A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Changchun Yatai - 2014.

A tavalyi nagy semmi után idén mindent megnyertünk,ahol elindultunk.De csak sorban.
    A bajnokságban már 10 pont előnyünk is volt,de majdnem bukta lett a vége a nagy menetelésnek.Szezon közben Ázsia Bajnokságot rendeztek,és behívták kilenc játékosomat.A legnagyobb baj,hogy köztük volt Ismoilov.Ezúton is köszönet az SI-nek,hogy a játék készítésénél le sem sz@rják az Európán kívüli bajnokságokat,kontinentális versenyeket.Maradt három légiósom,meg a rotációs keret.Camacho-nak is több esze lehetne,mert aki egy egyeneset rúg a labdába,az már válogatott játékos lesz.(ez valahonnan ismerős)És akkor éppen hogy visszajöttek a játékosok,kezdődött az U23 Ázsia Bajnokság.Ott már szerencsére megtehettem,hogy ne engedjek el senkit.
    A lényeg,hogy az utolsó forduló előtt 2 pont előnyünk volt,és nyernünk kellett.A döntetlen nem lett volna elég,ha a Guangzhou nyer.Itt is az egymás elleni eredmény számít,és abban jobban álltak.Végül legyőztük a Shenxin-t,és bajnokok lettünk.Ez a második bajnoki címe a klubnak 2007 után.
    Meccsek.
    Tabella.

A Kínai FA kupa nem érdekelt,az asszisztens vitte a csapatot,egészen a döntőig ügyeskedett előre.Ott azért átvettem tőle,és az idegenbeli x után itthon megvertük a Shandong-ot.Így az FA kupa is bekerült a vitrinbe.
    Meccsek.

És végül a BL.A csoportból 6 győzelemmel mentünk tovább,még a koreai Ulsan sem tudott semmit alkotni ellenünk.Aztán egészen az elődöntőig kettős győzelmek.Majd jött a címvédő Szöul.Idegenben a két légiós csatárom lerendezte a meccset,4-0-ra győztünk.(Úgy kellett a nagy győzelem,mint egy falat kenyér.A visszavágón pihentethettem a fél kezdőt,mert két napra rá jött az utolsó bajnoki,ami élet-halál meccs volt.)Végül egy döntetlennel bejutottunk a döntőbe.Ott pedig a nagy rivális Guanghzou volt az ellenfél.Az előjelek nem mellettünk szóltak.A bajnokságban mindkétszer megvertek bennünket,ráadásul pihentek voltak.Nekünk meg az FA kupa döntő után három nappal jött a nagy meccs.A 40.percben Rezek bevágott egy lepattanó labdát,így a szünetben 1-0 ide.De csak addig kellett izgulnom,amíg a 81.percben Rezek beverte a másodikat is,így már hátradőlhettem.A 3.gól a végén már szög volt a koporsójukban.
    BL meccsek.
    BL Döntő.
    BL-fa.

És akkor az a három ember,akik nélkül ezek a sikerek nem jöhettek volna létre:
    Eninho.A bajnokság és a BL legjobb játékosa lett.Zseniális spíler ebben a bajnokságban,de szegény már erősen kezd megrogyni.Messze a legtöbb meccset játszotta,de szinte mindig le kellett cserélnem.Már nem bírja a kétfrontos terhelést,de még egy éves szerződése van,és szükségem is van rá.Közben majd elkezdem keresni az utódját,mert irányító posztra kínait nem tehetek.Olyan buták,mint a segg.
    Rezek.A két kupadöntő,és a BL elődöntő hőse.Ő sem fiatal már,de még jól tartja magát.Szezon közben a frászt hozta rám,mert volt egy hónapos sérülése,és fontolgatta a visszavonulást.Rábeszéltem,hogy töltse ki a szerződését,és elfogadta.Igazi csapatember,a gólok mellett rengeteg gólpasszt is adott.
    Rafael Coelho.Tipikus brazil.Ha éppen jó kedve van,hármasával rúgja a gólokat.De hajlamos rá,hogy egy kiemelkedő meccs után ellazsálja a következő kettőt.De vitán felül a legjobb,leggólerősebb játékosom.
    A kínaiak pedig még mindig kiegészítő emberek,de ez így is marad.Bár három igen jó fiatalt már most kiemelhetek.Fu Sen,Xu Dongyang,és Gao Wellong.Utóbbit az átigazolási szezon utolsó percében hoztam 450k+bónuszokért,de a Monaco már 5,5M-t is ajánlott érte.A kapuban pedig Zeng Cheng az utolsó fillérig megérte az 1,4M-t.A nagyokos Lippi most már vinné vissza,mert lelépett a légiós kapusa.Azt persze lesheti.Állandóan piszkál a sajtóban,pedig egy rossz szót nem mondtam róla.Szerintem csak savanyú a szőlő.Amíg nem jöttem ide,ő nyerte sorra a bajnokságokat.

Az év menedzsere ismét én lettem,és most már kontinentális hírnévvel rendelkezem.Még egy-két évet mindenképpen maradok,mert még élvezem itt a munkát.Az új szezonban azonban már nem szeretnék az utolsó fordulóig idegeskedni,ki kell lógnunk a mezőnyből.Beépítek még néhány tehetséget,mert azokból is akad még néhány.Az már biztos,hogy Wang Meng a miénk lesz.700k-t kért érte a Peking,és egy pillanatig sem gondolkodtam.Ha az enyém lesz a 10-15 legjobb kínai,senki nem ér többé a közelünkbe.

A statisztikákból kiderült,hogy idén nem nagyon tudtunk szögletből gólt szerezni,viszont kapni azt igen.4-8,és ez nem nagyon tetszik.Viszont 9 gólt rúgtunk szabadrúgásból.De ezt mind Eninho lőtte egymaga,ebből több is pontot,pontokat ért.Nem szívesen gondolok bele,hogy az utolsó szezonja következik.És a 26 beszedett gól sem a legjobb,még eggyel több is,mint tavaly.Szóval lesz még mit finomítani a játékunkon.De természetesen összességében elégedett vagyok,és bőven van potenciál a csapatban.
    És a végére még egy érdekesség.Nem mehetnek szabadságra a játékosaim,mert december 21-én lesz egy All-Star mérkőzés.Ezt a mindenkori bajnok játssza a szezon válogatottja ellen.De az a meccs 5 hét múlva lesz,utána meg hamarosan indul az új szezon.Az MLSZ kínai megfelelője sem komplett,az biztos.

Ez elég hosszúra sikerült,köszönöm a figyelmet.A jubileumosoknak pedig minden jót kívánok.