104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
De én vettem egy edzőt aki hozott magával nyújtófát
-
Gratula! Csak igy tovább.
Ez az Acapandié nálam még csak 180 centiméter :D -
Köszönöm és grat mindenkinek(ezt elfelejtettem az előbb írni
)
-
Grat :), Szép eredmények. -
nembaj, szép volt ez, a végső győzelem a fontos :) -
Nem sikerült megismételni a tavalyi 9 kapott gólos bajnokságot,sebaj így végeztünk:
Az év légiósa:
Az év játékosa,továbbra is baromi jól nyomja:
Az év kapusa:
A BL-ben elég szarul játszunk.Megmutatta az FM az igazi arcát.A Besiktas ellen kikaptam 2-1-re de akármit csináltam semmi nem jött össze,lőttem 3 les gólt amiből 1 volt az.Plusz még szöglet gól is volt amit szabálytalanság miatt nem adott meg a bíró.Na mindegy ha tovább is jutunk akkor sem érzem most a csapaton az átütő erőt,de nem baj a részvétel a fontos
Majd el felejtettem ezt a srácot tavaly hoztam el a tarcsiba 325ezer euro-ért,gondoltam majd a kiöregedő Pogrebnyak helyett jó lesz később.Játszott 25 meccset és lőtt 29 gólt:
Igazolásokkal nem sokat foglalkoztam most sem,egyedül Kerlon-t hoztam 14,5M euro-ért.Meg talán Thiago Laranjeira jön. -
Semmi baj,azért köszi,hogy gondoltál rám 
Mindjárt rakok képeket,véget ért a 4. szezon,nem volt valami izgalmas. -
Akkor bocs, Darth : a keret megtalálható a #29359-es hozzászólásban :D -
Nem én kértem hanem Datrh
-
Hi & grat all! -
Hi & grat all!
Maximus : parancsolj .
-
Nem is iszok :D Úgyis tudom, hogy mi lesz a vége....Inter hoz egy 23 meccses győzelmi szériát, és pá bajnoki cim :D
BL-ből Uefa Kupába kiesett csapatok: Arsenal, Pool, Marseille, Roma.....hogy csak a nagyobbakat emlitsem... -
krat, de messze még a vége, ne igyál előre a medve bőrére :D -
Botlott az Inter, mi meg nyertünk. Mwhahaha -
akkor bizony mínuszba leszek pénzügyileg:DDd Mind1 mivel a keret már kész van:P Erősítés nélkl végig tudnak robogni 2-3 szezont szvsz... -
jaja -
Tehát ha pl lő ebben az idényben 7et és mondjuk a következőben eljut 3-ig akkor fizetek?:S -
Bordeaux elleni utsó Uefa csop. meccsen bár vezettünk, a végét elkényelmeskedtük, igy vereség lett a vége. Ennek ellenére továbbjutottunk, kérdés, h hányadik helyen...1 hét és kiderül.. -
összesen ha összejön 10 gól nálad, akkor perkálsz -
Sikerül leigazolnom C.Ronaldot az Interes mentésemben:D 1 kérdés: Télen igazoltam e és a vásárlásba belevettem hogy ha 10gólt lő akkor fizetek még 20milla fontot. Ezt a 10 gólt gólt hogy kell nézni? a szezon végéig nem lő annyit akkor jó vagyok és nem kell fizetnem vagy minden szezonban 10 gólnál kevesebbet kell lőnie hogy ne keljen fizetnem? -
Útban a trófea megnyerése felé :D Grat.
Palermo - Barzagli 1-2.
