A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• fsgh
    na akkor pár kép:)

első szezon félidejében vagyunk. Én a szezon elején egy 4. helyet céloztam be magamnak hogy a bl azért meglegyen jövőre is.

Az igazolásoknál sokat nem gondolkodtam... Felnyomtam maxra az átigazolási keretet (fizetés keret csökkentésével többek közt) És megvettem őket:

Mind2-en nagyon jó igazolásnak izonyultak. De főleg Nihat alkot maradandót Agueroval:)

Félidőben így állok a bajnokságban:

Ami érdekes volt az a bl eddig:D Elöszőr is egy selejtezőn kellett túljutnom. Ki mást kaptam volna már a selejtezőkben mint a Juvét...De nagy nehezen tovább mentem egy 3-2-es összesítéssel. Első meccs, Második meccs
    Ezután olyan csoportot kaptam magam sem hittem el... Roma,Chelsea,Anderlecht.. Itt már elgondolkodtam hogy nem is lesz olyan rossz az uefa upában menetelni:D
    Erre jöttek a következő eredmények: Chelsea ellen, Chelsea ellen 2
    Ezzel a 2 meccsel gyakorlatilag a Chelseat az uefa kupába taszítottam:) de a Romát se kíméltük: Hazai pályán kaptak egy négyest, Idegenben 10emberrel is sikerült nyerni :o
    Mindezek után a bl tabella:

Jelenleg egy 15 meccses győzelmi szériában vagyok, ami klubb szinten már rekord. Szal elég jól megy, lehet nem is váltok a 09-re:D