1-2 ilyenem, de én "nem szeretek" nyerni :D
    a taktikával se állok mondjuk túl jó barátságban, tehát nem szoktam órákat szöszölni vele, rakok egy alap taktikát oszt' jóvan, nyilván több eredmény lenne ha jobban ráfeküdnék
    ez a kis heppem, hogy márpedig nekem magyarok kellenek. (mondjuk ehhez képest 5 normális magyar van, meg ugyanúgy brazilból is 5 :D)
    de a kezdőt idővel magyarositani akarom, csak sajnos még nem nagyon generálgat a rendszer normális magyarokat, nagy mázlival már 1-2 összejött és el is hoztam őket, de aki annyira jó az egyből meg külföldre, a kiöregedőket se nagyon tudom hazahozni (dzsudzsákot pl a chelseaből :D), az algériai kapusomat kéne lecserélni Bogdánra, 5-6 év lenne benne még
    amúgy valószinűleg pár év alatt tényleg bika kis csapatom lenne, ha véééégre meg tudnám állni hogy az átigazolási szezon alatt a seggemen ülök és nem variálok
  • korbin555
    Mégsem ért véget a szezon,mert el is felejtettem,hogy klub vb is lesz.Végül játszottunk három remek meccset,3M-val,és emelt fővel mehettünk haza.
    Negyeddöntő.
    Elődöntő.
    Döntő.
  • korbin555
    Changchun Yatai - 2014.

A tavalyi nagy semmi után idén mindent megnyertünk,ahol elindultunk.De csak sorban.
    A bajnokságban már 10 pont előnyünk is volt,de majdnem bukta lett a vége a nagy menetelésnek.Szezon közben Ázsia Bajnokságot rendeztek,és behívták kilenc játékosomat.A legnagyobb baj,hogy köztük volt Ismoilov.Ezúton is köszönet az SI-nek,hogy a játék készítésénél le sem sz@rják az Európán kívüli bajnokságokat,kontinentális versenyeket.Maradt három légiósom,meg a rotációs keret.Camacho-nak is több esze lehetne,mert aki egy egyeneset rúg a labdába,az már válogatott játékos lesz.(ez valahonnan ismerős)És akkor éppen hogy visszajöttek a játékosok,kezdődött az U23 Ázsia Bajnokság.Ott már szerencsére megtehettem,hogy ne engedjek el senkit.
    A lényeg,hogy az utolsó forduló előtt 2 pont előnyünk volt,és nyernünk kellett.A döntetlen nem lett volna elég,ha a Guangzhou nyer.Itt is az egymás elleni eredmény számít,és abban jobban álltak.Végül legyőztük a Shenxin-t,és bajnokok lettünk.Ez a második bajnoki címe a klubnak 2007 után.
    Meccsek.
    Tabella.

A Kínai FA kupa nem érdekelt,az asszisztens vitte a csapatot,egészen a döntőig ügyeskedett előre.Ott azért átvettem tőle,és az idegenbeli x után itthon megvertük a Shandong-ot.Így az FA kupa is bekerült a vitrinbe.
    Meccsek.

És végül a BL.A csoportból 6 győzelemmel mentünk tovább,még a koreai Ulsan sem tudott semmit alkotni ellenünk.Aztán egészen az elődöntőig kettős győzelmek.Majd jött a címvédő Szöul.Idegenben a két légiós csatárom lerendezte a meccset,4-0-ra győztünk.(Úgy kellett a nagy győzelem,mint egy falat kenyér.A visszavágón pihentethettem a fél kezdőt,mert két napra rá jött az utolsó bajnoki,ami élet-halál meccs volt.)Végül egy döntetlennel bejutottunk a döntőbe.Ott pedig a nagy rivális Guanghzou volt az ellenfél.Az előjelek nem mellettünk szóltak.A bajnokságban mindkétszer megvertek bennünket,ráadásul pihentek voltak.Nekünk meg az FA kupa döntő után három nappal jött a nagy meccs.A 40.percben Rezek bevágott egy lepattanó labdát,így a szünetben 1-0 ide.De csak addig kellett izgulnom,amíg a 81.percben Rezek beverte a másodikat is,így már hátradőlhettem.A 3.gól a végén már szög volt a koporsójukban.
    BL meccsek.
    BL Döntő.
    BL-fa.

