104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
nagy vagy maestro
:)
-
Hi & grat all! -
na akkor pár kép:)
első szezon félidejében vagyunk. Én a szezon elején egy 4. helyet céloztam be magamnak hogy a bl azért meglegyen jövőre is.
Az igazolásoknál sokat nem gondolkodtam... Felnyomtam maxra az átigazolási keretet (fizetés keret csökkentésével többek közt) És megvettem őket:
Mind2-en nagyon jó igazolásnak izonyultak. De főleg Nihat alkot maradandót Agueroval:)
Félidőben így állok a bajnokságban:
Ami érdekes volt az a bl eddig:D Elöszőr is egy selejtezőn kellett túljutnom. Ki mást kaptam volna már a selejtezőkben mint a Juvét...De nagy nehezen tovább mentem egy 3-2-es összesítéssel. Első meccs, Második meccs
Ezután olyan csoportot kaptam magam sem hittem el... Roma,Chelsea,Anderlecht.. Itt már elgondolkodtam hogy nem is lesz olyan rossz az uefa upában menetelni:D
Erre jöttek a következő eredmények: Chelsea ellen, Chelsea ellen 2
Ezzel a 2 meccsel gyakorlatilag a Chelseat az uefa kupába taszítottam:) de a Romát se kíméltük: Hazai pályán kaptak egy négyest, Idegenben 10emberrel is sikerült nyerni :o
Mindezek után a bl tabella:
Jelenleg egy 15 meccses győzelmi szériában vagyok, ami klubb szinten már rekord. Szal elég jól megy, lehet nem is váltok a 09-re:D -
Hi all!
Kezdtem nemrég egy mentést az At. Madriddal:) Elég jól megy. Nemsokára dobok képeket is arról hogy mi történt eddig. -
zsoma79 #29605 www.fmhungary.hu
vagy itt fent a sorti :) -
lin
link -
Hi & grat all! -
sziasztok!Honnan lehet a csapatok címerét és a csapatoknak a mezét letölteni????Előre is köszi!!:) -
Hamsik. :D -
Hamsik? -
minek? ott van diarra és gago, mindketten jók -
realgyula #29598 és védekező középpályás? :) -
Irányitó? Van der Vaart :) 13-15 millió euró, és überszuperhiperállat :) -
Abbahagytam a Palermot, úgyis csak kinlódok az FM-mel, úgy ámblokk :D Elinditom, megy 10 percet, azt kilépek belőle :)
Talán kezdek egyet az aktuális Real Madriddal.....taláán... -
realgyula #29595 értem, köszönöm! :)
akkor Richardsot megveszem, az biztos...! viszont kéne nekem még egy klasszis irányító, mert mondjuk Guti most lesérült 5 hónapra, Sneijder pedig 2 meccsenként pirosat kap! :S (na jó azért nem :D)
nagyon kevés a középpályásom, mert alapba csak kettő védekező van (Gago, Diarra) és irányítonak is "csak" Guti és Sneijder...! azt szereném, hogy legalább 3 irányítóm legyen, hogy tudjam őket "forgatni"...ugyanígy a védekező kp-okkal is...!
szóval akkor kit lenne érdemes irányítónak illetve védekező kp-nak?
csatárnak meg a tobábbiakban, hosszú távon szerintem Robinhot fogom tenni, ha már Nistelrooy kiöregedik...! -
Hi all!
Richards simán Real szintű :) Egyik legjobb középhátvéd a játékban. Vela a későbbiekben lesz nagyon jó playa. Makount meg Modricot feleslegesnek érzem, mivel 2-2 olyan ember van a posztjukon, akik világklasszisok/ahhoz közelitnek. Tamuz meg sztem cserének lenne jó, de arra ott van Saviola meg Soldado is, ergo nálam felesleges. Ezzel nem akarom azt mondani - egyáltalán -, hogy ne igazold le őket. Mivel te játszol, azt teszel, amit a szived akar :) Viszont egy nagyon jó csatárt szerintem majd vegyél, mert Paci kiöregszik, Raúl sem a régi (FMben SEM), Soldado meg Saviola inkább kiegészitő-ember egy Realban, és Higuain később érik be. Ajánlanám Agüerot, Villat, vagy akár Robinhot is játszathatod csatárként, és akkor csatárgondok megoldva :) Sok sikert! -
realgyula #29593 szóval akkor nem lennének jó igazolások ezek a játékosok?
-Micah Richards
-Makoun
-Modric
-Toto Tamuz
-Carlos Vela
akkor kiket érdemes, aki Real Madrid szint (vagyis az lesz)? -
karajjj #29592 margitozást be lehet fejezni...
köszipuszi
-
realgyula #29591 Akkor kik Real Madrid szintűek? -
Egy kis segítség a teamtalkhoz, ami nagyban befolyásolja a moral alakulását.
Az eredeti anyag
Itt pedig a fordítás
Én ugye FM07-tel játszom, és ott még egy lényeges dolgot figyeltem meg. Ha a meccs előtti beharangozókban -és csakis a sajtó által felvetett kérdéseket illetően- elhangzottak szintén nagyban alakítják a morált. Mivel én csak jó szériában lévő csapatról tudok beszámolni :), ezért csak a képen látható válaszok közötti különbségeket ismerem. Elöljáróban annyit, hogy én mindig a "nem szabad lebecsülni az ellenfelet, de mi most kiváló formában vagyunk" sajtóközleményt kürtölöm szét. Ez mindig egy kis pluszt tesz hozzá, viszont nagyon semleges opció. Mikor a "enyitmegannyit nyertünk zsinórban, és most is győzelmet várok" volt a válaszom, a handling pressure mutató alapján alacsony besorolású embereim morálja lezuhant, mondván nem tudják kezelni a nyomást amit rájuk rakok, a magas besorolásúak meg feltüzelődtek. Szóval ez kétélű taktika volt. Aztán volt olyan válasz ahol meg azért sírtak-rítak a profijaim, hogy nem bízom bennük és a képességeikben. Szóval maradt a már említett -> we're in good form at the momet.
