104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
az edzők mitől fejlődnek? Nálam Dragóner az asszisztens (nyilván itt se vettem figyelembe az értékeit, csak úgy érzelmi alapon vettem oda magm mellé :D), van annak hatása hogy az ellenfél instrukciókat (főleg lustaság miatt) ő adja mindig? Legalábbis gyengébb csapatok ellen, főképp nb1-ben nem szoktam ezzel szöszmötölni, van már annyira jó a keret, hogy erőből lenyomok otthon bárkit. -
Peti2400 #97388 35 évesen is tanít. -
Peti2400 #97387 eleve.remélem kijavítják. -
korbin555 #97386 A szokásos board request bug.Remélem a 15-ben kijavítják,ha már ebben a Beta óta nem voltak rá képesek.
Tehát mégis új stadion építéséről volt szó.Van néhány különbség az angol,és az US angol között:Build new stadium(Build new ground),Wage budget(Payroll budget),Squad(Team),Pitch(Field).Gondolom,van még tucatnyi másik is.
Az meg miért van,hogy elégedetlenek a pontrúgásból szerzett gólok hiánya miatt?Beígérted nekik a filozófiáknál,vagy már eleve ez volt a mániájuk? -
Peti2400 #97385 letelt de még mindig planning? -
hooker00 #97384 sziasztok,
több éve játszok fm-el, viszont most kimaradt 8 hónap, és csak most kezdtem el játszani az új résszel.
Depor csapatával kezdtem,hát, igencsak pocsékul megy :)
van pár tippetek,hogy mire érdemes odafigyelni kezdéskor? gondolok itt a felkészülés időszakra ,taktikára, stb.
5 forduló ment le egy nyögvenyelős siker,3 vereség és egy X.
várok minden konstruktív hozzászólást!
köszi!
-
so far, so...not bad...
-
Egyre inkább mainstream lesz a játék. Ha már mindenki ezzel fog játszani Fifa helyett, akkor mivel vagizzak, hogy felsőbb rendű vagyok?? :(
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.08.30. 22:29:33 -
Úgy ismerte meg az új csapatát, hogy futballmenedzserezett :) -
Ja és nem tudom kicsípte el a Monaco-Lille meccsen azt a részt de a Sport klubos Horti Gábor szépen fényezte hőn szeretett játékunkat és állítása szerint több csapatnál használják.Lehetőség a felemelkedésre !!!Még lehet belőlünk valaki irl is!
-
az hogy nincs a vezetőség felé benyújtott kérésed: pölö fejlesztések stb. Ha esetleg óhajtasz ilyet akkor a discussos opcióra menj rá.Bár engem ott mindig élből elutasítottak -
Pettersson #97378 új szerződést ajánlott a City vezetősége és abban volt egy ilyen kitétel:
"No agreed board requests"
ez mit tesz pontosan? -
Peti2400 #97377 Igen. -
balazsb1987 #97376 Köszönöm. Ezek megbízható oldalak? Bocs a kérdésért. -
korbin555 #97375 A 14-et több helyen árulják 3000 Ft körüli áron. -
balazsb1987 #97374 Azt vágom. De az ideit is szeretném beszerezni. -
Gerdzso #97373 Egyértelmű, hogy a Colchesterrel fogok kezdeni, letolok úgy 10 évet, aztán egy új a Fradi vagy az ETO élén, aztán vissza Colchester. :D -
Pettersson #97372 október végén, november elején jön az új, vagyis a '15-ös kiadás... szerintem várd meg azt.. ;) -
balazsb1987 #97371 Sziasztok. Szeretném megvenni az idei és az új részt is digitálisan. Tudnátok pár külföldi "kódos" oldalt ajánlani ami korrekt és megbízható? Még nem nagyon vásároltam így.
Üdv: Balázs -
Peti2400 #97370 Jól kezdtük a BL-t.Mentünk Monacoba ahol elégedett voltam,de itt lehettem a legelégedettebb.
3 forduló után 100%-os a csapat. -
Pettersson #97369 valószínűleg akkor nincs annyi dellád, amennyit ajánlasz és azért nem tudjátok nyélbe ütni a dealt... :) -
sly86 #97368 tuti én csinálok rosszul vmit,már eljutottam odáig,hogy elfogadja az ajánlatot,és utána még rányomok az igen-re hogy jöjjön,és semmi!!!
-
karajjj #97367 akkor vagy a vétálról akar veled tárgyalni a klub, vagy szerződést kell ajánlanod a játékosnak -
sly86 #97366 okkay,köszi,bár ahol elakadok,az az amikor másnap jön az e-mail,és van egy pár opció!!! walk away - suggest term stb!!!! -
Azzal, hogy ajánlatot teszel, még nem igazolsz le játékost. Olyan ajánlatot kell tenned, amit nem tudnak vissza utasítani ;) Lényeg, hogy elfogadják és akkor tudsz tárgyalni a játékossal a szerződésről -
sly86 #97364 Üdv Manager-ek!! Ez lesz az első szezonom a Football Manager-be,de sajnos kicsit elakadtam,mert az igazolás vhogy nem sikerül!!! :/ nem érkezik meg 1 játékos sem,akiért ajánlatot tettem!!! segítséget előre is köszönöm béke :) -
Peti2400 #97363 Én is meglepődtem. -
Jól lecsúszott kedvenc csapatom ... -
Mindig Fiorentina -
Peti2400 #97360 Új feeder clubok érkeztek.