És akkor az a három ember,akik nélkül ezek a sikerek nem jöhettek volna létre:
    Eninho.A bajnokság és a BL legjobb játékosa lett.Zseniális spíler ebben a bajnokságban,de szegény már erősen kezd megrogyni.Messze a legtöbb meccset játszotta,de szinte mindig le kellett cserélnem.Már nem bírja a kétfrontos terhelést,de még egy éves szerződése van,és szükségem is van rá.Közben majd elkezdem keresni az utódját,mert irányító posztra kínait nem tehetek.Olyan buták,mint a segg.
    Rezek.A két kupadöntő,és a BL elődöntő hőse.Ő sem fiatal már,de még jól tartja magát.Szezon közben a frászt hozta rám,mert volt egy hónapos sérülése,és fontolgatta a visszavonulást.Rábeszéltem,hogy töltse ki a szerződését,és elfogadta.Igazi csapatember,a gólok mellett rengeteg gólpasszt is adott.
    Rafael Coelho.Tipikus brazil.Ha éppen jó kedve van,hármasával rúgja a gólokat.De hajlamos rá,hogy egy kiemelkedő meccs után ellazsálja a következő kettőt.De vitán felül a legjobb,leggólerősebb játékosom.
    A kínaiak pedig még mindig kiegészítő emberek,de ez így is marad.Bár három igen jó fiatalt már most kiemelhetek.Fu Sen,Xu Dongyang,és Gao Wellong.Utóbbit az átigazolási szezon utolsó percében hoztam 450k+bónuszokért,de a Monaco már 5,5M-t is ajánlott érte.A kapuban pedig Zeng Cheng az utolsó fillérig megérte az 1,4M-t.A nagyokos Lippi most már vinné vissza,mert lelépett a légiós kapusa.Azt persze lesheti.Állandóan piszkál a sajtóban,pedig egy rossz szót nem mondtam róla.Szerintem csak savanyú a szőlő.Amíg nem jöttem ide,ő nyerte sorra a bajnokságokat.

Az év menedzsere ismét én lettem,és most már kontinentális hírnévvel rendelkezem.Még egy-két évet mindenképpen maradok,mert még élvezem itt a munkát.Az új szezonban azonban már nem szeretnék az utolsó fordulóig idegeskedni,ki kell lógnunk a mezőnyből.Beépítek még néhány tehetséget,mert azokból is akad még néhány.Az már biztos,hogy Wang Meng a miénk lesz.700k-t kért érte a Peking,és egy pillanatig sem gondolkodtam.Ha az enyém lesz a 10-15 legjobb kínai,senki nem ér többé a közelünkbe.

A statisztikákból kiderült,hogy idén nem nagyon tudtunk szögletből gólt szerezni,viszont kapni azt igen.4-8,és ez nem nagyon tetszik.Viszont 9 gólt rúgtunk szabadrúgásból.De ezt mind Eninho lőtte egymaga,ebből több is pontot,pontokat ért.Nem szívesen gondolok bele,hogy az utolsó szezonja következik.És a 26 beszedett gól sem a legjobb,még eggyel több is,mint tavaly.Szóval lesz még mit finomítani a játékunkon.De természetesen összességében elégedett vagyok,és bőven van potenciál a csapatban.
    És a végére még egy érdekesség.Nem mehetnek szabadságra a játékosaim,mert december 21-én lesz egy All-Star mérkőzés.Ezt a mindenkori bajnok játssza a szezon válogatottja ellen.De az a meccs 5 hét múlva lesz,utána meg hamarosan indul az új szezon.Az MLSZ kínai megfelelője sem komplett,az biztos.

Ez elég hosszúra sikerült,köszönöm a figyelmet.A jubileumosoknak pedig minden jót kívánok.
  • Darthmushroom
    köszi :)

jó volna már ha irl is büszkén repkedhetne Olimpia. Bár ifi meccseken megtehette idén mert olasz kupa győztesek lettek meg címvédőként az elődöntőbe estek ki a bajnokságban.
  • korbin555
    Gratulálok.Újra magasan szárnyal a sas.
  • Darthmushroom
    Levi :D
  • Darthmushroom

Lazio második szezon

Végig vezetve ismét simán húztuk be a bajnokságot és végre a 100 gólt is elértük. Egy-két meccstől eltekintve végig nagyszerű játékot nyomtunk így nem csoda a hazai kupát is megnyertük. Az európai szereplésünk miatt azért kicsit csalódott vagyok, bár a BL-be nem szerepeltünk le a halál csoportban (Real,City,Galata) és 7 ponttal simán harmadikak lettünk, de az EL-ben jó lett volna a címvédés. Sajnos az Everton ellen az elődöntőben ettől az esélytől elestünk. Kiemelkedő teljesítmény természetesen a góllövő lista első két helyezettje a 34 gólos Pratto és a tavalyi 25 gól után idén is 25ig jutó Candreva.
  • LasDen #96239
    köszi szépen. neked meg akkor boldog névnapot Arnold/Levente :D
  • Darthmushroom
    Hihetetlen h első három lövésük gól lett.. viszlát címvédés :(
  • Darthmushroom
    Nem hiszem el h megint zsákkal jönnek a szöglet gólok... 4ből 2 szöglet után, de a 11st is szögletnél fújták be..
    Everton - Lazio
  • LasDen #96236
    1 nap ide v oda...
  • Darthmushroom
    Boldogat!