-
zsoma79 #29589 nekem általában az jön be ha otthon játszunk akkor a : szurkolókért, ha idegenben akkro csak a félidőben intéze kszavakat hozzájuk az eredménytől fűggően, ha vezetünk 2-3 góllal akkro figyelmesek legyenek, ha szoros az állás akkro megtudják nyerni, mecs végén: meg ha nálunk erősebb csapatot verünk: akkro szenzációs, 8-9 osztályzatnál jó volt, vagy elégedett vagyok 9-10 nél általában ragyógó v. fantasztikus. a lényeg h idegenbeli mecseknél lágyszívűnek, biztatónak, dícsérőnek kell lenni. ha valami sokkalta erőssebb csapattal játszunk akár otthon akár idegenben érdemes azt mondani nekik h nincs rajtuk nyomás, ez jópárszor bejött már nekem, votl h a coventry-vel így vertem el az Arsenal-t a kupában. mindig tarstd magasan a morált az nagyon sokat számít! -
cain #29588 nem real margit szintűek :D -
realgyula #29587 ezzel próbálkoztam én is, de hiába dicsértem, az volt rá a reakció h a játékos szerint ő nem is játszott jól...!
értem, és a meccsek előtt mit érdemes beállítani? hogy játszanak nyugodtan vagy, hogy játszanak a szurkolókért...stb.?
amúgy, most nyertem 4 meccset zsinórban és nagyjából helyreálltak a morálok, de még így sem a legjobb...!
más:
nézelődtem egy kicsit, hogy kiket lehetne igazolni, és úgy gondolom, hogy a védelembe megveszem Micah Richards-ot, a középpályára Diarra és Gago mellé Makoun-t, irányítónak Modric-ot (Guti és Sneijder mellé) előre pedig Toto Tamuz-t és Carlos Velát...! :) mit gondoltok, ők jó igazolások lennének? :) vagy esetleg tudtok ajánlani másokat is? : -
zsoma79 #29586 Hi & grat all!
nagyon sok múlik h mit nyilatkozol és h mit mondasz a játékosoknak a meccs előtt és a szünetben! főlleg ha idegenben nyomjátok, olyankor dícsérni kell őket, és a jó játékosokat meg állandóan dicsérni a sajtóban...le vagy nyűgőzve, mostanában jó nyomja meg ilyesmik....meccs után is a jó játékost külön dícsérd meg, egyenként
-
a morál nem az alapozáson, hanem az eredményeken múlik... :) -
realgyula #29584 most kezdtem a Real Madriddal egy új játékot, de nem tudom, hogy mi van, mert olyan szinten gyengék a morálok, hogy az nem igaz! én tudom, hogy miért, lehet, hogy valamit elrontottam az alapozáskor! pedig elvileg jól csináltam, az első felkészülési meccs előtt állítottam be az erőnlétet (erőnlét és aerobik edzés "erős" szinten, a többi pedig semmi...ez így jó egyáltalán?) és az utolsó barimeccs után pedig beállítottam a rendes edzést, posztonként...! nem tudom mi lehet, pedig 2 győzelemmel kezdtem a bajnokságot, azóta viszont 2 döntetlen és egy vereség, a morálok meg egyre inkább elkeserítőek! :S
nem tudja valaki, hogy mi lehet a baj? -
karajjj #29583 mondjuk eltérő fm verzió? :D -
Hi & grat all!
asafderg! neked külön gratula! de még mekkora :)
Szabocsaba: FM2007-tel tolja asafderg. Ott más lehetett a PA meg a fejlődési rendszer is. -
Csesza #29581 nézted scoutban azt hogy mennyi a PA-ja és hogy milyen lehet ha kifejlődik? -
-
Grat!
Én csak annyit kérdeznék: hogy sikerült ebből
ezt csinálni?????
-
Hi & grat all!
Kezdtem egy új játékot a Betissel.
Első 3 forduló=2 pont, majd ezután 7 győzelem zsinórban!!! Ezután jött a 3 nagy! Döntsétek el Ti:
-
zsoma79 #29577 Hi & grat all!
mikor leigazoltam ingyen a gyereket nem gondoltam h ilyen jó lesz :)
-
Hi & grat all!
#29568 Keci jó vagy
-
Hi & grat all!
Bari meccsek így sikerültek az Empolival
És most kezdődik a Seria B
-
Grat :)Keci jó vagy
-
Hi & grat all!
Egy ilyen emberre lenne szüksége az MLSZ-nek is mint amilyen te vagy!
-
grat
ismét szép beszámoló -
Egyszerűen imádom a beszámolóidat. Munka közben nem szabad ezt olvasgatni, mert FMezni támad kedvem 
Pedig én sem játszok már mostanában. Remélem a következő résszel is játszol majd és be is számolsz.
Addig is kitartás mindenkinek
-

MU-ert