104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Hát, egy lyukas garas, nemsok, annyit sem raktam volna arra, h továbbmegyünk xD
  • Fabio Capello
    nemggyenge :)
  • Huni92
    Már műxik ;)
  • Fabio Capello
    Internal server error
  • Huni92
    'A' meccs
  • hamary
    :ASDSADASDASDASDASDASDADASDASDASDASD

Pontlevonás pénzügyi helyzet miatt következhet be.
  • Huni92
    Ha csődbe megy egy klub, akkor pontlevonás lesz a dologból.
    IRL a Leeds esete jut hirtelen eszembe. Azért kezdték -15 ponttal a 3. ligát, mert csődközeli állapotba kerültek.
  • hamary
    Nagy grat! Negyeddöntőbe reménykedj valami könnyűben :)... Amúgy Readingtől eléggé tartottam is... volt egy lövésem, sebesen ment szinte a kapuba, a gólvonalon megállt :/
  • Huni92
    Reading....a csitcsapat :s

ésésésésés

Valencia - Leverkusen 5-1 :D

25 percnyi játék után már 4-0 volt, Silva 2 bombagóljával, vmint Albiol szabadrúgás utáni fejesével, vmint egy fél méterről bekotort góljával :)
    2. fi elején Gekas gól, 2 percre rá Zigic kapufa.
    Már kezdtem azt hinni, h vége, amikoris a 90. percben egy beadást Zigic bólintott a hálóba :D
  • John Cena
    OMG pont levonást hogy lehet a gaméban?:S
  • hamary

tavaly volt már egy hasonló üzenet. Akkor a 3.ról a 9. helyig zuhantunk.
  • Huni92
    Csítergeci
    3-0 a Bilbao ellen :) Villa ritörnz :)
    Jön a Leverkusen, a szurkolók magabiztosak xDD 0-3 után :DD
  • Water
    Szó-szó...
  • hamary
    Grat!
  • Fabio Capello

Megérett a csapat az európai szereplésre :)
  • Huni92
    Igy van, Matias kemény fiú :D Mondjuk nekem ez a szerződés utáni sérülés dolog elég ritkán jön elő.
  • hamary
    Hát télleg nem sokat volt sérült ahogy látom... Remélem nálam is csak pár napokat lesz máskor :)

Huni, grat!
  • Darkon
    Pedig Mati-ról nem lehet elmondani hoyg sérülékeny lenne. Ez a szerődés utáni sérülés a program hülyesége.

• Huni92
    Alavés elleni meccs előtt nyilatkoztam, h simán leverjük az ellenfelet. Marchena reakciója: nem biztos benne, hogy sikerül győzni.
    Kiraktam a csapatból, Alexist be. 3-1re nyetünk :)
  • Csesza
    Grat :)Képet a keretről pls
  • hamary
    Múltkor Van Der Vaart egyszer volt sérült, mondjuk rögtön az első meccsén :/ De az csak pár nap volt. Ez azért zavar nagyon, mert őt VdV helyére hoztam....
  • Darkon
    Új igazolásnál én rá szoktam számolni minimum 2sérülést. Számíts arra hogy felépülés után megint le fog sérülni. Bár elég szerencsétlen balesetet dobott most neked ki.
  • Water
    Én is remélem! Követned kell ide is!
    Am nálam most a kiesés elkerülését várják! Nyomtam nekik egy élmezőnybe kerülést, meglátjuk mi lesz... Viszont van 2 misim igazolni! ennyit mostanában nem nagyon láttam egyben Viszont az igaz h rám is fér mer most kell 1 kis vérfrissítés!
  • hamary
    Próbálok nyugodt maradni... Hiszen csak 15 millió volt, s már játszott két meccset.... És a játék nem szopat,ááá

• hamary
    Amúgy az angol bajnokság második évében nálatok is összevissza voltak a meccsek? Nálam valaki 6 valaki 5 valaki 7 valaki négy meccset játszott... :/
  • hamary
    hát igen, így elég nehéz...

én meg közben....

