104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Arra gondolsz, hogy 3 féle válogatott is lehet? Mert igen. Ott volt Januzaj is, aki 6 válogatottból választhatott... -
Peti2400 #97143 Létezik ilyen ember? -
korbin555 #97142 Igen,több alkalommal előfordult.Ha valaki 10 évet lehúzott a klubnál,akkor általában felajánlja a gép.Egy esetben szerencsétlen éppen listán volt,mert már kiöregedőben volt.
-
Ti már csináltatok Testimonial meccset valamelyik játékosnak? -
realik #97140 soha rosszabb kezdést -
korbin555 #97139 Nem tudom,továbbá nem is értem ezt a hazai vásárlás bizniszt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy reklámozták őket,hogy a náluk vásárolt játékszoftver magyar vásárlásnak számít.De ők is külföldről veszik a játékot,csak azt nem tudni,hogy milyen közvetítőkön keresztül,ha egyáltalán közvetítőn keresztül.Mert akármelyik ország bármilyen webshopja,végső soron minden fm a SEGA kezében van.Országos eladási listát pedig a globalizáció miatt nem is lehetne reálisan rangsorolni,mert a fél világ nem a saját országában veszi a játékot.Azok az országok mind elöl vannak az eladási listán,ahol olcsó a játék.Tavaly meglepett, hogy az angol fm-esek mennyien tolonganak az Amerikai webshopokban.Végül némi töprengés után arra jutottam,hogy ha van pénze valakinek,attól még nem feltétlenül hülye.Miért is adjon 40 fontot(15600 ft)valamiért,amit megkap kb. a feléért,36 dollárért(8600 ft).Direkt figyeltem,és minden 10 fm vásárlóból 9 döntő részben angol,német,és skandináv volt.(A németeket elsőre is megértettem,mert náluk az fm forgalmazása tilos).Amerikait elvétve láttam,még a holland,francia,portugál is több volt náluk.És ezen a régiókód sem változtatott,mert amíg az USA berendelhet EU régiós játékot,addig marad minden a régiben.De ez jól is van így,legalább van választási lehetőségünk.
De nem akarok jobban belefolyni.Lényeg az,hogy nem látom át világosan,de nem is nagyon érdekel.Amíg nekem megfelelő áron megkapom itthon,addig itt veszem,ellenkező eseten bárhol a világon,ahol olcsóbban hozzájutok. -
korbin555 #97138 Ez is egy megközelítés,és sajnos van benne igazság.De ennyi erővel várhatnék karácsonyig,hogy kijöjjön a 4-5 update,és kijavítson 600+ bugot, mint a 14-ben.
Várhatóan idén is hasonló lesz a forgatókönyv.Az előrevetített közel 4000 változás hozza magával az újabb bugok tömkelegét is.Május 2-án lezárult,hogy milyen új elemeket integrálnak a játékba.Innentől számítva van 6 hónapjuk,hogy ne legyen a játék egy bughalmaz. Drukkolok nekik,mi mást tehetnék?De a legutolsó(majdnem)teljesen bug mentes játék a 12 volt,azóta csak küzdenek szerencsétlenek, mint hangya a f@szával. -
Az edzésnél nyomjad nekik a fitnesst orrbaszájba. Hátha segít :D -
Azt hol tudom beállítani hogy erőnlétük legyen mert 4. forduló és kb mindenki halott sérült 60-70% körüli :( -
Oda meg aztán főleg. :D Ott amatőrök játszanak. Azok között istenek lennének, míg te belegebednél egy heti fizetésükbe. Róluk csak álmodozhatsz még jó sokáig :D -
Amit a game engedett legutolsó osztály :D
De akkor azzal "építkezek" amim van. -
A szürkék azok csak generált játékosok, hogy feltöltse a csapatot. Olyan szarok, hogy rájuk nézni sem éri meg. A többire meg JOBB Katt/Squad/Senior Squad, és már a nagy csapatban is vannak.
