A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Egy kis segítség a teamtalkhoz, ami nagyban befolyásolja a moral alakulását.
Az eredeti anyag
Itt pedig a fordítás
Én ugye FM07-tel játszom, és ott még egy lényeges dolgot figyeltem meg. Ha a meccs előtti beharangozókban -és csakis a sajtó által felvetett kérdéseket illetően- elhangzottak szintén nagyban alakítják a morált. Mivel én csak jó szériában lévő csapatról tudok beszámolni :), ezért csak a képen látható válaszok közötti különbségeket ismerem. Elöljáróban annyit, hogy én mindig a "nem szabad lebecsülni az ellenfelet, de mi most kiváló formában vagyunk" sajtóközleményt kürtölöm szét. Ez mindig egy kis pluszt tesz hozzá, viszont nagyon semleges opció. Mikor a "enyitmegannyit nyertünk zsinórban, és most is győzelmet várok" volt a válaszom, a handling pressure mutató alapján alacsony besorolású embereim morálja lezuhant, mondván nem tudják kezelni a nyomást amit rájuk rakok, a magas besorolásúak meg feltüzelődtek. Szóval ez kétélű taktika volt. Aztán volt olyan válasz ahol meg azért sírtak-rítak a profijaim, hogy nem bízom bennük és a képességeikben. Szóval maradt a már említett -> we're in good form at the momet.