A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• realik
    Üdv!
    gratula mindenkinek!
    kezdtem egy játékot a Honvéd kispadján. És hát azt kell mondjam, hogy ilyen über brutál módon még nem indult karrierem eredmények. Európa liga indulóként simán bejutottam a csoportkörbe, ahol a stuttgart, az, partizan trio közül az első helyen mentünk tovább! nem hittem a szememnek. A bajnokságot simán vezettük. Az első öt bajnokin még gólt sem kaptunk.
    Jött a téli szünet, kicsit finomítottam a taktikán, mert még így sem voltam elégedett a már sokak által emlegetett helyzetkihasználással. Mint később kiderült ez tette izgalmassá a bajnokságot...
    de először jött az egyenes kieséses szakasz az el.-ben. A Frankfurtot kaptam ellenfélnek, tehát élt benne a remény, hogy ezt a kört is túlélhetem. Ráadásul idegenben kezdtünk. Esélyünk sem volt... Sem idegenben, sem otthon. Rá sem ismertem a csapatra.
    Ezután még kiestünk a ligakupából, a bajnokságban az utolsó 6 meccsből 1gy 4d 1v volt a mutató. A kilenc pontos előnyömet sikerült nullára csökkenteni a Pécs csapatával szemben. Az utolsó forduló előtt pontegyenlőséggel álltunk, de én csak a második helyen voltam, mert a gólkülönbsége jobb volt a Pécsnek. Az utolsó fordulóban én a Halihoz látogattam a Pécs pedig Debrecenbe. Jól indult a mérkőzés, csak hát az a fránya helyzetkihasználás. Elkönyveltem a bukást, mivel a másik meccsen 1-1-es állás volt... a végén a Loki mégis segített nekem. Megvan a bajnoki cím!!
    A végén még a kupát is sikerült behúzni.
    Összességében nagyon elégedett vagyok a szezonnal. Ezzel a játékoskerettel nem is álmodtam volna ilyen kezdésről.
    védő
    védő
    irányító
    balhátvéd
    balszélső
    támadó
    jobbhátvéd
    mélységi irányító
    jobbszélső
    vkp
    kapus
    Az előszezonban szeretném megerősíteni a keretet és a taktikán/helyzetkihasználáson akarok még finomítani. Eddig a rövid passzos, agresszív, egészpályás letámadáson alapuló játékot erőltettem egy csatárral, két szélső támadóval akiknek a kiszolgálás volt az elsődleges feladata. A két szélső védőm wing back (support), akiknek a legfőbb feladata a támogatások segítése. A csapat legjobban teljesítő játékosai a két középpályásom, Egyik a mélységi irányító (dlp support) , másik az irányító (AP attack) volt. A védekezésért gyakorlatilag a két belső védőm és a védekező középpályásom felel.
    Meglátjuk mit hoz az új szezon...

ui.:az ilyenekkel nem tudok mit kezdeni. Hiába küldöm el őket a búsba.