A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• ttukacs
    Én is feltettem a demót és nekem nagyszerűen működik.
    Nem teljesen értem a sok kritikát, mert szerintem nagyon jó lett a meccsek motorja is és a grafika is. Helyben toporgás az nálam is van, de remélem, hogy ez csak a demo műve...
    Az eddigi lejátszott meccsek alapján sokkal reálisabb dolgok történnek a pályán, mint a 2008 -ban.
    Engem eddig még egy kiscsapat sem játszott le, de biztosan előfordul majd párszor, akár a valóságban.
    Engem speciel az sokkal jobban zavart, amikor a 2008-ban a gép, ha akart nekem egy gólt rugatni, akkor egyszerűen csináltatott az amúgy teljesen klasszis védelmemmel egy sebőkvilis hibát. Ilyet szerencsére eddig nem vettem észre.
    Olyan meg előfordulhat, hogy egy kisebb csapat ellen kikap egy nagy csapat, de azt hiszem elég könnyű belátni, hogy ez azért a valóságban is így van.
    Szerintem a 3D is teljesen jó. Féltem, hogy majd el akarnak menni egy FIFA-szerű totális zsákutcába, ami élvezhetetlenül sablonos egy idő után, de szerencsére szerintem megtalálták a helyes utat a fejlesztők.
    A 3D motor lényegesen több információt mutat, mint a 2D-s gombfoci, ugyanakkor nincs kidolgozva túlságosan részletesre, ami nekem tetszik.
    Egyszóval nekem ez az eddigi legjobb foci manager és tuti megveszem majd, sőt már meg is vettem előrendelésben.