104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Magic Boy
    Sok mindenben igazad van, de annak idején dobáltam a képeket a Glebe-s mentésemből csak épp senkit se érdekelt így abbahagytam.
    Játékos neveket is szívesen mondanék, de jelenleg nincs fönn a játék, mert lefoglal a 2009 előkészítésében való részvétel (nagy eséllyel leghamarabb december elején jön csak, mert a +d-s nézet még nagyon bugos és még rengeteg benne a hiba) és nem sok időm van játszani.
  • McFrost
    Képet a Kolozsvár keretéről :D
  • hamary
    Gratu :) A Seillaval engem oda-vissza elpicsáztak :|
  • Csacsi
    Ne bántsd őket nagyon. Nah én is lenyomok még 1 meccset, mert aztán kezdődik a BL.

Addig is Grat mindenkinek.
  • Fabio Capello
    nem szívesen verem meg őket, érthető okokból :D :)
  • inter94
    Grat :)
    Juve ellen is ilyen szép eredmény legyen:)
  • Fabio Capello
    HSV - Espanyol 2-1 összesítve 4-2

gólok: Dago, Vucinic

az elődöntőben a Juve jön...
  • hamary
    Van der Vaart... Áhh :/ Utolsó perc, 43-ra vezetnek... Keten viszik kapura Mooreral a labdát, a védők lemaradva... Simán lepasszolhatná, erre meg elrúgja a francba :|
  • Csacsi
    Köszi. Az Avi már megvan. De több mint 4 mega. Ebből már nem lesz semmi :D Azt sem tudom, hogy tudnám átmenteni gif-be, így nem is akarok offolni.
  • Fabio Capello
    nézd, én nem vagyok semmi rossznak az elrontója, és továbbra is alapvető politikája ennek a topiknak az, hogy bárki helyet kaphat itt, aki normális és kultúrált stílusban képes fórumozni. Ugyanakkor ahogy beláttad, és ahogy be kell hogy lásd, a Te eseted némiképp más. Talán Frostnak is ez a problémája veled, ahogy engem is irritál némiképp, hogy Te állandóan előadod a nagy FM szakértőt, mit hogyan, merre, hányméter, ugyanakkor - ennek ellenére - semmi olyan képet, eredményt, stb. nem látok tőled, amely ezt a "nagy" tudást bizonyítaná. Tényleg nem. Van hogy hónapokra eltűnsz innét, nem látunk, aztán egyszercsak visszatérsz, hogy "Fúdejómindenki, de csináld meg ezt, csináld meg azt, és akkor még jobb leszel." Nagyon jó dolog a segítőkészség, és tolerálandó is, ugyanakkor ne csodálkozz ha semmibe vesznek, amennyiben Te semmit nem teszel le arra a bizonyos asztalra, amivel bizonyíthatnád, hogy "látod, tessék én is így csináltam, és milyen jó vagyok". Említetted a játékodat a Glebe csapatával. Én is elmondhatom, hogy BL győztest csináltam a román huszadosztályú Kolozsvár SC-ből, de senki nem hinné el nekem, addig, amíg megfelelő képekkel, eredményekkel alá nem támasztom azt. Mert mint tudjuk, és mint tapasztaljuk, mindenkinek nagy a szája, de a valóságban még azt a minimumot sem teljesíti amit elérhetne.

Tényleg szívesen vesszük a segítőkészséget, hiszen -nem csak ezen a fórumon-, megannyian szorul(hat)nak segítségre, akadnak meg a játék egy-egy pontján, ahol szükségük van némi segítségre, és ez így van jól. Viszont megvan egy bizonyos határ. Nyilvánvalóan idegesítő, ha valakinek huszadjára is elmondod, hogy erősítse meg a védelmet - hisz, valószínűleg ő is tisztába van ezzel, és mindent megtesz azért hogy a problémát megoldja. Ehhez vagy segítséget kér vagy nem, de ha kér, akkor lehet megadni játékosok nevét, esetleg taktikai trükköket, de NEM SZABAD valakit állandóan ezzel traktálni, mert egy idő után az agyára fogsz menni. Lehet a mániád a kiváló védelem, de vedd számításba azt is, hogy az illető tud róla - gondold csak el, ha 30 meccsen kap 70 gólt, akkor csak tudja hogy gáz van -, illetve azt, hogy elég egyszer mondani, és adni pár nevet, akik ESÉLLYEL eljönnek a csapatba.

