A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• szabocsaba1983
    Nem mondtam, hogy leszarom, nemkell, stb, de én kevesebb hibára számítottam, hiszen nem kell teszternek lenni ahhoz, ami már 3 meccs után előjön. Ha benne marad valami, ami pl.: csak a kínai ligában és minden 10. szezonban jelentkezik, oda se neki, de ez olyan érzéssel fogott el, mint az átolvasás nélkül elküldött 20 oldalas e-mail = 40 helyesírási hiba. Ehhez hozzájött még a nagy várakozás, amikor több hónap után igen, végre itt van, letöltöd, elindítod, szeretnél hanyattesni a szenzációtól, erre feltűnik egy hatalmas hiba (sok sérülés).
    Egyébként nálam is tökéletesen megy, kivéve a 3D-t (laptop), demivel láttam (élőben, nem képeken), hogy néz ki, ezért nem is nagyon bánom, sőt, az új 2d-nézet kifejezetten tetszik.
    'Jameg:a sok apró hiba azért is szúrt szemet, mert hozzászoktattak minket a minőséghez, magas a léc, hála istennek. (ez dicséret volt)
    Az új gémet kiadják, kijavítják, jobb lesz, örülni fogok és 1000-el játszani.

Ami sokkal jobban zavar, hogy minden hsz-edben érzem, hogy "okosabb vagy". Ne legyél, tekintsd partnernek a többieket. Itt nem kell a másik fölé kerekedni.