104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #96621
Stade Rennais 1.szezon.
Tavaszra nagyot fordult velünk a világ,és ez a teljesítmény már inkább tükrözi a csapat képességeit.Az őszi 6 vereség után tavasszal csak 4 meccset veszítettünk.Ebből is hármat a PSG,Monaco,Bordeaux trió ellen,ami most még minden további nélkül belefér.A rengeteg döntetlenből is inkább győzelmek lettek,és ez végül a 3.helyhez lett elég.A PSG más szint,32 pontot vert a 2.Monaco-ra,ránk meg 33-at.
Meccsek.
Tabella.
A Francia Kupában a negyeddöntőben kiestünk a Marseille ellen,de a Liga Kupát megnyertük.
A bajnoki helyezésért kaptunk 14M-t,ami még arra sem volt elég,hogy nullára kihozzuk a szezont.Nem meglepő,hogy az új szezonra jelképes összeget kaptam igazolásra,és a bérkeret is csökkent,1,1M lesz.Büdzsé.A bérkeret nagyon nem tetszik,mert csak 100k szabad belőle,és most nincs miből átcsoportosítanom.El fogok adni egy-két embert,mert világklasszisok kószálnak klub nélkül a világban,csak fizetést nem tudnék adni nekik.
A legjobban teljesítő játékosaim pedig Duarte,aki a négy csatárból egyedül tudott valamennyire egyenletesen teljesíteni.Amisador,aki 11 gólt fejelt,és ebből több is győzelmet ért.Bowker,aki Man.City nevelés,és még a nyáron jött.Nemrégen pedig válogatott lett,ami elég baj,mert megugrott a fizetése.Pajot,aki most lett legenda.Már csak 2 meccs kell neki a 400-hoz,és 19,hogy a klub legtöbb mérkőzésén pályára lépő játékosa legyen.Ezt tiszteletből megkapja tőlem,de már nem lesz stabil kezdő.Télen még hoztam ingyen két embert,de Reynoso eddig csalódást okozott.A másik egész más kategória,de tőle is többet várok:Hamed.És akkor még van egy sor saját nevelés,csak néhányan közülük.Mbom.Parent.Simon.Tongou.Royer.De a 22-es első keretből 15 saját nevelésű játékos,ami nem kis dolog.Ami viszont gondokat okoz,hogy a tartalékban is vannak olyanok,akik még náluk is jobbak lesznek,lehetnek,de már lila a fejük,mert nem tudom kölcsönadni őket.Muszáj lesz elpasszolnom őket pár milláért,a 40%-ot úgyis mellé teszem a szerződésben.És még kaptam egy magyar ifit is,Vincze.Megnéztem a GS-ben,146 a PA értéke.Nem lesz világklasszis,de nagyon jó kis játékos lesz belőle.De sajnos nem nálam,mert a francia ifik között jobbak is vannak nála.
Összefoglalva a szezont,kb. ennyi volt is a csapatban.Ősszel a frászt hozták rám,de azért csak kihoztam belőlük,amit lehetett.Ha ősszel is jól játszunk,a PSG akkor is elérhetetlen lett volna.Már náluk játszanak a korábbi legjobb játékosaim az Internacional-ból.Csekély 120M-t fizettek a 3 brazil válogatottért.Hogy fordulna fel a sejk a pénzével együtt.
Merci beaucoup. -
korbin555 #96620 Ez egy jó csapat,csak nem tudtam rájönni,mi a gond.Nem mintha most tudnám,de végre tudunk sorozatban nyerni.És nincs állandóan 6 sérültem,mint ősszel.Az EL már megvan a Liga Kupával,de még a 4.hely sem elérhetetlen,ami BL selejtezőt érne.Lassan befejezem a szezont,és dobom a képeket. -
Úgy látom nem egyszerű ez a szezon. Ez így lesz 2 év, mire rendbe rakod őket? -
Nagyon profi szezon, gratulálok! Rengeteg gólt szereztél, taktikáról raknál képet? -
Elmaradt bajnoki Sassuló 1:1 Lazio... nagy nehezen vezetést szerzünk.. 2perc hosszabbítás 4.percébe egyenlítenek második lövésből.. elmegyek a köv. meccsig és lépek is ki... inkább megyek LoLozni mert érzem h ez ma nem akarja :D -
korbin555 #96616
Először még befejeztem az előző,10 meccses szezont,amiért idehívtak.A vonaltól lefelé vannak az én eredményeim.És a tabella.