Full utolsó mit takar? League One vagy még lejjebb? Mert akkor kb sehogy. Oda még kölcsönbe se mennének. -
Full kezdő vagyok még ,de mivel megnyertem a játékot (FM 2014) elkezdtem vele játszani.
Az volna a kérdésem,hogy a U21-ből hogyan tudok felhozni játékost?
2 játékos van az u21-be "feketén kiemelve" a többi player szürke.
Van valami olyan megoldás hogy full utolsó osztályba kölcsönbe jöjjenek premier ligás B csapatból emberkék? -
Pettersson #97131 de ez a livekodok oldalt amúgy magyar gazdasági társaság üzemelteti? :) -
realik #97130 Üdv!
gratula mindenkinek!
kezdtem egy játékot a Honvéd kispadján. És hát azt kell mondjam, hogy ilyen über brutál módon még nem indult karrierem eredmények. Európa liga indulóként simán bejutottam a csoportkörbe, ahol a stuttgart, az, partizan trio közül az első helyen mentünk tovább! nem hittem a szememnek. A bajnokságot simán vezettük. Az első öt bajnokin még gólt sem kaptunk.
Jött a téli szünet, kicsit finomítottam a taktikán, mert még így sem voltam elégedett a már sokak által emlegetett helyzetkihasználással. Mint később kiderült ez tette izgalmassá a bajnokságot...
de először jött az egyenes kieséses szakasz az el.-ben. A Frankfurtot kaptam ellenfélnek, tehát élt benne a remény, hogy ezt a kört is túlélhetem. Ráadásul idegenben kezdtünk. Esélyünk sem volt... Sem idegenben, sem otthon. Rá sem ismertem a csapatra.
Ezután még kiestünk a ligakupából, a bajnokságban az utolsó 6 meccsből 1gy 4d 1v volt a mutató. A kilenc pontos előnyömet sikerült nullára csökkenteni a Pécs csapatával szemben. Az utolsó forduló előtt pontegyenlőséggel álltunk, de én csak a második helyen voltam, mert a gólkülönbsége jobb volt a Pécsnek. Az utolsó fordulóban én a Halihoz látogattam a Pécs pedig Debrecenbe. Jól indult a mérkőzés, csak hát az a fránya helyzetkihasználás. Elkönyveltem a bukást, mivel a másik meccsen 1-1-es állás volt... a végén a Loki mégis segített nekem. Megvan a bajnoki cím!!
A végén még a kupát is sikerült behúzni.
Összességében nagyon elégedett vagyok a szezonnal. Ezzel a játékoskerettel nem is álmodtam volna ilyen kezdésről.
védő
védő
irányító
balhátvéd
balszélső
támadó
jobbhátvéd
mélységi irányító
jobbszélső
vkp
kapus
Az előszezonban szeretném megerősíteni a keretet és a taktikán/helyzetkihasználáson akarok még finomítani. Eddig a rövid passzos, agresszív, egészpályás letámadáson alapuló játékot erőltettem egy csatárral, két szélső támadóval akiknek a kiszolgálás volt az elsődleges feladata. A két szélső védőm wing back (support), akiknek a legfőbb feladata a támogatások segítése. A csapat legjobban teljesítő játékosai a két középpályásom, Egyik a mélységi irányító (dlp support) , másik az irányító (AP attack) volt. A védekezésért gyakorlatilag a két belső védőm és a védekező középpályásom felel.
Meglátjuk mit hoz az új szezon...
ui.:az ilyenekkel nem tudok mit kezdeni. Hiába küldöm el őket a búsba.
-
én meg megvárom a megjelenést. nem izgat annyira a béta...úgyis szar akkor még :D -
korbin555 #97128 A Steam mindig a legmagasabb árakkal dolgozik az új játékoknál.50€ az 15600 Ft.De már 26,39 €-ért is előrendelhető Bétával itt,ami 8250 Ft.Ez szuper ár,megjelenéskor a 14-hez sem nagyon lehetett olcsóbban hozzájutni.