Nekem meg névnapom van ma :D
  • karajjj
    engem majd holnap :D
  • LasDen #96233
    isten éltesse :D kö9sz
  • karajjj
    Isten éltesse a HG urat!
  • Soulwave
    Én sem jelentkeztem már egy ideje, de a beírásod megfogott. Ugyanezt csináltam meg én is a Fradinál FM12-ben.
    Ha jól csinálod 7 év után már bőven EL topcsapatnak kell lenni. Az első négy évben még én is tartottam a csapatot, magyar mag, öregebb de nagyobb nevek stb stb, de ez hosszú távon nem működik. Igazolj brazil, argentin és észak-afrikai (tunézia, algéria, egyiptom stb.) U válogatottakat. 2019-ben már klasszis fiatalokat kellene generálnia a gépnek, akiket 1-2 M euróért el tudsz hozni, és ha van négy-öt ilyen kezdőd akkor agyonverhetsz bárkit. Az öregeket meg el kell felejteni.
    Pl ilyeneket keress (nálam 50 fölött rúgott egy szezonban összesen)

• kosheen
    halihó
    hosszú-hosszú idő után újra folytatom a kis Fradi mentésemet fm 12-ben.
    elég erőteljes csapatátalakításba kezdtem, szerkezetet is váltottam, eddig jónak tűnik a dolog. A korábbi 4-2-3-1-es dolgot egy szélsők nélkülire cseréltem. 4-3-1-2/4-3-2-1 attól függően hogy ki az ellenfél illetve a srácok formája is döntő. Szintén ellenféltől függően a 3 középpályás az vagy 2 szervező 1 labdaszerző vagy forditva.
    2019 környékén járok, el tudtam hozni Allagurit a Mainzból, kicsit öregesen, de a támadószekcióban azért elég szépen mocorog.
    Az új felállással csupán annyi a baj, hogy hiába piszok stabil a csapat, nem nagyon vannak gólzáporos meccseink. 15 meccs után valami ilyesmi volt a gólkülönbség - 20/2
    Tehát nagyjából 1-2 gólokkal jobb vagyok, erős labdatartás, és sajnos a gólkirálysághoz sok közöm nem lesz, mindig más lövi a gólokat.
    A bl elúszott, el csoportkör féltávnál tart, saint etienne, stuttgart, rosenborg, a továbbjutás meglehet.
    Korábban is mindig álmélkodtam a beszámolókon, nekem sajnos nem nagyon jön össze ez a 10 év alatt csináljunk bl győztest egy angol negyedosztályú csapatból dolog, de szép lassan azért épitkezek, otthon már verhetetlen vagyok, a nemzetközi kupa még túl nagy falat.
    Az igazolásokkal vagyok igazából bajban, hétvégén lehet rászánom az időt és keresek néhány 28 év körüli kész játékost, túlságosan fiatal a keret, tele van 20 éves brazil, argentin up válogatottakkal meg afrikai srácokkal. A legöregebbek sincsenek még 30 évesek Allagurit leszámitva. Már szezonok óta azt szeretném hogy egyben hagyom az egész bandát és nem variálok semmit, csak hagyom hogy fejlődjenek, de mindig jön valaki akire azt mondom hogy kell :D
    A másik terv az szintén ehhez kapcsolódik, hogy az u19-et fel kéne tölteni, hiába jó az edzőközpont meg minden, de egyszerűen nem nagyon akarnak jönni a fiatal magyarok, erről olvastam korábban, hogy nem is nagyon kell számitani ilyesmire, mert szépen beárazták az országot a játék készitésekor.
    Magyarositás is jó lenne, de nem nagyon találni olyat aki tényleg jobb lenne mint egy 20 éves brazil. 1-2 azért van, balhátvéd posztom évekre megoldott egy magyar sráccal, van pár 16 éves, egy 17 éves támadó már El-ben is bemutatkozott, elég jól tolja. Adorjánt is megvettem még az elején a liverpooltól, alapember, de nem akar hosszabbitani sajnos, pedig igy is övé a legnagyobb fizu.
    Felemás a csapat kissé, mert a fiatal tehetségek mellett az évek óta ott lévők azok tényleg piszok jók (a legelején megvett afrikai hátvédemet évek óta vinné a lyon, mu pl.)

