104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nem változott a 2009 ? :D
Hoppácska, ez új. Rengeteg mindenben változott. Legszembetűnőbb a taktika. Nálam reagálnak a játékosok, amiket mondok nekik.Most kaptam ki egy rangadón a St.Etienne-től, 2-0-ra mentek, átálltam a 3 csatáros játékra. 2-1-re feljöttünk, és csak a jóisten nem akarta, hogy be ne gyötörjük a 2. gólunkat, annyi helyzetünk volt...mindenzt 20perc alatt.
Sajtótájékoztató, megfigyelők játékos ajánlatai, felhasználóbarátabb átigazolási rendszer(egy Marcelo-t a 08-ban tudod mikor engedtek volna el hozzám kölcsönbe?maximum 37-38 évesen..., most elsőre elengedték úgy, hogy listán sem volt)Az irreális árakra pedig annyit, egy pár játékos után érdeklődtem, a válasz pedig sokszor az alapértéken alul érkezett vissza.
Csak hogy megemlítsem a tartalékcsapat vezetőedzője minden meccs előtt megkérdezi, kiket engedélyezek a tartalékmeccsre, ami szintén elég fontos momentum, mert nem tudtam az előző verziókban mindig odafigyelni, hogy most ki felesleges a csapatban, és leküldeni a tarcsikba, hogy játszhasson azért.
A 3D meg a 2D-re épül, kezdetleges, ez tény, de nem is azért csinálták meg, hogy 10cselt lássunk, és 5fajta kapuralövés módot.Csak hogy jobban rálássunk a dolgokra, ami nekem be is jött, mert vhogy vizuálisan jobban rálátok a gyengepontokra a csapatomnál és az ellenfélnél.
A taktikai lehetőségek sem tűntek el, csak nem a posztoknál kell nyilazgatni, hanem jobban oda kell figyelni a játékos beállításoknál, ez is jelzi, hogy nagyobb hangsúlyt kapott a játék azon része.
A média része hatalmasat dob a játékot, mikor olvasom, hogy olyan játékossal hoztak szóba, akire még csak rá sem néztem a játékban.Megnézem a forrást, vajon honnan származik egy infó, és csak az látom, hogy egy ismeretlen forrásból.Őrült nagy fílingje van, szerintem.
A gólmennyiségek rendesen el vannak osztva, van hogy egy meccsen gurítok egy laza 4-est, a következő meccsen izzadós 1-0, aztán pedig lehet szopok.De mindezt nem idegesítő, csaló módon csinálja a játék.
Nekem hihetetlen módon bejön a játék, a napokban meg is fogom rendelni szerintem külföldről. -
na pont ezaz... -
hamary #30847 de miért van benne a játékba? Ha tuják, hogy benne lesz, javítsák ki előtte. -
A sérüléseket az első patch javítani szokta és tudtommal ez lesz most is.
Remélem az én hozzászólásaimban senki se érezte ezt az "okosabb vagy" filinget.
Mindenkit partnernek tekintettem és senkinek se akartam fölébe kerekedni. -
Grat!
Kérlek majd írd össze a tapasztalataidat 5-6 meccs után (ez mindenkire vonatkozik aki játszik vele ennyit) és továbbítom.
Persze csak, ha gondolod/gondoljátok. -
ez volt az első meccsem. a team talk még mindig +1 ember a csapatba
-
Nem mondtam, hogy leszarom, nemkell, stb, de én kevesebb hibára számítottam, hiszen nem kell teszternek lenni ahhoz, ami már 3 meccs után előjön. Ha benne marad valami, ami pl.: csak a kínai ligában és minden 10. szezonban jelentkezik, oda se neki, de ez olyan érzéssel fogott el, mint az átolvasás nélkül elküldött 20 oldalas e-mail = 40 helyesírási hiba. Ehhez hozzájött még a nagy várakozás, amikor több hónap után igen, végre itt van, letöltöd, elindítod, szeretnél hanyattesni a szenzációtól, erre feltűnik egy hatalmas hiba (sok sérülés).
Egyébként nálam is tökéletesen megy, kivéve a 3D-t (laptop), demivel láttam (élőben, nem képeken), hogy néz ki, ezért nem is nagyon bánom, sőt, az új 2d-nézet kifejezetten tetszik.
'Jameg:a sok apró hiba azért is szúrt szemet, mert hozzászoktattak minket a minőséghez, magas a léc, hála istennek. (ez dicséret volt)
Az új gémet kiadják, kijavítják, jobb lesz, örülni fogok és 1000-el játszani.
Ami sokkal jobban zavar, hogy minden hsz-edben érzem, hogy "okosabb vagy". Ne legyél, tekintsd partnernek a többieket. Itt nem kell a másik fölé kerekedni. -
hamary #30842 Majd megpróbálok valamit kezdeni... De kösz az ötleteket. -
driver, win, dx bármi más beállítási probléma van....simán kell futnia ezen a konfigon -
akkor talán driver
-
hamary #30839 Most lett újra rakva ez a szar :( Lehet megint újrarakom másfél hét után.. :) -
Játszottam egy kicsit az oldalon a próbálgatásokkal és kiderült, hogy sürgősen vennem kell egy videokártyát (a jelenlegi Excalibur RADEON 9600-as), ha jövőbeni játékokkat szeretném, hogy elinduljanak a gépemen. -
széthullott win -
1.8as AMDvel nekem nem szaggat...
1 gb ram
6600 gt 128 megás..
valami el van cseszve nálad -
-
hamary #30834 Hát más miatt se nagyon szaggathat :) Memoria 1.7 G, Vidi kártya meg szinte mindegy. GeForce 7300 -
Jogos.