Csak nem árt mindenhol figyelni a régiót,mert tavaly komoly zűrzavar volt belőle.Megér egy e-mailt a régió,és a Beta után érdeklődni.Sok weboldalon fogalmuk sincs miket írogatnak.Több helyen most is worldwide,vagy region free van feltüntetve,amit nehezen hiszek el.Senki sem akar megint az olcsó,de használhatatlan török,vagy brazil kulcsok miatt a pénzéért könyörögni.Egyéb üzletek itt:Allkeyshop.
Egyébként pedig aki még mindig hisz abban,hogy a magyar vásárlással egyszer lesz esély a magyar nyelvre a játékban,az október elejétől-közepétől előrendelheti a Livekodok.hu oldalon.Addig én is kivárok,és ha az ár versenyképes lesz,akkor megfontolom.De biztosan nem fogok ezrekkel többet költeni illúziók miatt. -
Gratulálok, nagyon tartalmas írás! Bár több képpel még jobban feldobhatnád az összefoglalóidat. De ezt ne vedd kritikának! Amúgy a Blackburn Rovers számomra mindig egy szürke csapat volt. Nem tudom miért. Azonban amióta a posztjait követem, más szemmel nézek rájuk :) -
Steamen már elő lehet rendelni az új részt, 50 euróért és early accessért -
Pettersson #97125
mondta valaki, hogy van ezzel komolyabb probléma?
korbin írt egy tök normális módot a dolog kezelésére, majd megpróbálom... -
ettől lejjebb már csak az volna, ha folyamatosan rinyálnál...oh, wait -
korbin555 #97123 Nem gondoltál arra,hogy kérdőre vond a csatáraidat?Mert én ilyen minősíthetetlen lövőszázalék után rögtön morcos leszek,és elég kritikus hangnemet ütök meg velük szemben.Ha pedig(ahogy írod)sorozatban csinálják,akkor mennek a tarcsiba gyakorolni.Ez a 24/1,vagy a korábbi 31/3 kapura lövési arány dekoncentráltságra utal.Néhány embernél nem ártana tudatosítani.hogy nincs bérelt hely a csapatban. -
Pettersson #97122 nem tudom van-e ettől lejjebb ebben a játékban:
Félidő.
Meccs vége. -
Pettersson #97121 na nekem még ezzel van nagy bajom, hogy általában az elrepülő madarakra, polgári repülő eszközökre, olykor-olykor műholdakra veszélyesek a lövéseim... :D -
Szép volt Foxi, gratulálok! Szeretem a hosszú, részletes írásaidat. Pár képet nem akarsz belecsempészni időnként? :) -
Gerdzso #97119 Az előbb volt egy hasonló meccsem, 26 kapura lövés 12 pontos, 5 ziccer, 1 gól, ellenfélnél 6 kapura lövés 4 pontos 2 gól... -
Nálam ugyanez van a 13-ban. Pláne mostanában. Szinte számra pontosan ugyanilyen adatokkal hozok meccseket, de a 3 pont nagyon nagyon nehezen jön. Persze a nagyokat nagy csapatként meg szoktam verni, de a kicsik ellen vért izzadok. -
Pettersson #97117 Ez a legnagyobb bajom a játékkal... És kb. minden második meccs ilyen, persze, ha a gép van ekkora fölényben, akkor 30 perc után már 4-0 nekik... Illetve nem tudom mennyien szoktátok nézegetni az analízist, de itt van pl.: a szerelési statisztika amin látható, hogy mennyi kb. kulcsfontosságú szerelést csinál a gép a tizenhatosa előtt...
