A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Racing Santander, 1. szezon
Belekezdtem az utolsó munkába ebben a szériában. Spanyolország felé vettem az irányt, mert valahogy mindig kimaradt a szórásból. A Racing egy szebb napokat látott csapat, óriási adóssággal (38 millió euró) a harmadosztályban poshad. No ezen igyekszek változtatni. A média első helyre várt és végignézve a többi csapatot, az Oviedo jelent komoly erőt, bár azért mi sem voltunk eleresztve értelmes játékosokkal. Pénzt nyílván nem tudtam költeni, ingyen jött Wilhelmsson és egy balbekk, valamint kölcsönbe egy csatár. Alap taktikának a korábban már nagyon bevált 4-5-1et választottam, amit a Twentével igen sikeresen sikerült alkalmazni utolsó évben. Erről a karrierről angolul lehet olvasni ITT.
Először a kupáról. A kötelezőket sikeresen vettük, majd jött a Betis a 4. kanyarban.
A bajnokságot szinte végig elöl tartózkodva sikerült behúzni, minden komolyabb formaingadozás nélkül. Azért az Oviedo tapadt egészen a 32. fordulóig.
Sajnos, mivel 4 csoportja van a harmadosztálynak, így rájátszás dönt a 4 feljutóról. Az elsők tolnak egy oda-visszát, akik nyernek, döntőznek, de már feljutnak. Eközben a többiek már osztályoznak és az előbb 2 vesztes csatlakozik hozzájuk, míg végül 2 csapat feljut innen is. Nos, mi a Cádizt kaptuk, első meccs 24. percében piros nálam, a vége 1-0 oda, de lehetett volna rosszabb is. Hála az égnek most kezdődött a formahanyatlás, mert a visszavágó is csak 1-1 lett, teljesen kiegyenlített meccsen. Így volt még feladat, jött az Albacete, összesítésben 5-4 ide, de akadozott a gépezet. Utolsó kanyar a Gimnástic ellen, 5-1 ide, végül kicsit több meccsből, de meglett a feljutás.
A húzóemberek: Wilhelmsson, Durán, Ayina és Lafuente. Visszafizettünk 10 milliót, pont ennyivel van mínuszban a balansz. Egyelőre maradt a 42 ezres heti fizetési keret, ami most -7 ezerben van, ezen nagyon remélem, hogy változtatnak, mert lófüttyre nem lesz elég.
Egyelőre ennyi.
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2014.08.28. 23:52:21