Empoli elleni meccsen vezettünk, majd a 2. félidő 70. percében cseréltem, gondolkoztam, h lehozzam-e Barzaglit, mer csak 6os volt a teljesitménye, végül nem hoztam. Hiba. Nem sokkal később róla kaptunk gólt, utána meg összebarmolt 1 tizit. Kikaptunk. Inter természetesen x-elt, igy 2 pont a hátrányunk. -
Gondoltam h az a fránya változatosság kell... :D:D Nálam most indult a bajnokság: Roma ellen idegenben kezdtem és kikaptam 5-3-ra (Totti lerendezett minket 3g,1gp + 1 tizi) aztán jött a Milan és ők is 1-0-ra vezettek de az utolsó 15 percen megfordítottuk a meccset (pontosabban Amauri) és 2-1-re nyertünk hazai pályán! Egyébként én nem igazoltam az első csapatba inkább a jövőbe tekintettem és jött: Dzsudzsák, Aaritalo, Iago, Distel Zola, Torje, Piatti és Barkroth.
Capello grat, bár ez elvárható... :D -
Elindult a BL... :)
-
Aimar gecijól nyomja.
17meccs/3gól/10 assziszt/2 MoM/7,30
Miért nem Vaart? A változatosság kedvéért :DD -
Aimar h tolja? Miért nem VdV-t hoztad? -
Fabio SImpliciot elcseréltem Andrea Gasbarronira, Pablo Aimart pedig 15+8 millióért megvettem.
A Fiorentinaban átadón van Montolivo, Bresciano - Montolivo csereüzletet szeretnék. -
Tényleg jól állsz grat! Kocsog intert nehéz megfogni... Dobsz 1 képet az igazolásokról? -
Üdv és gratula mindenkinek :) -
Semmi gond :p sok sikert velük.
Én elég jól állok, Uefa csoportban 3-1 a Getafe ellen, 0-0 a Legia Varsó ellen (:s).
Bajnokságban épp most evrtük a Napolit 6-1re, Amauri, Miccoli, Barzagli dupláival.
3. helyen vagyunk, 28 ponttal, a Sampdoria van előttünk, ugyanennyi egységgel, de a szezonnyitón 0-3ra elvertek, ezér ők vannak a 2. helyen. Az Inter pedig 3 pont előnnyel vezet. -
Hi & grat all! Nah ahogy gondoltam gyorsan meguntam a Bradford utáni életet így kezdtem 1 újat a Palermoval. (Bocs Huni de én is gondoltam már rá h velük fejezem be...) Első 6 a cél azon belül bármi lehet attól függ, h jön ki a lépés. -
hopp egy nullával több lett a kelleténél. :D 2011-is elég az a szerződés. :D -
SZép karrier, csak igy tovább! :) Ahogy látom, igencsak sokáig szeretnéd vinni ezt a karriert xD 20011-ig elvinni nem lesz 1szerű :D Még ebben az életedben végzel vele? :p
Milan ellen 2. perc, Amauri gól, Milan végig támad, védekezünk, 2. félidő detto, 1más után 6 szögit rúghattak, nem lett gól, majd a 73. percben kaptunk egy tizit, Aimar bevágta, bemakkoltuk :D -
Hi & grat all!
