104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
helyes, persze ha májkipapa nem csak magában nyomatná az fmet, hanem néha ide is beköhögne, mégjobb lenne :d -
Dehogyneeem :D Most van ihlet, meg van kedvem FMezni :) -
hjéé már azthittem senki nem éccakázik :D -
Sok sikert hozzá! :)
Zsoma: dobnál 1 képet a tabelláról? thx :)
Közben elkezdődött a 2. szezon, a BL 3. sel. körében a Dortmundot kaptuk, 1. meccs hazai pályán 1-1 :/ volt egy 'enyhe' makkjuk. Nade sebaj, vv-n meglesz a tj.
Első bajnoki a Lazio ellen, Riquelme 2 góljával nyertünk.
Amúgy elképesztő, hogy mekkora összegekért igazolnak az élcsapatok. Majd átig. szezon végén irok egy kis összefoglalót. -
Hi & grat all!
Abba hagytam a Cityvel 2 idényt nyomtunk le együtt és belekezdtem a legújabb adatbázissal az utolsó 2008-as karrieremhez, a Parmával. 2. Osztály, mint mindenki tudja, a keretet szanaszét szedték. Alig maradt értelmes játékos (Lucarelli azért itt van még és nagyon tud :)), pénz sem vmi sok (4M, de ennyi az egyenleg is szal nem nagyon pattoghatunk), ezért próbáltam szuper tehetséges ingyen igazolható vagy olcsó fiatalokat szerezni. Ez sikerült is, rengeteg új játékost szereztem és igyekszem az öreg, gyenge spílerektől szabadulni. Átlagéletkor 23 év, ami elég fiatal sztem. Így is abszolút feljutásra esélyes vagyok, de ha nem sikerül, az sem tragédia, mert idő kell hogy beérjen a csapat (azért nagyon csalódott lennék, ha nem jutnánk fel... :)). Még igazolgatok meg barátságos meccseket játszok, majd még jelentkezem. -
zsoma79 #29524 már nincs messze :)
szögletekből jók vagyunk :)
-
November 2. :) -
Piko888 #29522 Srácok demoról valami info? -
türelmetlen bagázs :D -
karajjj #29520 énis arra várok :D
kínomban már összeeditoroztam a 2008-ba az idei barcikai csapatot, de már a 2009-re fenem a fogam XD -
alacsonyak a tarifáid mester :DDD add már ki azt a rohadt 2009-et, biztos megemelkedik a forgalom :D -
örülök ha egy páran beírnak a topikba, ekkora minimálforgalom mellett nem sok értelme van. -
KoniZTE #29517 a hát managerével mivan ?
-
google.
nyomatékosan kérném a kopijáték, warez, crack, törtgamma témákat az offtopikban folytatni (link a bannerban) -
realgyula #29515 akkor mit csináljak? honnan szedjem le? :( -
Csesza #29514 hiányos a letöltésed sztem -
realgyula #29513 az mit jelent? bocs, nem értem! :S -
nincs warez, max az offtopikban! -
realgyula #29511 letöltöttem az FM 2008-at, de nem tudom telepíteni! :(
ezt írja ki mikor rámegyek a setupra:
http://kepfeltolto.hu/i/?266893
nem tudja valaki mi lehet a baj?
-
Hi & grat all! -
lehetséges, sőt biztos, 14-én jön a teljes játék
Huni: nagy grat :) -
Grat :) -
neB #29507 Most láttam az fmhungary oldalán hogy november 2. demó ez lehetséges? (ADDIG MÉG 1 TELJES HÉT HOGY FOGOM KIBÍRNI???) -
köszi:D -
Bal odlali menü - Munkák - Munka helyzet. Ha itt a felső sorok egyikében van olyan, hogy irja az ország nevét, és azt, hogy 'lehetséges', akkor jobb klik és jelentkezés. Ha nem, akkor nincs üres szöv. kap. szék
Általában nagyobb világesemények után üresednek meg helyek (EB, VB, Copa America stb)
Maximus: thx :) -
hol lehet "jelentkezni??" -
Grat :)Keci jó vagy
-
Talán a legfontosabbat kihagytam a képek közül. Miccoli 30ról vmi bődületesen nagy gólt lőtt :) Fontana meg kettő darab tizit védett.