A taktika se hiszem, hogy hibás, mert ugyanez van, ha rigid, ugyanez van, ha fluid, vagy épp balanced... Egyszerűen ez idén ellett kurva. Ennek ellenére sok örömet okoz a játék, csak na... -
FM2012, Angol válogatott
2022-es világbajnokság, Katar
A Blackburn Rovers irányítása mellett már a második ciklusomat töltöm az angol válogatott élén, amely gárdával 100%-os teljesítménnyel jutottam ki a 2022-es katari világbajnokságra. Előzetesen kicsit tartottam ettől a világversenytől, mert 4 éve - éppen az első regnálásom alatt - simán kiestünk az USA, Portugália, Ecuador csoportból két döntetlennel és egy vereséggel és a legszomorítóbb, hogy lélektelen játékkal. A kudarc után érthető módon a szövetség új kapitányt keresett a helyemre, de hiába lett a 2020-as Európa Bajnokságon ezüstérmes az angol csapat, az utódomnak, Gianfranco Zolának némi meglepetésre ajtót mutattak.
Itt jöttem képbe megint, hiszen az olasz szakember menesztése után jelentkeztem a megüresedő állásra, és másodszor is megkaptam a lehetőséget. Kinevezésemkor fiatalítást ígértem, hiszen a korábbi sztárok és húzóemberek, mint például Wayne Rooney, Joe Hart, Jack Rodwell vagy Ryan Shawcroft már a pályafutásuk kései szakaszában jártak, ezért mindenképpen szükségessé vált egy új, fiatalabb, sikerre éhes generáció beépítése a csapatba.
A világbajnoki selejtezők alatt rengeteg játékost kipróbáltam, és különösebb akadályoktól mentesen, maximális pontszámot elérve jutottunk ki a világbajnokságra. A fiatalítás eredményeként került a válogatottba az Arsenal jobbhátvédje, Steve Watson (20 éves), az irányító középpályás Matt Harper (Blackburn, 20), a csatár Jason Pike (Arsenal, 21), a három balhátvéd, Martin Collymore (Aston Villa, majd Blackburn, 21), David Woolley (Man Utd, 22) és Kyle Beard (Man City, 23), valamint a két szélső, Nabi Perry (Southampton, 23) és Teele Koetle (Chelsea, majd Blackburn, 23).
Közben olyan régi bútordarabok koptak ki a gárdából, mint Tiago Ilori (Arsenal, 29), Tom Cleverley (Arsenal, 32), Fabian Delph (Arsenal, 32), Chris Smalling (Arsenal, 32), Jack Robinson (Man Utd, 28), Kyle Bartley (Wigan, 31), Ryan Shawcroft (Stoke, 34), Daniel Sturridge (Arsenal, 32), Scott Dann (Leeds, 35) vagy Kieran Gibbs (klub nélküli, 32). De jóval kevesebb szerepet kapott már a 36 éves Wayne Rooney (Blackburn) és Jack Rodwell (Real Madrid, 31) is. Közülük csak Rodwell, Delph és Cleverley számíthat arra, hogy még gyarapíthatja a válogatottságainak számát, de rájuk sem számítok már úgy, mint régen.
A fiatalok közül gyakorlatilag mindenki bevált, Jason Pike rövid idő alatt az angol keret harmadik legjobb góllövőjévé avanzsált, a 23 válogatottságán 21 gólt szerzett, ami kiváló teljesítmény! Nabi Perry és Teele Koetle villogott a felkészülési időszakban, Matt Harper ügyesen szervezte a játékot a középpályán, Steve Watson pedig kirobbanthatatlan lett az előtte hiányposztnak számító jobbhátvéd pozícióból.