Ne vedd offenzívának, ami kikívánkozik, annak ki kell jönnie, talán mindkettőnk, és az egész fórum érdekében jobb, ha tiszta vizet öntünk a pohárba. Remélem tanácsaim hasznosak lesznek és segítenek abban, hogy könnyebben beilleszkedhess a topiklakók közé.

Ez természetesen nem csak Magic-re vonatkozik, hanem mindenkire.

És végül egy megjegyzés, mindenkinek ebben a topikban: Gratulálni nem szégyen, de jólesik a dícséret annak, akinek gratulálsz. Sajnos elég sokan nem veszik figyelembe más játékosok eredményeit - ellentétben elvárják hogy őket elismerjék. Ez kölcsönös dolog, amit adsz, azt kapod vissza.

Elnézést a hosszúságért, de köszönöm mindenkinek, aki szánt rá egy percet, hogy elolvassa.

Fabio Capello
  • Magic Boy
    Nyugi, mire odajutsz neked is 5000 fölötti lesz szerintem, mert a magasobb osztályokba jutás többet dob rajta.

hamary: Nem Ír, hanem Északír ami a játék leggyengébb bajnoksága UEFA országokat figyelembe véve.
  • Maximus4
  • inter94
    #28370:Grat :)
    #28365:Grat :)Keci jó vagy
  • Csacsi
    Nah, Szóval megnéztem a 6. liga átlag reputációját. Tehát olyan 1200-ról indultam, és most 2700. 18. vagyok a jelenlegi bajnokságomban. A premier Ligában az Ipswichnek van a legkevesebb. 5900-al.

Szóval 3 év alatt. 1500-at nőtt. Az évente 500.

Tehát, ha továbbra is mindig feljutok, akkor a premier ligában csak 3700 lesz. Szóval nem lesz így jó :(
  • punkers
    Első Évem az Espanyol-al.2.hely körül állok egész jól megy sikerült elvernem a Valenciát is 2-1re meg most a Real-t
  • Csacsi
    Köszi megpróbálom.

Jah, és megnézem hogy áll a csapatom reputaciója.
  • Magic Boy
    Az FM Genie Scout-ot innen le tudod tölteni.