Uefa -
támadás & labdavezetés :) -
Nostehát. Vége. Mármint az első szezonnak. Ime néhány kép:
Utolsó bajnoki Nemkicsit volt izgalmas.
Tabella
Játékos statisztika
Csapat
Év 2. legjobb menedzsere lettem. Barzagli az év olasz játékosa. Bekerült az év csapatába is. -
realgyula #29499 ugye a kp-oknál a legfontosabb, hogy jól passzoljanak, de melyik tulajdonság edzésével lehet növelni, mert sem a támadás, sem a labdavezetés, sem a taktika és a lövés sem fejleszti a passzolást! legalábbis amit kiír az edzésnél ha fölé viszem az egeret...! szóval akkor melyikkel lehet ezt fejleszteni? -
Automatikusan van egy bizonyos idejű szabadság, ami a játékosoknak jár. Ezalatt nem kell barikat szervezni, hogy kipihenhessék magukat a playak. Aztán ahogy visszatérnek, lehet kezdeni az edzéseket. És még a barik előtt ajánlom az intenziv edzéseket :)
Közben lassacskán végetér a szezonom a Palermonál. Egész pontosan még 1 meccs van hátra a bajnokságból. Tehát rövidesen néhány képpel jelentkezek majd :) -
realgyula #29497 nyilván az ilyen dolgok egyértelműek, hogy a csatárnak nem kell védekezésedzés...!
az előszezonra való erőnlét és aerobic edzést mikor érdemes kezdeni? akkor amikor elkezdődnek a barátságos mérkőzések vagy előtte még? addig pedig érdemes elküldeni pihenni a játékosokat? -
Egy csatárnak pl intenziv edzésbeosztása legyen a lövés, támadás edzéseknél. Védekezésben mivle nem kell segitenie, ezért nyugodtan minimálisra lehet csökkenteni ezt a fajta edzést. Erőnléti meg aerobic edzést pedig keményen lehet nyomni az előszezonban, majd visszavenni közepesre. -
realgyula #29495 értem, köszönöm! és arra, hogy milyen intenzív legyen az edzés tudna valaki válaszolni? amit pár hsz-el lejjebb írtam! -
Hájóll!
Edzők: minnél több van, annál jobb. De ha nem állitod be azt, h melyik edző mit csináljon, nem annyira hatékony az edzés. Ugyanis alapjáraton minden edző minden edzésmunkában részt vesz. Tehát egy 3as támadásedzés értékkel rendelkező erőnléti edző hiába van ott a támadások edzésénél, csak elveszi az energiáját az erőnléti edzéstől. Érdemes pár percet rászánni ennek beállitására.
Válogatott: bár Capellonak igaza van, mégis van egy "kiskapu". Létrehozol egy új menedzsert, amivel átvesze az adott válogatott irányitását. Jelen esetben Irországét. Majd lemondasz erről a posztról, és visszavonultatod a menedzsert. Ekkor a klubcsapatos menedzsereddel jelentkezel a megüresedett helyre, és ha szerencséd van, felvesznek. -
ha jelentkezel, vagy ha felkérnek, de nem tudsz országgal és csapattal is karriert kezdeni egyszerre -
nekem is lenne 1 kérdésem pl msot Manchesterrel el kezdek egy szezont és hogy lehet meg csinálni szezon közbe hogy egy nemzeti válogatottnak is én legyek a Managere?:S pl Írország? -
szokta írni azt hiszem hogy 10 érdemes lennie és hoyg jeléenleg mennyi van azt is jelzi -
realgyula #29490 és még azt is szeretném kérdezni, hogy 1-es szakemberekből hányat érdemes tartani?
mondjuk védekezésre, taktikára...stb. mennyit érdemes? vagy minél több annál jobb? :)