Mindezek ellenére kicsit félve indultunk neki a világbajnokságnak, mert félő volt, hogy a VB legfiatalabb kerete majd nem bírja a világversennyel járó pszichikai nyomást, és kezdetben igazam is lett. Egyébként úgy lett az angol válogatott a világbajnokság legfiatalabb csapata, hogy kivittem a 35 éves Joe Hartot és – nagy vacillálás után – a 36 éves Wayne Rooney-t is, bízva abban, hogy Rooney óriási tapasztalata majd segít a fiatalok beilleszkedésében. Ezzel a lépéssel a bajnokságban 19 gólt szerző Julian Dean (akit a VB alatt megvett ManUtd a Stoke Citytől) sajnos kimaradt az utazó keretből, bár ez talán hibás döntés volt…
Csoport, 1. mérkőzés: Ghána – Anglia 2:2
A csoport első mérkőzésén a tapasztalatlanságunk okán aztán bele is szaladtunk a késbe, Ghána a 92. percben, egy óriási, a középhátvéd posztján elkövetett Phil Jones hiba után 2:2-re mentette a mérkőzést. Érdekes, hogy Jones az egyik legrutinosabb tagja a keretnek, mégis amatőrökre jellemző hibát vétett. Sajnos Andrews a fejesgólja után megsérült a találkozón, ezért a következő mérkőzésen nem játszhatott.
Kezdőcsapat: Alex Smithies – Steve Watson, Tom Andrews (Jack Rodwell, 63.), Jordan Tiffin, Martin Collymore – Phil Jones – Fabian Delph (Matt Harper, 67.), Raheem Sterling, David Holmes – Charlie Freeman, Jason Pike (Wayne Rooney, 65.).
g: Ayew (51.), Fiamenyoh (92.) ill. Andrews (54.), Freeman (62.)
Csoport, 2. mérkőzés: Belgium – Anglia 1:1
Hatalmas volt a tétje a mérkőzésnek, hiszen aki vereséget szenved, az szinte biztosan lemondhatott volna a továbbjutásról. A nagy nyomás hamar éreztette a hatását, hiszen már az 5. percben hátrányba kerültünk, utána pedig csak futottunk az eredmény után és több játékosom is kritikán aluli teljesítményt nyújtott (Watson, Jones, Pike, Delph). Az egyetlen pozitívum, hogy Freeman a 91. percben a semmiből döntetlenre mentette a találkozót, amivel megmaradt az esélyünk a továbbjutásra.
Kezdőcsapat: Alex Smithies – Steve Watson (Matty Kell, 45.), Phil Jones, Jordan Tiffin, Martin Collymore – Jack Rodwell – Fabian Delph (Matt Harper, 45.), Raheem Sterling, David Holmes – Adam Taylor, Jason Pike (Charlie Freeman, 67.)
g: Meert (5.) ill. Freeman (91.)
Csoport, 3. mérkőzés: Anglia – Japán 5:0
Óriási volt a tét, hiszen kedvező eredmények mellett még mind a négy gárdának volt esélye a továbbjutásra, ezért számunkra csak a győzelem volt elfogadható. Több helyen változtattam a kezdőcsapaton, a többször bizonytalankodó Smithies-t Hart váltotta a kapuban, visszakerült a felgyógyult Andrews a védelem tengelyébe, a középpályán a kreatívabb Wilshire kezdett, jobb szélre pedig Perry-t tettem a halovány Sterling helyére. A változtatásoktól azt vártam, hogy a korábbi mérkőzéseken akadozó támadójáték kicsit gördülékenyebb lesz. Szerencsére már a 2. percben gólt szereztünk Holmes révén, amivel mázsás kövek hullottak le a csapatról, és a félidőben már hárommal vezettünk. A győzelem azt jelentette, hogy a csoport 2. helyen továbbjutottunk Ghána mögött.
Kezdőcsapat: Joe Hart – Steve Watson, Tom Andrews, Jordan Tiffin, Martin Collymore – Phil Jones – Jack Wilshire (Matt Harper, 78.), Nabi Perry (Teele Koetle, 60.), David Holmes – Adam Taylor (Wayne Rooney, 60.), Charlie Freeman
g: Holmes (2., 39., 51), Taylor (8.), Jones (64.)
