A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fabio Capello
    nézd, én nem vagyok semmi rossznak az elrontója, és továbbra is alapvető politikája ennek a topiknak az, hogy bárki helyet kaphat itt, aki normális és kultúrált stílusban képes fórumozni. Ugyanakkor ahogy beláttad, és ahogy be kell hogy lásd, a Te eseted némiképp más. Talán Frostnak is ez a problémája veled, ahogy engem is irritál némiképp, hogy Te állandóan előadod a nagy FM szakértőt, mit hogyan, merre, hányméter, ugyanakkor - ennek ellenére - semmi olyan képet, eredményt, stb. nem látok tőled, amely ezt a "nagy" tudást bizonyítaná. Tényleg nem. Van hogy hónapokra eltűnsz innét, nem látunk, aztán egyszercsak visszatérsz, hogy "Fúdejómindenki, de csináld meg ezt, csináld meg azt, és akkor még jobb leszel." Nagyon jó dolog a segítőkészség, és tolerálandó is, ugyanakkor ne csodálkozz ha semmibe vesznek, amennyiben Te semmit nem teszel le arra a bizonyos asztalra, amivel bizonyíthatnád, hogy "látod, tessék én is így csináltam, és milyen jó vagyok". Említetted a játékodat a Glebe csapatával. Én is elmondhatom, hogy BL győztest csináltam a román huszadosztályú Kolozsvár SC-ből, de senki nem hinné el nekem, addig, amíg megfelelő képekkel, eredményekkel alá nem támasztom azt. Mert mint tudjuk, és mint tapasztaljuk, mindenkinek nagy a szája, de a valóságban még azt a minimumot sem teljesíti amit elérhetne.

Tényleg szívesen vesszük a segítőkészséget, hiszen -nem csak ezen a fórumon-, megannyian szorul(hat)nak segítségre, akadnak meg a játék egy-egy pontján, ahol szükségük van némi segítségre, és ez így van jól. Viszont megvan egy bizonyos határ. Nyilvánvalóan idegesítő, ha valakinek huszadjára is elmondod, hogy erősítse meg a védelmet - hisz, valószínűleg ő is tisztába van ezzel, és mindent megtesz azért hogy a problémát megoldja. Ehhez vagy segítséget kér vagy nem, de ha kér, akkor lehet megadni játékosok nevét, esetleg taktikai trükköket, de NEM SZABAD valakit állandóan ezzel traktálni, mert egy idő után az agyára fogsz menni. Lehet a mániád a kiváló védelem, de vedd számításba azt is, hogy az illető tud róla - gondold csak el, ha 30 meccsen kap 70 gólt, akkor csak tudja hogy gáz van -, illetve azt, hogy elég egyszer mondani, és adni pár nevet, akik ESÉLLYEL eljönnek a csapatba.

Ne vedd offenzívának, ami kikívánkozik, annak ki kell jönnie, talán mindkettőnk, és az egész fórum érdekében jobb, ha tiszta vizet öntünk a pohárba. Remélem tanácsaim hasznosak lesznek és segítenek abban, hogy könnyebben beilleszkedhess a topiklakók közé.

Ez természetesen nem csak Magic-re vonatkozik, hanem mindenkire.

És végül egy megjegyzés, mindenkinek ebben a topikban: Gratulálni nem szégyen, de jólesik a dícséret annak, akinek gratulálsz. Sajnos elég sokan nem veszik figyelembe más játékosok eredményeit - ellentétben elvárják hogy őket elismerjék. Ez kölcsönös dolog, amit adsz, azt kapod vissza.

Elnézést a hosszúságért, de köszönöm mindenkinek, aki szánt rá egy percet, hogy elolvassa.

Fabio Capello