104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Lancelot1983
    Köszi, nekem most 4 giga ram, és egy AMD Athlon II x4 620, 2600mhz-es procim van, ami nem új darab. Én igazából max I5 és 8 giga ramban gondolkoztam, az akkor nagyon max 3 csillagot elérheti szerinted?
  • Soulwave
    Én ugyanezt a taktikát használom évek óta, eddig ez a best, bár a szerepek teljesen más kiosztásúak nálam. :) csak ne a lilákkal lennél :D
  • korbin555
    Ahhoz igen komoly gamer PC kell,hogy a 68000 játékosra 3,5 csillagot adjon.Az ssd nem annyira lényeges,inkább a proci és a ram.Szerintem minimum kellene hozzá egy i7-es processzor,meg 10-12 GB ram.
  • Lancelot1983
    Lehet kicsit fel lesz majd tuningolva a gépem, mire érdemes figyelni, hogy a játék napok gyorsabban pörögjenek? Proci, ram, ssd? Most FM2013-nál 67000 ember betöltéséig 1,5 csillag a game speed, 68000-nél már 1 csillag. Azt szeretném, hogy 67000 embernél, mondjuk 3 vagy inkább 3,5 csillag legyen a game speed legalább, mivel érhetném ezt el? Esetleg ha tudtok idegen nyelvű fórumot, ahol errről van szó, annak a linkjét is megköszönném.
  • zyndar
    Ez valahogy úgy van kitalálva, hogy a kért összeget valamennyire a te pénztárcádhoz igazítja a program. 2018-ban járok, Özil augusztus végén még szabadon igazolható volt, mondom megnézem mennyit kérne. Szerződést ajánlottam neki, azt mondja heti 120k EUR. Aztán aláírt a Besiktashoz heti 70k-ért.
  • 00mate
    A show onto foot az mit jelent tulajdonképpen? Például ha egy szélső jobb lábas, és én beállítom hogy a right feet, akkor arra fog kényszerülni, hogy a bal lábát használja?
  • korbin555
    Köszönöm a magam,és Ahjupera nevében is.
  • LasDen #96896
    nyári megfázás...
  • zaki
    En is faztam mar meg nyaron 30 fokos melegben :D
  • zaki
    Vicc. Gipsz Jakab ingyen igazolhato, szerzodest ajalnottam neki, heti 22500-at kert, elutasitottam, rogton ezutan hazaigazol heti 3500-ert. :D
  • korbin555
    Már kezdi a trükköket az fm.24 fokos melegben megfázott Ahjupera.Mi lesz akkor a négerekkel télen?
  • Darthmushroom
    jubileumi 10. évbe meg van a 4. BL győzelem. McDermott idén is szörnyeteg módban játszott, 21 gól a BL-be azért elég impresszív :D bár idén sok lett a kihagyott 11s, amit nem is nagyon értek mivel 5 pontot csökkent 1 év alatt ez az értéke.
  • zyndar
    Sok sikert, kíváncsi vagyok az új taktikára.
  • Darthmushroom
    hihetetlen ez a tavasz.. oké modena kimákkolt, lefocizott a juve torinoba belefér. de h előnyből 4-5 lövésből 2 full ugyanolyan meccsen megver a Verona meg a Samp is 3:2re az már felb*sz... 35 bajnokin 39 gólt kaptunk hát ez nem bajnokhoz méltó, előző bajnokságban 26t kaptunk egész évben.
  • korbin555
    Most én sem variálok az editorral,a youth rating is marad 68.Két változás lesz csak,a Liga Kupát töröltem,és lesz tartalékcsapatom,mert az hiányzott.Teljesen új taktikát is csináltam,ami most fog debütálni.Eddig direkt passzos,két csatáros,támadó felfogásban játszottam.Most kontroll,rövid passz,labdatartás,egy csatáros taktika lesz.Valahogy így képzelem el.Sajnos a csapaton nem nagyon tudok variálni,pedig muszáj lesz.Nincsenek szélső hátvédek,és egy DM is kellene.El kell zavarnom jó néhány embert,mert a fizetési keret a plafonon van.
    A betöltött országok listája.De ez csak a jéghegy csúcsa.Az összes elérhető afrikai ország be van jelölve az advanced setup-nál,+ Dél-Amerika és az USA.
    Így állnak jelenleg a pénzügyek,és a háttér.A média az 5.helyre várja a csapatot,a főnök is megelégszik a felsőházzal.Én nem,de elfogadtam.Pénzt akkor sem kapnék,ha bajnoki címet ígérek.Majd kiderül,mire leszek képes.
  • zaki
    A Juves karrieremben, amit 2042-ig vittem el, az elso 2 bajnoksagban 2X kaptam ki csak, elso veretlen szezonom 2022/23-ban volt, 2030/31 es 2033/2034 kozott 4 evad alatt 2X kaptam csak ki :P 29 ev alatt 4X sikerult veretlenul megnyerni a bajnoksagot.