Hát véget ért a 2. szezon is a Citymnél. Bajnokságban 5. lettem, ami talán nem is rossz ha azt nézzük, hogy a 8. helyre vártak. FA, ligakupa az ificsapatom tornája volt, szal elég korán távoztunk is. Uefában viszont meglepett a csapat. Mint már írtam (talán) a csoportkörből a 2. helyen jutottunk tovább, az első körben a Rangerst küldtük haza (h1-0,i2-3), ezek után a Marseille tanulta meg a City nevét (i2-2,h5-2). Egycsapásra a negyeddöntőben találtuk magunkat, ami egyből mosolyt csalt az fa és ligakupa szereplés miatt fanyalgó vezetők arcára. A sorsolásnál megkaptuk a Juvét. Mondanom sem kell, hogy nem mi voltunk az esélyesek, főleg úgy nem, hogy megint mi kezdtünk hazain. Az első félidőben 1-0-ás előnyre tettünk szert, ami örömteli, de Coloccini ostoba szabálytalanságának hála 10 emberre fogyatkoztunk. Kicsit beszartam :D. Végül Juve helyzet nélkül, még egy gól rúgva, 2-0-ra nyertünk és kicsit megnyugtató előnnyel mehettünk Torinoba. Ez az előny 15 perc alatt olvadt el, majd még a félidő előtt bevertek még egyet, így 3-0-al fordultunk a 2. játékrészre. A 2. félidőben még mindig nem volt momentumunk se, de egy 82. percben lőtt Samaras góllal 3-1re hoztunk és továbbjutottunk. Mák... Az elődöntőben (a játékbeli) örök riválisomat kaptuk a Tottenhamet. Ismét hazain kezdtünk... Egy fordulatos meccsen meglepően sima 3-0 lett a vége. Talán kezdtem megnyugodni kicsit, hogy meglesz a továbbjutás, ilyen nyugalommal utaztunk Londonba. Nem kellett volna megnyugodni. A szélvész gyors csatáraik és szélsőik szétzilálták a védelmünket és a 2. félidő közep már 4-0 díszelgett az eredményjelzőn. De a jó támadójáték nem minden és ezt a tottenham is megtanulta aznap este. Egy Coloccini fejessel és egy szokásosnak mondható Zárate góllal 4-2re alakítottuk az állást, ami a meccs végét is jelentette. Döntőben voltunk! Ezzel magasan túlszárnyaltunk minden előzetes elvárást. A fináléban az Arsenalt kaptam (tavalyi FA-kupa döntő visszavágó :)). A meccs eleve rosszul kezdődött, mert Elano eltiltása miatt nem játszhatott és Zárate is összeszedett egy kisebb sérültést, de ő legalább játszott... 1 félidőt, mert Gallas úgy gondolta, jobb ha a kórházból nézi végig a meccset legjobb csatárom, ezért sikerült lerúgnia. Még ezt megelőzően Mathieu zseniális megmozdulásának köszönhetően a 20. perc környékén kiállíttatta magát egyből pirosat kapva... Az emberhátrány viszont nem látszott a csapat játékán és egy-két kontrából még veszélyeztettünk is. Aztán jött a sokadik balszerencsés mozdulat: az egész szezon legjobb kapusának választott, közben argentin felnőtt válogatottá lett kapus Ustari (17es rúgás értékkel...) belerúgott a hazatett labdába, ami el is szállt olyan 3 métert Adebayor lábára, aki köszönte szépen, berúgta. És itt ért véget a meccs, innentől esélyünk nem volt. Végül kihúztuk 1-0-al de ez már nem változtat a tényen, hogy elbuktuk a döntőt. Ennek ellenére azt hiszem, a menetelés szép volt, de a végén nagyon balszerencsések voltunk.
Kaptam új szerződést a klubtól, ami 20011-ig köt az egyesülethez. Mostantól egyértelműen a bl vagy bajnoki cím a cél és persze egy jobban sikerült Uefa-kupa döntő. :) Ennek a célnak teljesítésére eddig biztos érkező Jímenez (a sevillától vettem ahol nem játszott, 2.3M-be került) és Cassani ingyen. Még egy klasszis csatárt igyekszem venni és Vidalról sem tettem le még. :) Köszi ha végig olvastad. További sok sikert mindenkinek! :) -
Grat :)Keci jó vagy
-
Képet a keretről pls -
Grat :) statisztikát nézve egyenlő a mérkőzés cska uyge több gól nálad:) -
Grat :) -
Hát igen sajnos lecsúsztunk a bennmaradásról és már nem volt kedvem folytatni... -
Nah megvolt az első PL meccsem, mindenki meglepetésére győztünk. De beszéljen a kép.
-
Grat :)Keci jó vagy 
Meguntad a Bradfordot? Lehet én is így fogok járni, ha nem maradunk bent a Dorchesterrel.