104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Hát, egy lyukas garas, nemsok, annyit sem raktam volna arra, h továbbmegyünk xD -
nemggyenge :) -
Már műxik ;) -
Internal server error -
'A' meccs -
hamary #28724 :ASDSADASDASDASDASDASDADASDASDASDASD
Pontlevonás pénzügyi helyzet miatt következhet be. -
Ha csődbe megy egy klub, akkor pontlevonás lesz a dologból.
IRL a Leeds esete jut hirtelen eszembe. Azért kezdték -15 ponttal a 3. ligát, mert csődközeli állapotba kerültek. -
hamary #28722 Nagy grat! Negyeddöntőbe reménykedj valami könnyűben :)... Amúgy Readingtől eléggé tartottam is... volt egy lövésem, sebesen ment szinte a kapuba, a gólvonalon megállt :/ -
Reading....a csitcsapat :s
ésésésésés
Valencia - Leverkusen 5-1 :D
25 percnyi játék után már 4-0 volt, Silva 2 bombagóljával, vmint Albiol szabadrúgás utáni fejesével, vmint egy fél méterről bekotort góljával :)
2. fi elején Gekas gól, 2 percre rá Zigic kapufa.
Már kezdtem azt hinni, h vége, amikoris a 90. percben egy beadást Zigic bólintott a hálóba :D -
OMG pont levonást hogy lehet a gaméban?:S -
hamary #28719
tavaly volt már egy hasonló üzenet. Akkor a 3.ról a 9. helyig zuhantunk. -
Csítergeci 
3-0 a Bilbao ellen :) Villa ritörnz :)
Jön a Leverkusen, a szurkolók magabiztosak xDD 0-3 után :DD -
Szó-szó...
-
hamary #28716 Grat! -
Megérett a csapat az európai szereplésre :) -
Igy van, Matias kemény fiú :D Mondjuk nekem ez a szerződés utáni sérülés dolog elég ritkán jön elő. -
hamary #28713 Hát télleg nem sokat volt sérült ahogy látom... Remélem nálam is csak pár napokat lesz máskor :)
Huni, grat! -
Pedig Mati-ról nem lehet elmondani hoyg sérülékeny lenne. Ez a szerődés utáni sérülés a program hülyesége.
-
Alavés elleni meccs előtt nyilatkoztam, h simán leverjük az ellenfelet. Marchena reakciója: nem biztos benne, hogy sikerül győzni.
Kiraktam a csapatból, Alexist be. 3-1re nyetünk :) -
Csesza #28710 Grat :)Képet a keretről pls -
hamary #28709 Múltkor Van Der Vaart egyszer volt sérült, mondjuk rögtön az első meccsén :/ De az csak pár nap volt. Ez azért zavar nagyon, mert őt VdV helyére hoztam.... -
Új igazolásnál én rá szoktam számolni minimum 2sérülést. Számíts arra hogy felépülés után megint le fog sérülni. Bár elég szerencsétlen balesetet dobott most neked ki. -
Én is remélem! Követned kell ide is! 
Am nálam most a kiesés elkerülését várják! Nyomtam nekik egy élmezőnybe kerülést, meglátjuk mi lesz... Viszont van 2 misim igazolni! ennyit mostanában nem nagyon láttam egyben
Viszont az igaz h rám is fér mer most kell 1 kis vérfrissítés!
-
hamary #28706 Próbálok nyugodt maradni... Hiszen csak 15 millió volt, s már játszott két meccset.... És a játék nem szopat,ááá
-
hamary #28705 Amúgy az angol bajnokság második évében nálatok is összevissza voltak a meccsek? Nálam valaki 6 valaki 5 valaki 7 valaki négy meccset játszott... :/ -
hamary #28704 hát igen, így elég nehéz...
én meg közben....
-
Hát igen ilyenkor nagyon nehéz ebből kijönni!Ha rossz a teljesítmény rossz a morál és mégrosszabb lesz a teljesítmény! Ismerős mert annó West Brommal átéltem ugyanezt... De fel a fejjel megoldod!! -
Grat :)Keci jó vagy 
Töltöm Dorchestert. Remélem én is feljutok :D -
11. helyen tanyázunk.