Amugy eleg durva ebben a mentesben a magyar bajnoksag. 8. legererosebb liga, 1 csapat automatikusan a bl csoportkorben van, 1 a selejtezoben, de sokszor van 2 csapatuk a blben. Magyar kupa rang reputacioja 5. helyen van, meg az olaszt is megelozi :D

Diosgyornek 45 ezres uj stadionja van, Haladasnak 30, Mezokovesdnek 19, Videotonnak 32k-s... :D Viszont a Fradi mar evek ota stabil MB2es csapat... :D

Pedig gyari ertekek vannak beallitva, nincs buzeralva semmi. Jo volna eljutni ilyen szintre a mostani Fradis karrieremben. Viszont a valogatott fortelmes, alig van par ertelmesebb jatekos.

Magyar bajnokok:

Haladasnak volt egy durva idoszaka :D
  • zaki
  • Darthmushroom
    nálam megint nem lesz veretlen szezon.. 25.fordulóig bírtuk ott kimakkolt a 15. Modena...
  • Zenszkij
    Nem, Te a Haladással nyomtad :D. Ami a röhej, h 9 év után 2 csapatunk indul a BL-ben, ráadásul csoportkörben. 9 év után az UTE lett előttem a bajnok. A játék eldöntötte, hogy ideje egy kis változatosság az NB1-be. 95%-os bajnokságot produkáltak, minket is megvertek idegenben, persze hatalmas mákkal. Sebaj, üde színfoltot hozott, hogy nem csak a Fradi a bajnok. Cserébe rá egy évre 100%-al hódítottuk vissza a trófeát és bevertük a BL serleget is :).
  • korbin555
    Ha már szóba hoztad az Újpestet,kezdek velük egy karriert.Úgyis szinte mindenki csak a Fradival játszik.
  • zaki
    Shit, kozel volt a BL donto, remelem nekem is osszejon hamarosan... :(

Ennek ellenere a kovetkezo evben is a 2. selejtezokorben kezdunk, lol.
  • zaki
    Haha, kiesett a Gyor a 4. ev utan (es vissza se jutottak), utana meg az Ujpest :D
  • Csacsi
    Ez talán azért van, mert az AI sokkal jobban reagál a TE megoldásaidra. Ebben a verzióban nincs csoda tatkika, amit letölt az ember..és működik. Itt minden számít....szó szerint minden....írhatnék rengeteget, hogy én hogy játszok, de ezt érezni kell. Van egy alap taktikám....de az változik ellenféltől függően. Például egy 3-5-2-es hadrend ellen mást játszom, mint egy 4-4-2 ellen. Függ a csapatmoráltól..az ellenfél kulcsjátékosaitól. Például volt, hogy egy nagy csapatot úgy vertem meg egy kisebb csapattal, hogy a megszokott jobbhátvédje el volt tiltva...a második számú sérült volt...így egy ifi volt kénytelen ott játszani. Egyszerűen csak állítottam, hogy azon az oldalon erőltessük a támadást..és kihasználva az ellenfél gyenge pontját azon az oldalon gyors kontrákkal megnyertük a meccset. Vagy például a meccs előtti edzés sem mind1. Vagy ha a sztárjátékosod...éppen rossz paszban van, akkor jobb egy tehetséges ifi helyett aki jobb kedvében van. És meccs közben is reagálni kell az ellenfél változtatására. Végre nem az van, mint eddig volt, hogy egy jól összerakott taktika ellen az ellenfélnek nem volt nem volt esélye..és lehetett a space nyomkodni végig...meg fiatal játékosokat keresni.

