A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
IGEN!IGEN!IGEN!MEGVAN A FELJUTÁS!
Legutoljára ott hagytam abba, h a bajnokság hajrájában vagyunk. Az utolsó 8 forduló nagyon vegyesre sikeredett: a hajrát borzalmasan nyitottuk, s a csapatot megérintette a bizonytalanság szele:
Ám az utolsó forduló napján mégis megkaptam a szerződésemet és ez a csapatot is feldobta "kicsit":
Ennek is köszönhetően végül a 3. helyen zártunk, ám a helyzetet jól mutatja, h az utolsó előtti fordulóban mind a 4 rájátszásos csapat 76 ponttal állt!!
Következhetett tehát a szezon 3 legfontosabb meccse.
A Yeovil csapatát kaptuk az elődöntőben, a másik ágon
Scunthorpe-Crewe meccset rendeztek.
Az első akadályt viszonylag zökkenőmentesen vettük:
Jöhetett a döntő! A Scunthorpe leverte a Crewe-t ezért velük néztünk farkasszemet!Itt újabb problémával kellett szembenéznünk, hiszen az egyetlen jó kapusom pont aznap játszott Jamaica válogatottjában, és így az egész szezont a padon töltő fiatal kapusomnak kellett beállnia 1 ilyen kiélezett és ultrafontos összecsapásra!
Tehát a meccs: mondhatni a hagyományos pocsék kezdésünket hoztuk erre a meccsre is és erre egy szép öngóllal tettük fel a koronát! Ezután azonban megpróbáltuk átvenni a kezdeményezést, de valahogy a gól csak nem jött össze...A helyzet a szünet után sem változott, így a 64. percben behoztam (a szezonban jóformán semmit sem nyújtó és ezért a padra került) Eddie Johnsont és átálltam a 3 csatáros játékra! Ez volt az a pillanat ami meghozta az áttörést, és a szintén szokásos utolsó negyed óránkat produkálva elértük a klub történetének eddigi legnagyobb sikerét!
Bocs h hosszúra sikeredtem de ezt most muszály volt kiöntenem magamból!