A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #97139 Nem tudom,továbbá nem is értem ezt a hazai vásárlás bizniszt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy reklámozták őket,hogy a náluk vásárolt játékszoftver magyar vásárlásnak számít.De ők is külföldről veszik a játékot,csak azt nem tudni,hogy milyen közvetítőkön keresztül,ha egyáltalán közvetítőn keresztül.Mert akármelyik ország bármilyen webshopja,végső soron minden fm a SEGA kezében van.Országos eladási listát pedig a globalizáció miatt nem is lehetne reálisan rangsorolni,mert a fél világ nem a saját országában veszi a játékot.Azok az országok mind elöl vannak az eladási listán,ahol olcsó a játék.Tavaly meglepett, hogy az angol fm-esek mennyien tolonganak az Amerikai webshopokban.Végül némi töprengés után arra jutottam,hogy ha van pénze valakinek,attól még nem feltétlenül hülye.Miért is adjon 40 fontot(15600 ft)valamiért,amit megkap kb. a feléért,36 dollárért(8600 ft).Direkt figyeltem,és minden 10 fm vásárlóból 9 döntő részben angol,német,és skandináv volt.(A németeket elsőre is megértettem,mert náluk az fm forgalmazása tilos).Amerikait elvétve láttam,még a holland,francia,portugál is több volt náluk.És ezen a régiókód sem változtatott,mert amíg az USA berendelhet EU régiós játékot,addig marad minden a régiben.De ez jól is van így,legalább van választási lehetőségünk.
De nem akarok jobban belefolyni.Lényeg az,hogy nem látom át világosan,de nem is nagyon érdekel.Amíg nekem megfelelő áron megkapom itthon,addig itt veszem,ellenkező eseten bárhol a világon,ahol olcsóbban hozzájutok.