A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555

Először még befejeztem az előző,10 meccses szezont,amiért idehívtak.A vonaltól lefelé vannak az én eredményeim.És a tabella.

És akkor az első "igazi" szezon első fele.
    Először is kaptunk 15M-t.Angol mintára megy,folyamatosan kapjuk szezon közben.
    Az őszi szezon pedig úgy ahogy van,nagyon gyenge játékot,és megmagyarázhatatlan vereségeket hozott.A csatáraim egymást múlták alul,de a középpályások sem álltak a helyzet magaslatán.A legjobb átlagokat mind a védőim produkálták.A kupákban ugyan még állunk,de az igazán jó ellenfelek csak most jönnek.Pedig a keret erős,holland,portugál,meg jó néhány különböző afrikai válogatottam is van.Sok a saját nevelésű korosztályos francia válogatottam is.Némileg enyhítő körülmény lehet a rengeteg sérülés,de ez eddig akkor is siralmas teljesítmény.Decemberben hoztam két nagyon jó fitness trainer-t,és szintén két igen jó orvost.Talán sikerül megelőzniük,megállítaniuk a dögvészt.
    Meccsek.
    Tabella.
    A bérkeret már nem gond,szezon előtt a Róma 20,5M-t adott Niang-ért.Megkaptam a teljes bevételt,amit azonnal átcsoportosítottam.Így most 1,2M a fizu keret,ami bőven jó.Viszont igazolásra már nincs pénz,pedig egy jó pontrúgóra szükségem lenne.Az egyetlen ember,aki jól rúgja a szögleteket,alig játszott.Először kificamodott a bokája,utána meg sérvet kapott.Körülnézek a szabadpiacon,elég sok a minőségi free player,köszönhetően ennek.Néhány ország betöltése még folyamatban van,de ezzel már lehet kezdeni valamit.Egy CM-et és egy csatárt mindenképpen hoznom kell.Az egyik 18 éves csatár tehetségem a sérülések miatt sokat játszott,de 12 meccsen gólt sem bírt rúgni.
    Szezon előtt a 7.helyre vártak bennünket,ez még ahhoz képest is elfogadhatatlan "teljesítmény",és ennél sokkal többet tud ez a társaság.EL helyen kellene végeznünk,különben ez egy elpocsékolt szezon lesz.És a bajnokság mellett mindent felteszek a Liga Kupára,mert elméletileg az is EL-t ér.
    Az eladási bevétel,és a pénzdíj ellenére már 2M mínuszban vagyunk.Bár hol van ez még a tavalyi -16,5M-hoz.A klub értéke a nyári 77M-ról mégis 101M-ra nőtt,de ezt nem vágom,mi lehet az oka.Biztos nem a szezon elejére elkészült pályafűtés.

Aztán van még itt egy idegesítő szabály is.A felnőtt keretből(beleértve a tartalékot is)csak 5 embert lehet kölcsönadni.Van egy tucat ügyes játékos a tartalékban,akik egyfolytában vinnyognak,hogy kölcsönbe akarnak menni,de persze nem mehetnek.Kettő már nem volt hajlandó szerződést hosszabbítani,ingyen fognak lelépni.Ezután az összes átlagon felüli tehetség 19 évesen 5 éves szerződést kap,azalatt csak kitalálok valamit.De a tarcsiból művészet lesz bárkit normális áron értékesítenem.Ez csak akkor fog változni,ha növeljük a reputációnkat,és jobban szem előtt leszünk.
    Köszönöm.