És akkor az első "igazi" szezon első fele.
Először is kaptunk 15M-t.Angol mintára megy,folyamatosan kapjuk szezon közben.
Az őszi szezon pedig úgy ahogy van,nagyon gyenge játékot,és megmagyarázhatatlan vereségeket hozott.A csatáraim egymást múlták alul,de a középpályások sem álltak a helyzet magaslatán.A legjobb átlagokat mind a védőim produkálták.A kupákban ugyan még állunk,de az igazán jó ellenfelek csak most jönnek.Pedig a keret erős,holland,portugál,meg jó néhány különböző afrikai válogatottam is van.Sok a saját nevelésű korosztályos francia válogatottam is.Némileg enyhítő körülmény lehet a rengeteg sérülés,de ez eddig akkor is siralmas teljesítmény.Decemberben hoztam két nagyon jó fitness trainer-t,és szintén két igen jó orvost.Talán sikerül megelőzniük,megállítaniuk a dögvészt.
Meccsek.
Tabella.
A bérkeret már nem gond,szezon előtt a Róma 20,5M-t adott Niang-ért.Megkaptam a teljes bevételt,amit azonnal átcsoportosítottam.Így most 1,2M a fizu keret,ami bőven jó.Viszont igazolásra már nincs pénz,pedig egy jó pontrúgóra szükségem lenne.Az egyetlen ember,aki jól rúgja a szögleteket,alig játszott.Először kificamodott a bokája,utána meg sérvet kapott.Körülnézek a szabadpiacon,elég sok a minőségi free player,köszönhetően ennek.Néhány ország betöltése még folyamatban van,de ezzel már lehet kezdeni valamit.Egy CM-et és egy csatárt mindenképpen hoznom kell.Az egyik 18 éves csatár tehetségem a sérülések miatt sokat játszott,de 12 meccsen gólt sem bírt rúgni.
Szezon előtt a 7.helyre vártak bennünket,ez még ahhoz képest is elfogadhatatlan "teljesítmény",és ennél sokkal többet tud ez a társaság.EL helyen kellene végeznünk,különben ez egy elpocsékolt szezon lesz.És a bajnokság mellett mindent felteszek a Liga Kupára,mert elméletileg az is EL-t ér.
Az eladási bevétel,és a pénzdíj ellenére már 2M mínuszban vagyunk.Bár hol van ez még a tavalyi -16,5M-hoz.A klub értéke a nyári 77M-ról mégis 101M-ra nőtt,de ezt nem vágom,mi lehet az oka.Biztos nem a szezon elejére elkészült pályafűtés.
Aztán van még itt egy idegesítő szabály is.A felnőtt keretből(beleértve a tartalékot is)csak 5 embert lehet kölcsönadni.Van egy tucat ügyes játékos a tartalékban,akik egyfolytában vinnyognak,hogy kölcsönbe akarnak menni,de persze nem mehetnek.Kettő már nem volt hajlandó szerződést hosszabbítani,ingyen fognak lelépni.Ezután az összes átlagon felüli tehetség 19 évesen 5 éves szerződést kap,azalatt csak kitalálok valamit.De a tarcsiból művészet lesz bárkit normális áron értékesítenem.Ez csak akkor fog változni,ha növeljük a reputációnkat,és jobban szem előtt leszünk.
Köszönöm. -
Gratu! Szép karrier! -
Hihetetlenül ki van már a f4szom Conte 352-jével, csak ellenük tudtunk szenvedni... arról nem is beszélve h 2 szöglet gól volt. Az öngól meg Toby fejese.. tavaly 38 bajnokin kaptunk ennyit...