• Water
    Hát igen ilyenkor nagyon nehéz ebből kijönni!Ha rossz a teljesítmény rossz a morál és mégrosszabb lesz a teljesítmény! Ismerős mert annó West Brommal átéltem ugyanezt... De fel a fejjel megoldod!!
  • Csacsi
    Grat :)Keci jó vagy

Töltöm Dorchestert. Remélem én is feljutok :D
  • Huni92
    11. helyen tanyázunk.
    Viszont a morál nagyon gyenge - gyenge. Igy nehéz bármit is csinálni. Koeman elbaszta az egészet. BL cimvédő a csapat, azt várják h elődöntőbe jussunk, erre a nyolcaddöntő első meccsén a Leverkusen lemakkol. 3/3....
    Albiol meg Marchena felváltva adják a gólpasszokat az ellenfélnek. Villa sérült, Zigic impotens, Morientes detto.
    Silva ritkaszar.
    Természetesen minden nagyobb játékos rinyál, h túl jó a klubhoz képest.
  • Darkon
    Azt hiszem Simiele-t beelőzték...

Közbe ezt a hülye Fedorov-ot próbálnám eldani 38M euro körül vinné Juve/Lazio de mindkettőt elutasította nagyobb fizetés miatt. Össze kéne vele veszni akkor biztos elmenne csak most nem lehet semmiért megbüntetni
  • hamary
    Majd belendülsz! Hányadik vagy?
  • Huni92
    Grat! Keci jó vagy

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    www.muszaj.try.hu :)

Néhány eredmény:
    2-0 vs Villarreal
    1-3 vs RM
    1-2 vs Espanyol
    1-1 vs Mallorca
    0-2 vs Sevilla
    2-0 vs Racing

Moretti helyére az átig. időszak utolsó napján elhoztam Taye Taiwot 15 millió + 30%ért. Eddig bevált. Viszont Marchena egy kalap kaki....helyére kell majd egy játékos.
  • BBeno2
    9 pont levonás után ki is estek mint a szar

• Water
    Köszi!Igen a másodosztályban folytatjuk!
  • hamary
    Csítergeci

Nagyon nagy grat!!!!!!!!!!!
  • Darkon
    Nagygrat! Ezután mi jön? Championship?
  • Fabio Capello

kurvanagy grat :)

nyugi, hosszabbítanak, mindig beszivatnak ezzel
  • Water
    IGEN!IGEN!IGEN!MEGVAN A FELJUTÁS!
    Legutoljára ott hagytam abba, h a bajnokság hajrájában vagyunk. Az utolsó 8 forduló nagyon vegyesre sikeredett: a hajrát borzalmasan nyitottuk, s a csapatot megérintette a bizonytalanság szele:

Ám az utolsó forduló napján mégis megkaptam a szerződésemet és ez a csapatot is feldobta "kicsit":

Ennek is köszönhetően végül a 3. helyen zártunk, ám a helyzetet jól mutatja, h az utolsó előtti fordulóban mind a 4 rájátszásos csapat 76 ponttal állt!!
    Következhetett tehát a szezon 3 legfontosabb meccse.
    A Yeovil csapatát kaptuk az elődöntőben, a másik ágon
    Scunthorpe-Crewe meccset rendeztek.
    Az első akadályt viszonylag zökkenőmentesen vettük:

Jöhetett a döntő! A Scunthorpe leverte a Crewe-t ezért velük néztünk farkasszemet!Itt újabb problémával kellett szembenéznünk, hiszen az egyetlen jó kapusom pont aznap játszott Jamaica válogatottjában, és így az egész szezont a padon töltő fiatal kapusomnak kellett beállnia 1 ilyen kiélezett és ultrafontos összecsapásra!
    Tehát a meccs: mondhatni a hagyományos pocsék kezdésünket hoztuk erre a meccsre is és erre egy szép öngóllal tettük fel a koronát! Ezután azonban megpróbáltuk átvenni a kezdeményezést, de valahogy a gól csak nem jött össze...A helyzet a szünet után sem változott, így a 64. percben behoztam (a szezonban jóformán semmit sem nyújtó és ezért a padra került) Eddie Johnsont és átálltam a 3 csatáros játékra! Ez volt az a pillanat ami meghozta az áttörést, és a szintén szokásos utolsó negyed óránkat produkálva elértük a klub történetének eddigi legnagyobb sikerét!

Bocs h hosszúra sikeredtem de ezt most muszály volt kiöntenem magamból!
  • Darkon
    Thx +B-ből és a C-ből még beférne ide 3ember.

Még hoznám Fabregast(csupán 32éves:) de még mindig 20M euro az ára

Cano pedig igazi büszkeség lehetne Villarreali születésű saját nevelés. Eladtam jó régen, de most Milan-tól visszavásároltam. Playmaker szóval M.Fernandezt szeretnék belőle faragni.
  • soma22