Kieséses kör, 1. mérkőzés: Anglia – Horvátország 3:1
A „győztes csapaton ne változtass” elvet követve maradt a Japán ellen sikeresen szereplő, egyre jobb és magabiztosabb formába lendülő kezdőcsapat. Sokáig nem kellett várni a gólra, Andrews egy szöglet után talált a hálóba, megadva ezzel az alaphangot. Sajnos pár percre rá egyenlítettek a horvátok, de Perry elfutása és remek centerezése után Freeman megint betalált, majd Wilshire passzából Holmes beállította a végeredményt. Jól játszottunk, az elejétől kezdve nem volt kérdés, hogy melyik alakulat akarja jobban a továbbjutást. Itt éreztem először, hogy a fiatal csapatom bírni fogja a rájuk nehezedő nyomást.
Kezdőcsapat: Joe Hart – Steve Watson, Tom Andrews, Jordan Tiffin, Martin Collymore – Phil Jones – Jack Wilshire (Matt Harper, 65.), Nabi Perry, David Holmes (Raheem Sterling, 73.) – Adam Taylor (Jason Pike, 65.), Charlie Freeman
g: Andrews (14.), Freeman (39.), Holmes (47.) ill. Katic (20.)
Negyeddöntő, Uruguay – Anglia 0:0 (tizenegyesekkel 6:7)
Nagyon kemény és feszült találkozón büntetőkkel sikerült a továbbjutás. Rengeteg volt a sárga lap, és nem kevesebb, mint 30 kapura lövésünk volt, de sajnos egyetlen egy sem került a gólvonalon túlra. Óriási fölényben játszottunk a vártnál gyengébb dél-amerikai alakulat ellen, de balszerencsések voltunk elől. Szerezünk két lesgólt, Tiffin fejelt egy kapufát, szinte el voltunk átkozva a kapu előtt. A hosszabbítás nem hozott döntést, a büntetőknél Holmes, Pike, Freeman és Andrews is értékesítette a magáét, míg az uruguay-i oldalon a negyediknek rúgó Coates kihagyta a lehetőséget, így az ötödik rúgó, Koetle eldönthette volna a továbbjutást, de a fiatal játékos lába megremegett a tét miatt, és kihagyta. Felváltva rúgtunk és a végén a 16. rúgó, Goni kihagyta, ezzel bejuttatott bennünket az elődöntőbe.
Kezdőcsapat: Joe Hart – Steve Watson, Tom Andrews, Jordan Tiffin, Martin Collymore – Phil Jones – Jack Wilshire (Matt Harper, 89.), Nabi Perry (Teele Koetle, 65.), David Holmes – Adam Taylor (Jason Pike, 65.), Charlie Freeman
g: -
Elődöntő, Chile – Anglia 0:5
Uruguay után egy másik dél-amerikai alakulatot kellett két vállra fektetnünk, és azzal, hogy már túlszárnyaltuk a szövetség által elvárt negyeddöntős célt, felszabadultan játszhattunk. Az elődöntőre visszakerült a jobb szélső helyére Raheem Sterling, Nabi Perry nem győzött meg a teljesítményével, ezért a rutinosabb szélső kezdett. Az első gólnál éppen Sterling adott remek labdát Holmes-nak, aki ki is használta a helyzetet, 1:0. Három perccel később jött az angol tiki-taka, a végén Wilshire adott forintos labdát Taylor-nak, aki elrúgta a kifutó kapus mellett, 2:0. A szünet után Sterling adott be jól egy szögletet Tiffin fejére, Chile megint mehetett közepet kezdeni, 3:0. A középkezdés után lekontráztuk az ellenfelünket, Freeman, majd az időközben beállt Rooney, Holmes volt a labda útja, Rooney visszakapta középen, de a lövése lepattant, ahol jött Freeman és már 4:0 volt az eredmény. Óriási játék! A végén még Freeman éles szögből megszerezte önmaga második, csapata ötödik gólját, amivel elvettük a chileiek maradék önbizalmát is. Szenzációs játékkal irány a VB döntő!
