104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Magic Boy
    Ha sikerül aktiválni holnap akkor ígérem, hogy rakok fel pár képet.
  • Huni92
    na ezt kb nem értem :DD:D:D:D:SA_D:AS

gyula: lapozz vissza, raktam képet sóbis utasitásairól. és szvsz agüero legyen a célember.
  • Zsil
    azért pár képet tolhatnál!!!
  • Zsil
    neki meg a magyar tudása gyenge!akarom élni magam"elég gáz,már nem megy a magyar,mert kicsit külföldön volt!?sorry
  • Magic Boy
    Na ott nem jártam és az Angol tudásom is gyenge.
    Mindenesetre köszönöm az infót.
    Remélhetőleg éjfélkor tényleg elindítják és holnap már játszhatunk. (sokan holnapra várják)
  • realgyula
    valaki légyszi erre válaszoljon!
    megvettem Sobist és Agüerot (még vége sincs a szezonnak, de már megvan mind2t!) és azt szeretném kérdezni, hogy ki tegyek be célembernek és milyen utasítással? a 2 játékos együtt nem fog játszani, viszont eddig Robinho volt a célember, vagy Robben...most Agüero/Sobis legyen? és ugyanúgy "a labdához" utasítással?
  • Mor3llo
    footballmanager.net fóruma! magyarán a hivatalos fórumról.
  • InfoMester
    Sziasztok FM-esek!!!
    Lenne pár mondani valóm:
    1.nek is hogy:-bocsi hogy itt hagytam mindent és elmentem a bajnokságról is de kiutaztam külföldre ahonnan nemtudtam netezni
    2.-azóta nem FM-eztem ugyhogy akarom élni magam
    Három az FM 09-et már nagyon várom :DD

Hull-al kezdtem idényt FM 08 ban..mig megnem vehető lessz a 09 pár oldalon :DDD
  • Magic Boy
    Akkor kérek másikat, mert az ő hibájukból történt.
  • Solt
    Vigyázz!! Ha rosszul írod be a kódot, akkor elfüstöl a lemez!!
  • Huni92
    A neve 9.0.1 lesz szvsz :D Ez igy logikus.
  • Magic Boy
    Amúgy ezt az infót honnan szedted?
  • Magic Boy
    Akkor azért nem fogadta el a kódomat.

Én meg már kezdtem azt hinni, hogy én basztam el valamit.
  • Mor3llo
    Az aktiváló szervereket ma éjféltől indítják be, szóval nem hinném h ma már tudtok játszani, de ne legyen igazam :)
  • Csacsi
    A sok sérülés javítása. Mert az eléggé lerontotta a jtáékélményt.
  • hamary
    De kipróbálnám... Csak egy gyors barátságos meccs az u18cal, hogy akad-e vagy nem... :)
  • adeex7
    milyen patch? 9.0.1 vagy ilyen hibajavitó patch? :P alig várom!! :))
  • Huni92
    Jogos :DD És a patch tényleg holnap jön majd. Na, erre nem is gondoltam.
  • Csacsi
    Nem irigykedem, mert patch pénteknél előbb nem hinném, hogy lesz, és ahhoz úgyis új játékot kell kezdeni, hogy érvénybe is lépjen :D
  • Fabio Capello
    Nekem is meggyütt, de majd csak este tom feltenni, egyetem suxx

• zorrobomber
  • Huni92
    ehh....keciiiiiiii :D
  • Solt
  • Magic Boy
    Alig, hogy ezt beírtam csengetett a postás és meghozta az FM2009-et amit légipostán adtak föl a nevemre az adatgyűjtői munkámért.

Most megyek telepítem és bekészítek egy havi hidegélelmet addig is jó fórumozást mindenkinek.
  • zorrobomber
    "Fasszopás az élet sava-borsa." Persze ezt nem én mondtam, hanem egy lány. De azért átvitt értelemben igaz a férfi nemre is :D
  • Magic Boy

Az ilyenek is részei az FM-nek. Ahogy az életnek is.

Komolyan mondom, ha nem lennének ilyenek a játékban akkor hiányoznának.
  • Huni92

Hogyaza.....nem szereti az imageshack.us-es linkeket :D
  • Huni92
    Pléne, h a kép sem látszik :DS_AD:ASD_AD:
  • Huni92
    A képen nem látszik Richards sérülése. 3 hét pihi neki.
  • hamary
    köszönöm!
  • zsoma79
    nekem megy Asus N6200 128 MB AGP-vel simán
  • zsoma79
    támogatja, minsys: 128 MB GF 5900 ultra
  • hamary
    Geforce 7300 támogatott? Bocs, de annyira nem vagyok otthon a témában... ( ha nem, egy kicsit csalódok a SIGAmesben. )
  • Fabio Capello
    Oké akkor marad a del+instant ban.
  • Huni92
    Köszi :) Hát igen, muszáj nekik :DDD

zorro: sztem azért, mert nem emelkedik ki senki a csapatból, viszont egységben jól dolgoznak. :)
  • Csacsi
    Grat. Ahogy látom jól teljesítenek a játékosaid :)
  • zorrobomber
    grat, nekem ebben az idényben szinte egy plejám sincs semmilyen egyéni rangsorban(góllövőlista, rating, stb) az élbolyban, hiába állok még minden porondon
  • Huni92

• Huni92
    Reggeltet!

Osztom a véleményed, ez a megoldás tényleg megfelelő lenne mindenki számára.

Jaés gogo a BL helyért!

Töltöm Kastélyt.
  • Csacsi
    Én sem vagyok annyira aktív, de szerintem is zavaró lenne a felugró ablak. Aki kérdezni akar, az sem azzal nem fog foglalkozni, ha a "pofájába lököd", hogy ne warezolj(akár felugró abalak formájában is), sem sehogy máshogy. Inkább az azonnali ban, és üzenet törlés segíthet. De ezt ki kell írni a bannerba, hogy warezért azonnali ban jár, hogy ne érje szó a ház elejét. Valamint az is segíthet a dolgon, ha senki, de tényleg senki nem reagál egy mondatban sem warezos kérdésre. Sem úgy, hogy használd az offtopicot, sem úgy, hogy leszólja, hogy vegyen eredetit, sem semmilyen formában. Capello úgyis folyamatosan nézi a topicot, és gyorsan törlődni fognak a warezos üzenetek, és a válaszokkal sem foglaljuk helyet. Persze ez csak személyes szerény véleményem. Mint mondtam, nem vgayok annyira aktív, mint a topiklakók többsége, így nem kell szentírásnak venni, amit írtam, de szerintem működhetne. :)

Utley : majd meglátod, hogy menni fog az a BL :D Eléggé ütős kis csapatom van. :D

Csak hogy a nagyobb neveket említsem. Wijnaldum, Matías Fernandez, Foti, Huszti, Agliardi kapuban. SZóval nem lesz itt gond.