Somma22: Én ilyet nem rémlik, hogy mondtam, de legyen igazad.
A demó lényegében tényleg majdnem ugyanaz, mint a teljes, de akkor is csak egy demó, tehát egy butított verzió.
Amúgy a célom az volt, hogy felpörgessem kicsit a fórumot és azt hiszem ez sikeresen elértem.
-
akkor ott nem a procid miatt szaggat.... -
azt hiszem egy szóval nem mondtam hogy nem fogom kiprobálni a teljest, viszont önmagad ellen beszélsz, ugyanis pár napja még te mondtad hogy a demo ugyanaz m int a teljes. azt hiszem ennyi volt a téma:)
demo off, 2007 loading:) -
a kulcsmondat rád is vonatkozik, amíg a teljeset nem láttad, ne isteníts semmit. -
még mi se nagyon tudjuk, most állnak össze a dolgok, ha egy hónap múlva megkérded akkor tudok rá válaszolni. -
Krawz-ra gondoltam azzal a mondattal elsősorban, de még ki tudja, hogy kinek. -
hamary #30827 Capello, félve kérdezem, de a CM 09nek akkora lesz legaláhb a gépigénye, mint az FMnek, ugye? -
"nem mások véleménye miatt fogok játszani valamivel, hanem azért mert nekem tetszik. ez jelen esetben nagyon nem tetszik amit eddig látok"
Itt a kulcsmondat.
Amit eddig látsz.
Ennyire lehúzni valamit egy demó alapján amiben nem tehetsz meg mindent... -
az enyémbe ugyan nem... -
hamary #30824 tudom, hogy van... az is szaggat.. 2.4 GHZs procim van... -
Kinek meg a paplan. 
Na de elnézést kérek, ha valakinek belegázoltam egy kis vitával (ami a fórum témájához kapcsolódik) a lelkivilágába. -
amúgy a játékban még mindig van 2D-s nézet,ami nem szaggat.. -
de miben dobott nagyot?semmi nem változott benne az ég világon.
ja hogy nem írnak róla sehol?én viszont tapasztalom hogy szar nem csak olvasok róla.
javitva?multidőben beszélünk, de még meg sem jelent a játék.
a 3ds nézetet dicséri a többség, nekem viszont egy ratyi szarnak tünik.
reálisabb?felhuzom hogy mindenki támadjon az utolso 10 percben 1 gólos hátránynál, ugyanugy semmi nem történik a meccsen, lepörög az egész.
nem dobott ez semekkorát.mások véleménye nem érdekel, nem mások véleménye miatt fogok játszani valamivel, hanem azért mert nekem tetszik. ez jelen esetben nagyon nem tetszik amit eddig látok -
Kinek a pap, kinek a papné. Mindenki azzal játszik amivel jólesik, és mindenkinek joga van megosztani a véleményét, még akkoris ha ez másnak nemtetszik.
Végeztem. -
Mint írtam a tavalyi CM-et is próbáltam és az előtte levőt is. Mindkettővel lenyomtam 2-3 szezont.
Egyértelmű a pozitív fejlődés, de még van mit behozniuk.
Krawz: Én befejeztem.
Úgyis a Házigazdának van mindig igaza.
-
hamary #30818 Ahha.. Hát ha nem megy rendesen majd a 09, legalább nem ülök annyit gép előtt :) -
Az nem elég neked, hogy most már van sajtótájékoztató, focis honlapok és újságok írnak a csapatról? (ez tudtommal a demóban nincs)
Mi az amit hiányolsz ami az életben van és a játékban nincs?
A reputációs hiba korrigálva lett, de még mindig létezik, de hogy egy Juve szintű csapatot kiröhögnek arról még senki se írt sehol.
Az árak az életben is irreálisak, ha körülnézel.
A sérülés az első patch-ben javítva lett.
A +D-s nézetett a többség dicséri.
A taktikai dolgok is reálisabbak lettek a többség szerint, mert minden a beállításokon múlik Az meg, hogy nem nyilazhatsz az is annak köszönhető, hogy az egyéni beállítások miatt felesleges.
Nem az én véleményem, hogy egy év kisiklás után úra nagyot dobott az FM én csak osztom ezt a véleményt. -
szerintem ezzel az okfejtéssel jelen esetben még nincs gond. sokkal rosszabb dolgokat is átélt a fórum, ez egy szimpla netes vita:) -
capello, magic fejezzétek be köszönöm.
nehogymár a hg. kelljen csendre inteni
-
csak gólokat néztem még vissza
amúgy van pár opció. ha szaggat,azokat minimalizálom. ha úgy is,kuka. -
elismered, túlzásokba estél, de azért leírod mégegyszer azt amit az előbb...
lenyomtál akár egyetlenegy szezont is a CM-el, vagy csak az fm egyik "segédje" szól belőled? -
hamary #30812 meccset játszottál már? akkor irigyellek. -
a 2008as cm nálam megverte az efemet.meg még sok embernél is, sajnos. honapok óta a 2007el, vagy a 2006al játszunk többen is, mert az még jó volt -
kérlek fogalmazd már meg hogy azon kivül, hogy meccs előtt és után van egy sajtótájékoztató, miben változott még?
egy juventust kiröhögnek kisebb kvalitásu játékosok, az árak még mindig irreálisak, eszméletlen mennyiségű a sérülés, a 3d egy vicc, soha nem fogom használni, a taktikai dolgoknál nemhogy több, kevesebb dologgal babrálhatunk. neharagudj, ez nekem nem robbantás, hanem saját maguk lejáratása.