A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #96621
Stade Rennais 1.szezon.
Tavaszra nagyot fordult velünk a világ,és ez a teljesítmény már inkább tükrözi a csapat képességeit.Az őszi 6 vereség után tavasszal csak 4 meccset veszítettünk.Ebből is hármat a PSG,Monaco,Bordeaux trió ellen,ami most még minden további nélkül belefér.A rengeteg döntetlenből is inkább győzelmek lettek,és ez végül a 3.helyhez lett elég.A PSG más szint,32 pontot vert a 2.Monaco-ra,ránk meg 33-at.
Meccsek.
Tabella.
A Francia Kupában a negyeddöntőben kiestünk a Marseille ellen,de a Liga Kupát megnyertük.
A bajnoki helyezésért kaptunk 14M-t,ami még arra sem volt elég,hogy nullára kihozzuk a szezont.Nem meglepő,hogy az új szezonra jelképes összeget kaptam igazolásra,és a bérkeret is csökkent,1,1M lesz.Büdzsé.A bérkeret nagyon nem tetszik,mert csak 100k szabad belőle,és most nincs miből átcsoportosítanom.El fogok adni egy-két embert,mert világklasszisok kószálnak klub nélkül a világban,csak fizetést nem tudnék adni nekik.
A legjobban teljesítő játékosaim pedig Duarte,aki a négy csatárból egyedül tudott valamennyire egyenletesen teljesíteni.Amisador,aki 11 gólt fejelt,és ebből több is győzelmet ért.Bowker,aki Man.City nevelés,és még a nyáron jött.Nemrégen pedig válogatott lett,ami elég baj,mert megugrott a fizetése.Pajot,aki most lett legenda.Már csak 2 meccs kell neki a 400-hoz,és 19,hogy a klub legtöbb mérkőzésén pályára lépő játékosa legyen.Ezt tiszteletből megkapja tőlem,de már nem lesz stabil kezdő.Télen még hoztam ingyen két embert,de Reynoso eddig csalódást okozott.A másik egész más kategória,de tőle is többet várok:Hamed.És akkor még van egy sor saját nevelés,csak néhányan közülük.Mbom.Parent.Simon.Tongou.Royer.De a 22-es első keretből 15 saját nevelésű játékos,ami nem kis dolog.Ami viszont gondokat okoz,hogy a tartalékban is vannak olyanok,akik még náluk is jobbak lesznek,lehetnek,de már lila a fejük,mert nem tudom kölcsönadni őket.Muszáj lesz elpasszolnom őket pár milláért,a 40%-ot úgyis mellé teszem a szerződésben.És még kaptam egy magyar ifit is,Vincze.Megnéztem a GS-ben,146 a PA értéke.Nem lesz világklasszis,de nagyon jó kis játékos lesz belőle.De sajnos nem nálam,mert a francia ifik között jobbak is vannak nála.
Összefoglalva a szezont,kb. ennyi volt is a csapatban.Ősszel a frászt hozták rám,de azért csak kihoztam belőlük,amit lehetett.Ha ősszel is jól játszunk,a PSG akkor is elérhetetlen lett volna.Már náluk játszanak a korábbi legjobb játékosaim az Internacional-ból.Csekély 120M-t fizettek a 3 brazil válogatottért.Hogy fordulna fel a sejk a pénzével együtt.
Merci beaucoup.