104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Solt
    Szíved szerint, logikusan melyik poszton állítanál be labdatartást?
  • realgyula
    akkor tudom növelni a labdabirtoklást ha beállítom azt, hogy a labda megtartása? ha igen, akkor az összes játékosnál? ha nem akkor mi haszna van ennek a funkciónak?
  • Oziris666
    Csoda kategória:)

• zyndar
    Most vettem csak észre, hogy 68 szoros spanyol válogatott vagyok és 28 gólt lőttem . Megadtam a past experience-nél, hogy international footballer és ezt nézte ki belőlem a program. Nem is rossz.
  • zorrobomber
    megy ez még :)
  • Gunnersboy
    :D_ASD:.aA:D
  • pinnacle
    Biza, főleg most a recesszióba bevásároltam. :(

Amúgymeg látom szúrja a szemedet az, hogy nekem megy, neked nem és nem nyávogok, hogy jaj nem megy, kurvaélet, tökszar, leszarom, nemkell, fujjbazmeg.

Tudod sajnos-nem sajnos, van akinek tetszik és megy is hiba nélkül. El kell fogadnod, hogy jobb vagyok, szeret az ÚR és szebb is meg erősebb is vagyok és az apukám is erősebb.

• ttukacs
    Én is feltettem a demót és nekem nagyszerűen működik.
    Nem teljesen értem a sok kritikát, mert szerintem nagyon jó lett a meccsek motorja is és a grafika is. Helyben toporgás az nálam is van, de remélem, hogy ez csak a demo műve...
    Az eddigi lejátszott meccsek alapján sokkal reálisabb dolgok történnek a pályán, mint a 2008 -ban.
    Engem eddig még egy kiscsapat sem játszott le, de biztosan előfordul majd párszor, akár a valóságban.
    Engem speciel az sokkal jobban zavart, amikor a 2008-ban a gép, ha akart nekem egy gólt rugatni, akkor egyszerűen csináltatott az amúgy teljesen klasszis védelmemmel egy sebőkvilis hibát. Ilyet szerencsére eddig nem vettem észre.
    Olyan meg előfordulhat, hogy egy kisebb csapat ellen kikap egy nagy csapat, de azt hiszem elég könnyű belátni, hogy ez azért a valóságban is így van.
    Szerintem a 3D is teljesen jó. Féltem, hogy majd el akarnak menni egy FIFA-szerű totális zsákutcába, ami élvezhetetlenül sablonos egy idő után, de szerencsére szerintem megtalálták a helyes utat a fejlesztők.
    A 3D motor lényegesen több információt mutat, mint a 2D-s gombfoci, ugyanakkor nincs kidolgozva túlságosan részletesre, ami nekem tetszik.
    Egyszóval nekem ez az eddigi legjobb foci manager és tuti megveszem majd, sőt már meg is vettem előrendelésben.
  • Csacsi
    Nah végre volt időm folytatni a játékot a Dorchester élén. Ott tartottam, hogy feljutottunk végre a Premier Ligába a 6. osztályból. Minden évebn léptünk 1 szintet. Most 20 meccs után így állunk:

• szabocsaba1983
    Neked SI részvényed van?
  • hamary
    576
  • zsoma79
    ez a helyben topi nálam is van, akadni nem akad....pedig meg van a hardwer szükségletem....nem értem miért....
  • zsoma79
    ez a válasz kitől jött? cd galaxis v. 576?
  • Mor3llo
    Na pl, ilyen a 09-ben már nincsen...már lenyomtam pedig kb 13-15 meccset.Kaptam is ki, de mégsem idegesítő 08-as módon!
  • Csesza
    nah felraktam öcsém gépére is ezt a demót, hát ott semmi hiba azok közül amit az én gépemen tapasztaltam

mondjuk az jó pár fokkal jobb gép mint az enyém úgy hogy ez a játék sem kerül a kosaramba, mert az én gépemmel nem elég élvezhető :S
  • Csesza
    ígyvan :D
  • Csacsi