Nem valami brutálisak.. -
korbin555 #97359 A már megszokott vándorkarrierrel indítok.Meglátogatok néhány egzotikus országot,de konkrét ötletem még nincsen. -
Ti gondolkoztatok már, hogy a '15-ben melyik csapattal vagy melyik ligában kezdtek? Bennem 2 ötlet is megfordult, elsőre irány a Championship, aztán lehet kreálok egy olyat, amiben azok az európai ligák lesznek, ahol nem játszottam még. Törökország, Dánia, Skócia, Lengyelország, Horvátország, Szerbia, Ausztria és Svájc mondjuk. A törököket leszámítva nem is lesz pénz sehol. -
Racing Santander, 1. szezon
Belekezdtem az utolsó munkába ebben a szériában. Spanyolország felé vettem az irányt, mert valahogy mindig kimaradt a szórásból. A Racing egy szebb napokat látott csapat, óriási adóssággal (38 millió euró) a harmadosztályban poshad. No ezen igyekszek változtatni. A média első helyre várt és végignézve a többi csapatot, az Oviedo jelent komoly erőt, bár azért mi sem voltunk eleresztve értelmes játékosokkal. Pénzt nyílván nem tudtam költeni, ingyen jött Wilhelmsson és egy balbekk, valamint kölcsönbe egy csatár. Alap taktikának a korábban már nagyon bevált 4-5-1et választottam, amit a Twentével igen sikeresen sikerült alkalmazni utolsó évben. Erről a karrierről angolul lehet olvasni ITT.
Először a kupáról. A kötelezőket sikeresen vettük, majd jött a Betis a 4. kanyarban.
A bajnokságot szinte végig elöl tartózkodva sikerült behúzni, minden komolyabb formaingadozás nélkül. Azért az Oviedo tapadt egészen a 32. fordulóig.
Sajnos, mivel 4 csoportja van a harmadosztálynak, így rájátszás dönt a 4 feljutóról. Az elsők tolnak egy oda-visszát, akik nyernek, döntőznek, de már feljutnak. Eközben a többiek már osztályoznak és az előbb 2 vesztes csatlakozik hozzájuk, míg végül 2 csapat feljut innen is. Nos, mi a Cádizt kaptuk, első meccs 24. percében piros nálam, a vége 1-0 oda, de lehetett volna rosszabb is. Hála az égnek most kezdődött a formahanyatlás, mert a visszavágó is csak 1-1 lett, teljesen kiegyenlített meccsen. Így volt még feladat, jött az Albacete, összesítésben 5-4 ide, de akadozott a gépezet. Utolsó kanyar a Gimnástic ellen, 5-1 ide, végül kicsit több meccsből, de meglett a feljutás.
A húzóemberek: Wilhelmsson, Durán, Ayina és Lafuente. Visszafizettünk 10 milliót, pont ennyivel van mínuszban a balansz. Egyelőre maradt a 42 ezres heti fizetési keret, ami most -7 ezerben van, ezen nagyon remélem, hogy változtatnak, mert lófüttyre nem lesz elég.
Egyelőre ennyi.
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2014.08.28. 23:52:21 -
Gerdzso #97356 Kezdtem egy új karriert a Colchester United-del(ez velük már az 10.), de most úgy, hogy nincs igazolás, csak a jelenlegi játékosokra, ifikre és a jövőben generált játékosokra hagyatkozom. Illetve évi max 2 kölcsönjátékos.
Most volt is egy király meccsem, szó szerint csak lestem, hogy mi történik mert csak az utolsó 10 percben változtattam. (Much higher def, a normál helyett)
MK Dons Vs ColU
-
Gerdzso #97355 Na ezt gyorsan megfejtettük. :D -
Peti2400 #97354 Majd kiderül.
-
korbin555 #97353 Hogyne értenél hozzá.
Ahogy átraktam jenki angolra,egyből field lett a pitch-ből.De gyorsan vissza is állítottam,mert csak akkor használnám,ha NFL menedzser lennék.
-
Gerdzso #97352 Nem igazán értek hozzá, de nem lehet hogy az egyikőtöké amerikai angol-ra van téve a másik pedig angol-angol? :D -
korbin555 #97351 Érdekes.Mintha valami más kiadású játékkal játszanánk.Nálad field condition van,nálam meg pitch condition.Ettől függetlenül nyilvánvaló,hogy a fűnek,talajnak semmi baja.A pálya állapota jó,a stadioné meg nagyon jó.Ha mégis a stadiont piszkálják,az úgyis hamar kiderül,mert lezárják egy részét.De én még ezzel a build new ground kifejezéssel nem találkoztam.Ez se nem új stadion,se nem bővítés,se nem pályafűtés.A tököm tudja,mi lehet ez.De még csak egyetlen fm-el foglalkozó oldalon sem volt rá találatom.Ahogy a pitch helyett a field-re sem.Úgy látszik,most találkozom új kifejezésekkel,mikor 6 hét múlva jön a 15. -
Peti2400 #97350 facilities