Kezdőcsapat: Joe Hart – Steve Watson, Tom Andrews, Jordan Tiffin, Martin Collymore (Kyle Beard, 66.) – Phil Jones – Jack Wilshire (Fabian Delph, 73.), Raheem Sterling, David Holmes – Adam Taylor (Wayne Rooney, 62.), Charlie Freeman
g: Holmes (33.), Taylor (36.), Tiffin (63.), Freeman (65.,92.)
Döntő, Anglia - Argentína 5:0
Nehéznek ígérkezett a döntő, mert Argentína viszonylag könnyedén jutott el idáig, és rengeteg kiváló játékos alkotja a válogatottat. A 20. percben felrobbant a lelátó, mert Holmes szögletét a remek fejelő Tiffin bólintotta Salvatierra kapujába, megvan a vezetés! Az argentinok még fel sem ocsúdtak, és már másodszor is a hálójukban táncolt a labda, a középkezdés után Collymore szerelte tökéletesen a kiugró Higuaínt, majd Holmes indította Freemant, de az argentin kapusnál elhalt az akció. Azonban Salvatierre kidobása rosszul sikerült, a villámléptű Sterling lecsapott rá, és kilőtte a hosszú sarkot, 2:0. Bődületes baki egy kapustól egy világbajnokság döntőjében! És két perc múlva már 3:0 volt, mert a szétesett dél-amerikai csapat egy ártatlan bedobás után nem vette komolyan Adam Taylort, aki begyalogolt a tizenegyes pontig, senki sem próbálta szerelni, és erőből a kapuba bombázott. Hatalmas védelmi hiba volt! A fordulás után ismét kipasszoltuk a védelmet, Holmes adott Freemanhez, aki belőtte, ezzel lett 4:0. Lassan kezdett kínos lenni az eredmény. De még hátravolt az ötödik, Taylor középre adása után senki sem fogta Wilshire-t (ismét egy orbitális védelmi hiba!), aki köszönte szépen, és beállította a végeredményt, 5:0. A végén még egy szép gesztust gyakoroltam, az utolsó negyedórára lehetőséget adtam az eddig egy percet sem játszó Steele kapusnak, de az eredmény már nem változott. Argentína „megye kettes” szintű játékot produkált, nem volt túlzó a gólkülönbség.
Kezdőcsapat: Joe Hart (Jason Steele, 73.) – Steve Watson (Matty Kell, 67.), Tom Andrews, Jordan Tiffin, Martin Collymore (David Woolley, 67.) – Phil Jones – Jack Wilshire (Fabian Delph, 73.), Raheem Sterling, David Holmes – Adam Taylor, Charlie Freeman
g: Tiffin (20.), Sterling (22.), Taylor (26.), Freeman (62.), Wilshire (75.)
Még kimondani is szép… a 2022-es világbajnok nem más, mint ANGLIA!
Charlie Freeman lett a világbajnokság gólkirálya 6 góllal, őt követi David Holmes 5 góllal. A legjobb játékos David Holmes lett, az ezüstérmes Charlie Freeman, a bronzérmes pedig Raheem Sterling. A VB legjobb fiatal játékosa Steve Watson, a legjobb kapus Joe Hart lett. A VB álomcsapatába bekerült Hart, Tiffin, Andrews, Wilshire, Sterling, Holmes, Taylor és Freeman. Elképesztő, taroltak az angol játékosok!