Majd hétvégén próbálok pár képet is összehozni
  • korbin555
    Közelítem a féltávot,és eddig nincs sok problémám.
    Meccsek.
    Tabella.
    A három éve egyeduralkodó Guangzhou sehol nincs.Tavaly egész szezonban kaptak 25 gólt,ezt most 13.forduló alatt beszedték.
    A BL is sima,pedig azt hittem szenvedni fogok.Szezon előtt meg is lepődtem,mikor a Confidence-nél megláttam,hogy el kell érnem az elődöntőt.Úgy látszik a főnök többet tud,mint én.Már nincs japán csapat versenyben,koreai is csak egy,a tavalyi győztes Szöul.Van viszont 3 kínai.
    BL csoport.
    A negyeddöntők párosítása.
    Az előző szezonhoz képest annyi változott,hogy hoztam néhány nagyon jó fiatal kínait.(egyet meg éppen most figyelek)A hülye csapataik meglepően könnyen,és nagyon olcsón engedték el őket.Ami külön jó,mert nem tartozunk a leggazdagabb klubok közé.Viszont a hátterünk kiemelkedő,és nem csak Ázsiai szinten.Clubs finances,és a Facilities.Idén már talán én is kapok egy-két jó ifit.Majd decemberben kiderül,mert itt akkor jönnek elő.
  • Kályha
    Sziasztok!

Egy kis technikai segítséget kérnék a spanyol ligához (fm 2011). A season update júli 10, míg a transfer window első napja még bőven június. Így az előre levajazott igazolások kapnak egy plusz csíkot a karrier statba 0/0-val. Ez elég szarul néz ki és idegesítő is. Az editor ehhez nem enged hozzányúlni. Ha vkinek van erre gyógymódja, akár link formájában (mert keresem, de nem találom), akkor piszok hálás lennék.

Köszönöm!
  • Volcanor
    A 8-0 után már csak az nem vert meg minket, aki nem akart, gyakorlatilag ha 15-ről ráívelték a kapura, már az bement. Csak a hetedik helyen végeztünk Majd az Auxerre elleni felkészülési meccsen kikaptunk 3-1-re(7-17 kapuralövési arány, a mi javunkra), ki is rúgtak... A vezetőség kissé nagyravágyó lett sorozatban három 3. hely után. Újat kezdeni nincs kedvem, lehet le is törlöm az egészet. Közel 1000 órám van benne, de továbbra is állítom, hogy az elmúlt évek leggyengébb része, és ha a mostani match engine-nnél tartottak volna november végén, erre is ráhúztak volna ugyanúgy 3 patchet.
  • Darthmushroom
    kezdtem hiányolni h rég kaptunk szöglet meg szabadrúgás után gólt.. nesze neked egyből hármat is.... Vicc az ideibe h nem kapunk nem kapunk nem kapunk... de ha egyszer kapunk akkor rögtön egy zsákkal..
  • Darthmushroom
    hát kösz már dagi :D kicsit több mint 1,5 szezon alatt kimaxolva a junior coaching meg yr is :D már csak az ifik edzéslehetőségeit kell fejlesztgetni :D
  • Darthmushroom
    haha merda roma :D asszem meg van a kupa döntő :D
  • Darthmushroom
    Esélyünk se volt csodát tenni, ismét irány az EL, meg kell próbálni így címet védeni.
  • Darthmushroom
    rúgtak de nem adták meg :D
  • korbin555
    És még gólt sem kaptál.
  • Darthmushroom
    3.hely megvan. ha a shity otthonában tudnánk kettővel nyerni akkor még a 2.helyre is meglenne. Nem sok esélyt adok rá de a remény hal meg utoljára :D
  • korbin555
    Nicsak,kit találtam a nagy szaúdi sivatagban-Gera.Még az is lehet,hogy összefutok vele a BL-ben.
    Közben elcsakliztam a bajnoktól a játék legjobb kínai kapusát.Nem tetszett neki,hogy a légiós miatt keveset védett.Nálam sokat fog védeni,mert a másik kapusom egy vicc.
    A főnök pedig az új szezonra szerényen megjegyezte,hogy csak a bajnoki címet fogadja el.Cserébe simán elfogadta a junior coaching újbóli fejlesztését.Az már excellent,a youth recruitment pedig well established.A következő az lesz,hogy a YR is extensive legyen.De már így is miénk az ország legjobb nevelő klubja.Csak nem tudom,mennyi hasznom lesz belőle.Nem hiszem,hogy öt évig itt maradok.
  • Darthmushroom
    tegnap beléptem Dons mentésbe nekem olyan volt h valami sz@r ellen felkészülési meccs rúgtunk 30szor kapura 1 gólt lőttünk azok meg 7szer jutottak kapuig és 7 gólt lőttek bár egyet nem adtak meg. léptem is kifele.

Ismét hiába voltunk partyba a Madriddal. 4 meccs 3 pont 2:7s gólarány, ez eldőlt, itthon nagyot kell majd a Galatával küzdeni a 3.helyért, legalább egy döntetlen biztosan kell.
  • Volcanor
    Erre már nem tudok mit írni.
    A kapusom minden labdára úgy jött ki, hogy biztosan üresen hagyja a kaput a támadónak.