Ha tudsz angolul bővebben itt olvashatsz.....és meríthetsz ötletet.
    http://www.mypassion4footballmanager.com/2014/07/football-manager-match-analysis-preparations.html
  • Szycsu
    Most komolyan, meglepődsz azon, hogy kikapsz a Lille-től? :D
  • Zenszkij
    Hazai porondon ilyen Mezőkövesd, Pápa, Gyirmót hulladékok ellen nem elég motiváltak a fiúk :D.
  • Zenszkij
    Az semmi, idegenben verem a Juvét 2-1-re, meg a Man Cityt 2-0-ra, a Madridot 1-0ra, erre hozzánk látogat a Gyirmót és lenyalunk :D. BL döntőben verem a Monacot 1-0-ra. Két napra rá a kupadöntőn 0-0 a Pápa ellen, tizenegyesekkel vesztünk. LOOOL
  • Darthmushroom
    Reméltem is h tényleg meglesz az aranylabda. vicc lett volna ha nem Ő nyeri.
  • geo91
    olasz, német, angol, francia, spanyol, mind a 3. ligáig.
  • Darthmushroom
    Komolyan néha nem értem ezt a játékot. Előző évben 6 gólt kaptunk a bajnokságban január közepéig, erre idén 4 bajnokin 8t. És persze a papíron legerősebb ellenfél Milán nem rúg gólt nekünk de a többi meg sorban. Parma, Palermo 3t,3t a Pescara meg 2t.

De legalább pozitívum is van, McDermott úgy folytatja ahogy tavaly abbahagyta. Ráadásul a vb-n Angliát vb győzelemig vitte 9 góllal, természetesen gólkirály és a legjobb játékos is Ő lett. Ha így nem nyer aranylabdát akkor soha.
  • zaki
    Nem semmi, grat... En csak almodozom egyelore bl dontorol, habar ott vagyok a nyolcaddontoben iden is (5. ev) Nalad milyen ligak vannak bejelolve?
  • korbin555
    Nekem a 100%-os bajnokság a Halival 2024-ben sikerült,de még egyszer már nem jött össze.
    A BL-döntőkben viszont én pont az angolok ellen kínlódtam.Kikaptam kétszer az MU-tól,és egyszer a Chelsea-től is.Az olaszok ellen több szerencsém volt.Két győzelem a Juve ellen,és egy az Inter ellen.
  • geo91
    én meg végigvertem európát erre kikaptam a lille ellen a bl döntőben... :( igaz, meglepően erős keretük van és az utóbbi két évben ők voltak a francia bajnokok. ellenben végre összejött a veretlen szezon a bajnokságban. (2028/29) eddig hat bl döntőt játszottam, kettőt elvesztettem (at.madrid, lille) négyet megnyertem (man. city és man. utd. 3x!) angolok ellen megy csak úgy tűnik... :D
  • zaki
    Imadom ezt a jatekot. 5-1-re nyerek a 4. Haladas ellen idegenben, ezutan 5-2-re megverem a Man Utd-et idegenben a BLben, kovetkezo meccsen otthon a 15. Ujpesttol kikapok 3-1-re. I love this game.
  • Gerdzso
    Hát igen, mikor először játszottam magyar csapattal, nem is tudtam hogy lehet állítani a youth rating-et, így a Fradi-val 2029-ben kaptam meg az első olyan magyart aki befér a kezdőbe és egy BL döntőben is merem játszatni... :/
  • korbin555
    Lehangoló tud lenni hosszú távon,hogy magyar csapattal,magyar bajnokságban nincs értelmes magyar játékos.A 15-ben viszont megint hagyom eredeti beállításon.Jöhet az afrikai gyerekek kereskedelmi méretű importja.Még egyszerűbb is lesz,a hülye szabályaink miatt.Csak az advanced setup kell hozzá,meg 4-5 jó afrikai scout.Két magyar meg talán megint befér a csapatba tartaléknak,mint a 13-ban.
  • Zenszkij
    hozzá kellett nyúlni :D, román szintre emeltem, de még így is szökő évente egyszer generál értelmeset
  • geo91
    nyócegy

• zyndar
    Mindenki megpiszkálta a magyar youth ratinget? :D
  • zaki
    En most kezdtem el az 5. szezont, es 50 m font van a penztarcamban mar :D
  • zaki
    Jonak tunik, gondolom sok koze nincs Kriston Attilahoz :DDD