A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    halihó
    hosszú-hosszú idő után újra folytatom a kis Fradi mentésemet fm 12-ben.
    elég erőteljes csapatátalakításba kezdtem, szerkezetet is váltottam, eddig jónak tűnik a dolog. A korábbi 4-2-3-1-es dolgot egy szélsők nélkülire cseréltem. 4-3-1-2/4-3-2-1 attól függően hogy ki az ellenfél illetve a srácok formája is döntő. Szintén ellenféltől függően a 3 középpályás az vagy 2 szervező 1 labdaszerző vagy forditva.
    2019 környékén járok, el tudtam hozni Allagurit a Mainzból, kicsit öregesen, de a támadószekcióban azért elég szépen mocorog.
    Az új felállással csupán annyi a baj, hogy hiába piszok stabil a csapat, nem nagyon vannak gólzáporos meccseink. 15 meccs után valami ilyesmi volt a gólkülönbség - 20/2
    Tehát nagyjából 1-2 gólokkal jobb vagyok, erős labdatartás, és sajnos a gólkirálysághoz sok közöm nem lesz, mindig más lövi a gólokat.
    A bl elúszott, el csoportkör féltávnál tart, saint etienne, stuttgart, rosenborg, a továbbjutás meglehet.
    Korábban is mindig álmélkodtam a beszámolókon, nekem sajnos nem nagyon jön össze ez a 10 év alatt csináljunk bl győztest egy angol negyedosztályú csapatból dolog, de szép lassan azért épitkezek, otthon már verhetetlen vagyok, a nemzetközi kupa még túl nagy falat.
    Az igazolásokkal vagyok igazából bajban, hétvégén lehet rászánom az időt és keresek néhány 28 év körüli kész játékost, túlságosan fiatal a keret, tele van 20 éves brazil, argentin up válogatottakkal meg afrikai srácokkal. A legöregebbek sincsenek még 30 évesek Allagurit leszámitva. Már szezonok óta azt szeretném hogy egyben hagyom az egész bandát és nem variálok semmit, csak hagyom hogy fejlődjenek, de mindig jön valaki akire azt mondom hogy kell :D
    A másik terv az szintén ehhez kapcsolódik, hogy az u19-et fel kéne tölteni, hiába jó az edzőközpont meg minden, de egyszerűen nem nagyon akarnak jönni a fiatal magyarok, erről olvastam korábban, hogy nem is nagyon kell számitani ilyesmire, mert szépen beárazták az országot a játék készitésekor.
    Magyarositás is jó lenne, de nem nagyon találni olyat aki tényleg jobb lenne mint egy 20 éves brazil. 1-2 azért van, balhátvéd posztom évekre megoldott egy magyar sráccal, van pár 16 éves, egy 17 éves támadó már El-ben is bemutatkozott, elég jól tolja. Adorjánt is megvettem még az elején a liverpooltól, alapember, de nem akar hosszabbitani sajnos, pedig igy is övé a legnagyobb fizu.
    Felemás a csapat kissé, mert a fiatal tehetségek mellett az évek óta ott lévők azok tényleg piszok jók (a legelején megvett afrikai hátvédemet évek óta vinné a lyon, mu pl.)

Majd hétvégén próbálok pár képet is összehozni