Viszont a morál nagyon gyenge - gyenge. Igy nehéz bármit is csinálni. Koeman elbaszta az egészet. BL cimvédő a csapat, azt várják h elődöntőbe jussunk, erre a nyolcaddöntő első meccsén a Leverkusen lemakkol. 3/3....
Albiol meg Marchena felváltva adják a gólpasszokat az ellenfélnek. Villa sérült, Zigic impotens, Morientes detto.
Silva ritkaszar.
Természetesen minden nagyobb játékos rinyál, h túl jó a klubhoz képest. -
Azt hiszem Simiele-t beelőzték...
Közbe ezt a hülye Fedorov-ot próbálnám eldani 38M euro körül vinné Juve/Lazio de mindkettőt elutasította nagyobb fizetés miatt. Össze kéne vele veszni akkor biztos elmenne csak most nem lehet semmiért megbüntetni
-
hamary #28699 Majd belendülsz! Hányadik vagy? -
Grat! Keci jó vagy 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!www.muszaj.try.hu :)
Néhány eredmény:
2-0 vs Villarreal
1-3 vs RM
1-2 vs Espanyol
1-1 vs Mallorca
0-2 vs Sevilla
2-0 vs Racing
Moretti helyére az átig. időszak utolsó napján elhoztam Taye Taiwot 15 millió + 30%ért. Eddig bevált. Viszont Marchena egy kalap kaki....helyére kell majd egy játékos. -
9 pont levonás után ki is estek mint a szar
-
Köszi!Igen a másodosztályban folytatjuk! -
hamary #28695 Csítergeci 
Nagyon nagy grat!!!!!!!!!!! -
Nagygrat! Ezután mi jön? Championship? -

kurvanagy grat :)
nyugi, hosszabbítanak, mindig beszivatnak ezzel -
IGEN!IGEN!IGEN!MEGVAN A FELJUTÁS!
Legutoljára ott hagytam abba, h a bajnokság hajrájában vagyunk. Az utolsó 8 forduló nagyon vegyesre sikeredett: a hajrát borzalmasan nyitottuk, s a csapatot megérintette a bizonytalanság szele:
Ám az utolsó forduló napján mégis megkaptam a szerződésemet és ez a csapatot is feldobta "kicsit":
Ennek is köszönhetően végül a 3. helyen zártunk, ám a helyzetet jól mutatja, h az utolsó előtti fordulóban mind a 4 rájátszásos csapat 76 ponttal állt!!
Következhetett tehát a szezon 3 legfontosabb meccse.
A Yeovil csapatát kaptuk az elődöntőben, a másik ágon
Scunthorpe-Crewe meccset rendeztek.
Az első akadályt viszonylag zökkenőmentesen vettük:
Jöhetett a döntő! A Scunthorpe leverte a Crewe-t ezért velük néztünk farkasszemet!Itt újabb problémával kellett szembenéznünk, hiszen az egyetlen jó kapusom pont aznap játszott Jamaica válogatottjában, és így az egész szezont a padon töltő fiatal kapusomnak kellett beállnia 1 ilyen kiélezett és ultrafontos összecsapásra!
Tehát a meccs: mondhatni a hagyományos pocsék kezdésünket hoztuk erre a meccsre is és erre egy szép öngóllal tettük fel a koronát! Ezután azonban megpróbáltuk átvenni a kezdeményezést, de valahogy a gól csak nem jött össze...A helyzet a szünet után sem változott, így a 64. percben behoztam (a szezonban jóformán semmit sem nyújtó és ezért a padra került) Eddie Johnsont és átálltam a 3 csatáros játékra! Ez volt az a pillanat ami meghozta az áttörést, és a szintén szokásos utolsó negyed óránkat produkálva elértük a klub történetének eddigi legnagyobb sikerét!
Bocs h hosszúra sikeredtem de ezt most muszály volt kiöntenem magamból!
-
Thx +B-ből és a C-ből még beférne ide 3ember.
Még hoznám Fabregast(csupán 32éves:) de még mindig 20M euro az ára
Cano pedig igazi büszkeség lehetne Villarreali születésű saját nevelés. Eladtam jó régen, de most Milan-tól visszavásároltam. Playmaker szóval M.Fernandezt szeretnék belőle faragni.
-