A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Mor3llo
    Nem változott a 2009 ? :D
    Hoppácska, ez új. Rengeteg mindenben változott. Legszembetűnőbb a taktika. Nálam reagálnak a játékosok, amiket mondok nekik.Most kaptam ki egy rangadón a St.Etienne-től, 2-0-ra mentek, átálltam a 3 csatáros játékra. 2-1-re feljöttünk, és csak a jóisten nem akarta, hogy be ne gyötörjük a 2. gólunkat, annyi helyzetünk volt...mindenzt 20perc alatt.
    Sajtótájékoztató, megfigyelők játékos ajánlatai, felhasználóbarátabb átigazolási rendszer(egy Marcelo-t a 08-ban tudod mikor engedtek volna el hozzám kölcsönbe?maximum 37-38 évesen..., most elsőre elengedték úgy, hogy listán sem volt)Az irreális árakra pedig annyit, egy pár játékos után érdeklődtem, a válasz pedig sokszor az alapértéken alul érkezett vissza.
    Csak hogy megemlítsem a tartalékcsapat vezetőedzője minden meccs előtt megkérdezi, kiket engedélyezek a tartalékmeccsre, ami szintén elég fontos momentum, mert nem tudtam az előző verziókban mindig odafigyelni, hogy most ki felesleges a csapatban, és leküldeni a tarcsikba, hogy játszhasson azért.
    A 3D meg a 2D-re épül, kezdetleges, ez tény, de nem is azért csinálták meg, hogy 10cselt lássunk, és 5fajta kapuralövés módot.Csak hogy jobban rálássunk a dolgokra, ami nekem be is jött, mert vhogy vizuálisan jobban rálátok a gyengepontokra a csapatomnál és az ellenfélnél.
    A taktikai lehetőségek sem tűntek el, csak nem a posztoknál kell nyilazgatni, hanem jobban oda kell figyelni a játékos beállításoknál, ez is jelzi, hogy nagyobb hangsúlyt kapott a játék azon része.
    A média része hatalmasat dob a játékot, mikor olvasom, hogy olyan játékossal hoztak szóba, akire még csak rá sem néztem a játékban.Megnézem a forrást, vajon honnan származik egy infó, és csak az látom, hogy egy ismeretlen forrásból.Őrült nagy fílingje van, szerintem.
    A gólmennyiségek rendesen el vannak osztva, van hogy egy meccsen gurítok egy laza 4-est, a következő meccsen izzadós 1-0, aztán pedig lehet szopok.De mindezt nem idegesítő, csaló módon csinálja a játék.
    Nekem hihetetlen módon bejön a játék, a napokban meg is fogom rendelni szerintem külföldről.