A világbajnok 23 játékos:
Joe Hart, KA, 35, Manchester City, 120/-
Alex Smithies, KA, 32, Aston Villa, 27/-
Jason Steele, KA, 31, Wolverhampton, 2/-
Matty Kelly, V (J), 26, Birmingham City, 15/-
Steve Watson, V (J), 20, Arsenal, 15/-)
Kyle Beard, V (B), 23, Manchester City, 3/-
David Woolley,V (BK, )22, Manchester United, 11/-
Martin Collymore, V (B), 21, Blackburn Rovers, 20/-
Tom Andrews, V (K), 26, Blackburn Rovers, 65/5
Jordan Tiffin, V (K), 25, Aston Villa, 28/8
Jack Rodwell, Vkp, KP (K), 31, Real Madrid, 95/9
Phil Jones, Vkp, V (K), 30, Manchester United, 98/4
Jack Wilshire, Kp (K), 30, Arsena, l101/20
Nabi Perry, Tkp (JB), 23, Southampton, 7/1
Teele Koetle, Tkp (JB), 23, Blackburn Rovers, 7/1
Fabian Delph, KP (K), 32, Arsenal, 25/1
Matt Harper, KP (K), 20, Blackburn Rovers, 16/1
Raheem Stering, Tkp (JB), 27, Valencia, 67/15
David Holmes, Tkp (B), CS, 26, Manchester United, 71/38
Adam Taylor, CS, Tkp (B), 26, Blackburn Rovers, 56/15
Wayne Rooney, CS, 36, Blackburn Rovers, 166/60
Charlie Freeman, CS, 26, Blackburn Rovers, 37/16
Jason Pike, CS, 21, Arsenal, 23/21
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.08.14. 14:25:20 -
Köszi :) Valóban első ránézésre érdekesnek tűnik, de működik. Viszont az idei szezonban már felváltva használom egy 4-3-1-2-gyel. A következő posztban erről teszek fel képeket kis kiegészítő szöveggel. Csak a munka miatt lassan tudom megírni, és közben a játékot is vinni. FM15-ig már nem hagyom abba. Fejlemény: Honvéddal megszakítottam a kapcsolatot, és a ferencvárosiakkal kötöttem szorosabb kapcsolatot. Érdekes amúgy, hogy a Honvédnál van egy edző több éve, bukdácsolnak, és közben az NB2-es Ajkánál is edző az arc. :) Amúgy pocsék értékei vannak. Gondolom ez is bug, mint a stadion fejlesztésének hiánya. -
Jó írás, mint mindig, bár a felállás igen egzotikus :) -
Igaz FM13, de én cserével kapcsolatban csak azt tapasztaltam, hogy az esetek 90%-ában gólt kapok (ha éppen egy támadás közepén állítom be, hogy ki jöjjön be a támadást követően). Elég bosszantó. Így figyelnem kell mindig, hogy csak szöveges közvetítés legyen két akció között, és akkor gyorsan cserélek. :) -
Solt #97112 Urak!
Ti nem tapasztaltok olyat, hogy amikor cserélni akartok, rámentek egy játékosra, és ahogy húzzátok a cseréhez, elveszti a kijelölést? -
Solt #97110 Ez az egyik kedvenc felállásom... :) Igaz más szerepkörökkel... -
Pár gondolatban írtam az egyik taktikámról, ami nem tökéletes, de nálam bevált.
York City -
00mate #97108 Az a szeszélyesség lefordítva. Én úgy tudom, hogy minél magasabb, annál több, a kapusokra nem jellemző dolgokat kezd el csinálni. Legalábbis én ilyesmire emlékszem. Valaki azért helyeseljen, hogy így van. :D
Bár az én mentésemben Dibusznak 15-ös ez az értéke, mégis ő kapja a legkevesebbet. Olyanokat védett ellenem, hogy néztem... Azt hittem, hogy emiatt kapja majd a gólokat, és ezért nem igazoltam le(meg többek között hogy első évében valami 50 körüli gólt kapott). Hát lehet hogy mégis le kellett volna. :D -
cZBc #97107 A magas eccentricity a kapusoknál az nem túl jó, igaz? -
Az FM adatbázisát használják játékosok szerződtetéséhez -
00mate #97105 Köszöntem! -
ha valaki leteszi az 1.7m-et akkor add el,fogsz találni abból a pénzből jó generáltakat