EU. Szuper Kupa -
geo91 #96613 Unione Venezia, 2022/2023
bajnokság:
olasz kupa:
bl:
átigazolások:
a szezon legjobbjai:
-
korbin555 #96612 Gratulálok. -
geo91 #96611 megvan :)
-
Gerdzso #96610 Editorral tudod növelni, én azt csináltam, hogy alapból növeltem 8-al a youth rating-et illetve 3-al növelem évente. Nálam ennyi "csalás" még belefér. :) -
Zenszkij #96609 És ezt? Az évszázad poénja :D. -
az országok "ifi-termelő képessége" szokott változni, vagy fix, aztán csá?
be van lőve gyárilag hogy a francia, brazil, afrikai kölyök az jó, a magyar meg genetikailag selejt, vagy van rá bármilyen mód, hogy előbb-utóbb normális magyarokkal töltsem fel a keretem? Az ifiképzést nyomatom, maxon van az infrastruktúra, de én magamtól nem neveltem még ki egy fránya 2 csillagos kölyköt se, máshonnan hoztam csak néhányat
(bár tény hogy még "csak" 10 szezon telt el) -
Ezt hogy találta ki a játék?
PL meccset játszunk december 26-án, 27-én és 28-án is...
-
Zenszkij #96606 Jóóóóóóvan!!! utolsó meccsen otthon xeltem vmi hulladékkal. -
realik #96605 hát sajnos a továbbjutás nem jött össze, viszont legalább már volt egy szép győzelem -
Zenszkij #96604 nálam meg 2025ben BL győztes lett a Stoke..... -
RedManHUN #96603 LOL! Arsenal 13., Watford 8. :) -
PL végeredmény
Büszke vagyok a csapatra! Azért a szezon második felében több X becsúszott, kezdtünk fáradni, de fantasztikus teljesítmény volt. Még egy FA kupa döntő a Chelsea és egy BL döntő a Real ellen és mindenki boldogan megy szabira
-
Vannak sajnos butaságok benne. Mint amikor találsz egy ifjú tehetséget, ér mondjuk 250k-t, ajánlasz érte 2,5m-t, ami ugye az értékének tízszerese meg egyéb záradékokat és visszajönnek egy 20 milliós verzióval. Ugyanmár... -
korbin555 #96600 1.Klasszis edzők.(alap)
Figyelmen kívül hagyod a siránkozását.
Leállítod az egyéni edzését.
Visszaveszel az egyéni edzés intenzitásából,ha sokallja.
Megemeled,ha kevesli.(ilyen is van)
Gyakran előfordul,hogy semmi nem segít.A delikvens valószínűleg egy unprofessional,lusta disznó.Van belőlük bőven a játékban,ahogy a valóságban is.
2.Klub anyagi helyzete.
Tulajdonos ambíció értéke.
Rendszeres telt ház.
A klub anyagi helyzetére,és a nézőszámra van befolyásunk.A tulaj meg olyan amilyen,szerencse kérdése.Ha nincs benne ambíció,az szívás. -
1 jobb év miatt nem fognak bővíteni, ha jó pár szezonba az összes hazai meccsen teltház lenne akkor más lenne a szitu. -
Nem 100%-os a kihasználtság, ergo felesleges a nagyobb stadion. -
WTF??? ez Ők sem gondolhatják komolyan -
az intenzitással van akkor a baj. visszaveszed azt csá... -
azzal mit tudok kezdeni ha az edzőm állandón jelzi hogy xy elégedetlen az edzésével?
honnan tudjam mit variálgassak neki? (amúgy csatár, még jó hogy a góllövéssel kapcsolatos dolgokat nyomatja)
más
stadiont hogy és mennyi idő után lehet összecsipázni? Minek a függvénye? Idén stabilan 90% fölötti kihasználtság van, folyamatosan nő az átlagnézőszám, de egy bővitésre is körberöhög a vezetőség. Pénz lenne rá, akarat nincs. Why??? -
realik #96594 hatalmas meccs volt, de azért ehhez szerencse is kellett :) -
Peti2400 #96593 Néha jó ha van rutin a pályán. -
realik #96592 egyébként a gép nézi és "kalkulál" a játékosok korával?
például egy 30 éves rosszabb statokkal rendelkező védőm, jobban teljesít, mint egy 18 éves de igen csak komoly értékekkel megáldott játékosom.