Fabio Capello: Nem vagyok sértődékeny és jogos amit kapok annak ellenére, hogy most szerintem nem vittem túlzásba.
    Mániám a kiváló védelem, de ezt már tudjátok rólam.
    McFrost-tól amúgy már megszoktam, hogy állandóan zrikál.
    Hozzátok képest én 0 vagyok az FM-ben, de próbálok segíteni akinek a csekély tudásommal tudok.
  • Matthew Prosac
    utolsó meccsemen 2-3-re nyertem idegenben a Pana ellen úgy hogy 1-3 is volt az állás. Ha 1-4 akkor továbbjutok, de végül a nagy kitámadásban én kaptam a gólt nem ők.. ennyi
  • McFrost
    1-el kevesebb kapott gól Matyikám....:)
  • hamary
    Szerintem az ír bajnokság nem vonzotta őket...
  • Matthew Prosac
    ezt a szopást gyerekek...
  • McFrost
    :ASA:DSA:DA:SDDDd
    MagicRozi
  • Maximus4
    Hypercam-mal csak azt át kell konvertálni gif-be ha jól tudom.
    #28365 Gratula,nagyon szép eredmény
    #28376Keci jó vagy
  • Magic Boy
    Nem is Messi szintű emberekre gondoltam.
    Sokszor volt, hogy a közepes játékosok is elhajtottak.
    Azért egy sorozatban 10-szeres bajnok csapathoz (főleg, ha állandó BL résztvevő (legjobb eredményem elődöntő volt azt hiszem)) azért IRL azért tolonganának a jelentkezők, hogy ott akarnak játszani akkor is, ha ezt az eredményt a Rozinéni házibajnokságából induló Rozinéni hódolói nevű csapat érné el.
    Pénz volt dögivel. A körülmények a maxon voltak. tehát ez se lehet kifogás.
    Ti nem így gondoljátok?
  • Fabio Capello
    elméletileg van egy, amelyik működik, az FM hungaryn keresgélj, vagy a genie.fm-en :)
  • hamary
    4es távoli lövéső játékos és 9-es techinkájú akkora gólt lőtt nekem ... :/ Ki is ejtett a kupából.
  • Csacsi
    Van a 2008-hoz is? Mert mikor múltkor néztem, akkor még nem volt.
  • Fabio Capello
    még besértődik a szentem :D
  • Fabio Capello
    azt nemtom mennyivel indultál, de a jelenlegit Genie Scouttal meg tudod nézni
  • McFrost
    Videót rája :ASADSddsds
  • Csacsi
    Hát nem tudom. Azért kíváncsi lennék, hogy mivel tudom megnézni a csapatom jelenlegi reputációját. És azt is, hogy mennyiről indultam. Ötlet valakinek?
  • Fabio Capello
    :ASDS_SF:AD:A_Sd
  • Fabio Capello
    1. annak nyilvánvalóan megvan az oka, ne várd hogy a Mucsaröcsöge SC-be el fog jönni Messi... hiába futtatod fel a csapatot, attól még kiscsapat maradsz - névben mindenféleképpen-
    2. A pénzügyes dolog baromság szvsz. Ha a kétszeresét, kettőfélszeresét bekínálják az adott játékosnak, az elnök simán el fogja adni, tekintet nélkül a pénzügyekre - csaktudom, voltam már nagy és kis csapatokkal egyaránt brutális pénzügyi helyzetben.
  • szabocsaba1983
    Féltávnál:
    (már mindenki megvolt 1X)

Magic Boynak soxeretettel-> nagyon igyekszik a védelem
  • McFrost
    Erősíccsed meg a védelmet!Dobj egy képet a taktikról plsKépet az igazolásokról pls
  • Magic Boy
    Hát igen ez a játék egyik nagy hibája, hogy lehetsz akár 10-szeres bajnok és állandó BL csoportkörös (én voltam az Északír Glebe Ranges-el), ha alapból kis csapattal kezdtél akkor a jobb/nevesebb játékosok simán elküldenek melegebb éghajlatra.

Matthew Prosac: a 17 meccsen 20 kapott gól még simán belefér amíg gyűlnek a pontok.
    11.5 millióért simán tudod pótolni szerintem a védődet és még marad is pénzed.
    Ha rendbe rakod a pénzügyeket akkor majd ritkábban adják el a fejed fölött (akkor is előfordul sajnos, ha abszolulte nem kell a pénz) a játékosaidat.
  • Csacsi
    Bocsi az offért, milyen progival tudom kimenteni, a mozgóképet, mert lenne egy gól, amit megmutatnék.
  • Darthmushroom
    Hi & grat all!
  • Matthew Prosac
    igen,tudom: és megpróbálom megerősíteni a védelmem :D
    Vidal helyett még nem tudom ki jöjjön..
  • Matthew Prosac
    Üdv! Mindenkinek respect!
    2 jó és 1 rossz dolog a Leeds-emmel kapcsolatban. A rossz az hogy a vezetőség kiadta a kezem alól Vidal-t a Milánnak 11.5M-ért. Nem volt beleszólásom, mert "too good to refuse"..Egyik jó, hogy sikerült a L'pool skalpját is begyűjteni, otthon 2-1-re, először győztem le őket az irányításom alatt. A másik jó pedig a tabella, ami egyelőre tetszetős, bár nem reális, fogunk mi még lejjebb csúszni sajna.. De mindent megteszek ellenkezőjéért! Who knows.