A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• maffi
    Hi & grat all!

Hát véget ért a 2. szezon is a Citymnél. Bajnokságban 5. lettem, ami talán nem is rossz ha azt nézzük, hogy a 8. helyre vártak. FA, ligakupa az ificsapatom tornája volt, szal elég korán távoztunk is. Uefában viszont meglepett a csapat. Mint már írtam (talán) a csoportkörből a 2. helyen jutottunk tovább, az első körben a Rangerst küldtük haza (h1-0,i2-3), ezek után a Marseille tanulta meg a City nevét (i2-2,h5-2). Egycsapásra a negyeddöntőben találtuk magunkat, ami egyből mosolyt csalt az fa és ligakupa szereplés miatt fanyalgó vezetők arcára. A sorsolásnál megkaptuk a Juvét. Mondanom sem kell, hogy nem mi voltunk az esélyesek, főleg úgy nem, hogy megint mi kezdtünk hazain. Az első félidőben 1-0-ás előnyre tettünk szert, ami örömteli, de Coloccini ostoba szabálytalanságának hála 10 emberre fogyatkoztunk. Kicsit beszartam :D. Végül Juve helyzet nélkül, még egy gól rúgva, 2-0-ra nyertünk és kicsit megnyugtató előnnyel mehettünk Torinoba. Ez az előny 15 perc alatt olvadt el, majd még a félidő előtt bevertek még egyet, így 3-0-al fordultunk a 2. játékrészre. A 2. félidőben még mindig nem volt momentumunk se, de egy 82. percben lőtt Samaras góllal 3-1re hoztunk és továbbjutottunk. Mák... Az elődöntőben (a játékbeli) örök riválisomat kaptuk a Tottenhamet. Ismét hazain kezdtünk... Egy fordulatos meccsen meglepően sima 3-0 lett a vége. Talán kezdtem megnyugodni kicsit, hogy meglesz a továbbjutás, ilyen nyugalommal utaztunk Londonba. Nem kellett volna megnyugodni. A szélvész gyors csatáraik és szélsőik szétzilálták a védelmünket és a 2. félidő közep már 4-0 díszelgett az eredményjelzőn. De a jó támadójáték nem minden és ezt a tottenham is megtanulta aznap este. Egy Coloccini fejessel és egy szokásosnak mondható Zárate góllal 4-2re alakítottuk az állást, ami a meccs végét is jelentette. Döntőben voltunk! Ezzel magasan túlszárnyaltunk minden előzetes elvárást. A fináléban az Arsenalt kaptam (tavalyi FA-kupa döntő visszavágó :)). A meccs eleve rosszul kezdődött, mert Elano eltiltása miatt nem játszhatott és Zárate is összeszedett egy kisebb sérültést, de ő legalább játszott... 1 félidőt, mert Gallas úgy gondolta, jobb ha a kórházból nézi végig a meccset legjobb csatárom, ezért sikerült lerúgnia. Még ezt megelőzően Mathieu zseniális megmozdulásának köszönhetően a 20. perc környékén kiállíttatta magát egyből pirosat kapva... Az emberhátrány viszont nem látszott a csapat játékán és egy-két kontrából még veszélyeztettünk is. Aztán jött a sokadik balszerencsés mozdulat: az egész szezon legjobb kapusának választott, közben argentin felnőtt válogatottá lett kapus Ustari (17es rúgás értékkel...) belerúgott a hazatett labdába, ami el is szállt olyan 3 métert Adebayor lábára, aki köszönte szépen, berúgta. És itt ért véget a meccs, innentől esélyünk nem volt. Végül kihúztuk 1-0-al de ez már nem változtat a tényen, hogy elbuktuk a döntőt. Ennek ellenére azt hiszem, a menetelés szép volt, de a végén nagyon balszerencsések voltunk.

Kaptam új szerződést a klubtól, ami 20011-ig köt az egyesülethez. Mostantól egyértelműen a bl vagy bajnoki cím a cél és persze egy jobban sikerült Uefa-kupa döntő. :) Ennek a célnak teljesítésére eddig biztos érkező Jímenez (a sevillától vettem ahol nem játszott, 2.3M-be került) és Cassani ingyen. Még egy klasszis csatárt igyekszem venni és Vidalról sem tettem le még. :) Köszi ha végig olvastad. További sok sikert mindenkinek! :)