• karajjj
    na akkor kiérdemlem a pöcsedék nevet

-small_screen -windowed"

ezt kell tán beírni a parancsikonhoz az elérési út után
  • Csesza
    :D fuuu akkor valami az ikonjánál a tulajdonságokba kell beírni hogy small_screen oda a végére de nemtom pontosan hogy mit ugyhogy jó lenne ha valamelyik PÖCSEDÉK válaszolna neked :D
  • inter94
    Első meccsünk Udinese ellen volt és nyertünk 4-3ra:)
  • kretyás
    de leptopra vmi speckót is kell nem cseszkóbá? :D
  • inter94
    Hi all!
    Töltöm az Empolit!
    keretem a seria A-ra remélem,nemfogunk kiesni
  • Csesza
    szval jobb oldalon :D
  • Csesza
    gondolom a 08 érdekel

beállítások/ kép és hang vagy valami ilyesmi és ott valahol bal oldalon :P
  • kraawz
    most teszem még fel. max nézem only commentatoryval :D
  • hamary
    Tisztelt Uram!

Elnézést a késői válaszért, de mostanra tudtunk meg információkat a Football Manager 09 megjelenésével kapcsolatban. Elméletileg November 14.-én fog megjelenni nálunk PC-re és PSP-re. Árat még nem tudok mondani.

Válasz, ajáték megrendelésével kapcsolatban
  • kretyás
    bocsi, nem jön be a faq :S

hogy lehet a laptopon ablak modban futtatni elfelejtettem segiccstek pliz :}}}
  • Huni92
    Csak részlegesen. Állitólag a meccskommentár jórésze működik a demoban is, viszont természetesen az új funkciók, sajtótájékoztatók, stb rész nem. Tehát nagyon kevés %-ban működik.
  • Balázs 17
    érdekes egy kérdés
  • Djemba
    08 magyarosítás jó lesz a 09???
  • Mor3llo
    Első BL meccsem, Benzema 2. gólja brutálisan nagy volt :)
  • Huni92
    Hi!

_DSA:D:AS

Én tolom a 08as Kastélyomat. Sóbis pöppet jó. 11 meccsen 22gólnál jár :)
  • pinnacle
    nekem se helybenfutás, se akadozás.
    sok sérültem sincs.

Ennyire szerencsés nem lehetek, hameg igen, akkor meg EZVAN:D
  • zorrobomber
    mik a konkrét hibák? a sok sérülés?
  • Darkon
    Én is gondolkodom a CM-re váltáson.

Ez már nem igaz hogy ennyire igénytelenek! Ennyi hibával kidobnak valamit?!
    Milyen üzletpolitika hogy majd 1hónapra rá kijavítjuk a hibákat utólag?! Ezért fizetni?
    Ezzel a 3d-s versenybe való beszállással is csak a saját sírjukat ássák. Miért nem lehetett arra koncentrálni amibe erősek voltak: adatbázis, meccsmotor(régebben) stb.
  • Water
    Sziasztok, én is kipróbálhattam végre a demót és nem lett olyan rossz sztem... Viszont lenne 1 kérdésem: a meccs akadozása(nem vészesen) és a helybenfutás a game hibája vagy a gépemé? Többeknél láttam de most nemtudom h egy petch tud-e javítani rajta!? (2.4 GHz, 1GB RAM, a kártya meg vitt eddig mindent nem hiszem h gond lehet...)A játékmenet ahogy látom olyan nagyban nem változott de a sok sérülés miatt nem is tudtam olyan sokat játszani vele...
  • MrIncredible
    Srácok hiba üzenetet ír ki a Demo indításkor. megnézné valaki a képet mi lehet a hiba oka?kiszeretném próbálni a demot én is
  • realgyula
    ha azt akarom, hogy a csapatom sokat birtokolja a labdát, akkor azt kell beállítanom a játékosoknak, hogy a labda megtartása?
    kezdtem egy újat a 2008-al...!
  • zorrobomber
    demo
  • inter94
    Hi all!
    történt valami új?vagy csak a játékról írtatok?nemakaródzik végigolvasni 100hsz:S