Ha nagyon fiatal a csapatom az jár hátrányokkal? a kezdőben egy 31 éves játékosom van, 5-6 18 éves, a többiek meg 22-25 évesek. -
realik #96591 Mintha csak FM-et játszottam volna a tv-ben... -
Matyko92 #96590 Ez a hülye játék sz.pat engem, ugye?
/off
-
korbin555 #96589 Nem volt rá esély,hogy a Lille kirúgja a menedzserét.Nem várhatok 70 éves koromig.
-
Szégyelld elfele magad :@ :DD
Am, sok sikert hozzá! -
geo91 #96587 
-
korbin555 #96586
Amíg a válaszukra vártam,interjúra hívott a Bologna,és a Parma is,de elutasítottam őket.Reménykedtem,hogy nem esek pofára,és a semmit markolom.De másnap már jött is az ajánlat.Azért döntöttem a Piros-Feketék mellett,mert itt remek a háttér,és biztosak az anyagiak.A feladatom a hátralévő 10 fordulóban pedig az,hogy nyugis távolságba kerüljünk a kieső helyektől.
Tabella.
Clubs finances.
Finances.
Information.
Facilities.
Training.
A nyári nagy feladat pedig az lesz,hogy valamit csináljak a bérekkel.Mert hiába a biztos anyagiak,ha a bérek 200k-val vannak a plafon fölött.De ha elzavarom az összes szélsőt,akkor mindjárt más lesz majd a leányzó fekvése.Az edzésen is javítanom kell,de nem égetően fontos.Pillanatnyilag úgysem valószínű,hogy új edzőnek fizetést is tudnék adni.Jó hely lesz ez nekem,keresztbe lehet majd tenni a milliárdos PSG-nek.(Hacsak a szezon végén ki nem rúgnak,mert utolsók leszünk.)
Pár nap múlva nekigyürkőzök,most szükségem van egy kis absztinenciára az fm-től. -
korbin555 #96585 SC.Internacional 4.szezon.
A bajnokságban 1 ponttal kevesebbet szereztünk mint tavaly,de cserébe rengeteg gólt rúgtunk.Olyan gólrekordot állítottunk fel,ami valószínűleg örök időkig állni fog.
Meccsek.
Tabella.
A kupát az asszisztens vitte helyettem,ebből már rendszert csináltam itt.De nem is kellettem hozzá,elintézte nélkülem is.
Copa do Brasil.
A kontinentális kupákban is címeket védtünk.
Copa Libertadores.
Recopa Sudamericana.
A Világ Kupa döntőben pedig a saját védőim vertek meg,két öngóllal kikaptunk a Bőrgatyásoktól.A meccs színvonaláról elég sokat elárul,hogy az egyik (ön)gólos hátvédem lett a meccs embere.VK.Döntő.
Az Amerikai kontinensen tehát továbbra is egyeduralkodók maradt a Colorado.Hogy a VK idén nem sikerült,már nem izgat.Az utolsó ténykedésem pedig az volt még itt,hogy a komplett staff bőkezű új szerződést kapott.Megdolgoztak érte.Ráadásul még az utolsó munkanapomon beesett a reklámból 24M.
Most pedig önként munkanélküli lettem,és figyelem az üres menedzseri posztokat. -
Lazio 6.szezon
Ismét egy nagyon könnyű éven vagyunk túl. Hatalmas fölénnyel nyertük a bajnokságot zsinórban hatodjára és a olasz kupát is zsinórban ötödjére nyertük meg. Európában is szépen meneteltünk egy két nehezebb meccstől eltekintve itt is kiemelkedő focit játszottunk, így nem is csoda h döntőbe jutottunk. Ahol végül egy nagyon kiegyenlített meccsen sikerült diadalmaskodni a PSG ellen. Idén is a legkiemelkedőbb játékos Candreva volt és az ifjú gólkirályom McDermott aki még igazán nagy szezont futott. -
Candreva 32 évesen se szarral gurigázik :D Kicsit megy neki az évek alatt a klubnál :D -
am lehet nem tenne jót a kiesésük mivel a derbyn telt ház szokott lenni.