104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Ha sikerül aktiválni holnap akkor ígérem, hogy rakok fel pár képet. -
na ezt kb nem értem :DD:D:D:D:SA_D:AS
gyula: lapozz vissza, raktam képet sóbis utasitásairól. és szvsz agüero legyen a célember. -
Zsil #31327 azért pár képet tolhatnál!!! -
Zsil #31326 neki meg a magyar tudása gyenge!akarom élni magam"elég gáz,már nem megy a magyar,mert kicsit külföldön volt!?sorry -
Na ott nem jártam és az Angol tudásom is gyenge.
Mindenesetre köszönöm az infót.
Remélhetőleg éjfélkor tényleg elindítják és holnap már játszhatunk. (sokan holnapra várják) -
realgyula #31324 valaki légyszi erre válaszoljon!
megvettem Sobist és Agüerot (még vége sincs a szezonnak, de már megvan mind2t!) és azt szeretném kérdezni, hogy ki tegyek be célembernek és milyen utasítással? a 2 játékos együtt nem fog játszani, viszont eddig Robinho volt a célember, vagy Robben...most Agüero/Sobis legyen? és ugyanúgy "a labdához" utasítással? -
footballmanager.net fóruma! magyarán a hivatalos fórumról. -
Sziasztok FM-esek!!!
Lenne pár mondani valóm:
1.nek is hogy:-bocsi hogy itt hagytam mindent és elmentem a bajnokságról is de kiutaztam külföldre ahonnan nemtudtam netezni
2.-azóta nem FM-eztem ugyhogy akarom élni magam
Három az FM 09-et már nagyon várom :DD
Hull-al kezdtem idényt FM 08 ban..mig megnem vehető lessz a 09 pár oldalon :DDD -
Akkor kérek másikat, mert az ő hibájukból történt.
-
Solt #31320 Vigyázz!! Ha rosszul írod be a kódot, akkor elfüstöl a lemez!! 
-
A neve 9.0.1 lesz szvsz :D Ez igy logikus. -
Amúgy ezt az infót honnan szedted? -
Akkor azért nem fogadta el a kódomat. 
Én meg már kezdtem azt hinni, hogy én basztam el valamit.
-
Az aktiváló szervereket ma éjféltől indítják be, szóval nem hinném h ma már tudtok játszani, de ne legyen igazam :) -
A sok sérülés javítása. Mert az eléggé lerontotta a jtáékélményt. -
hamary #31314 De kipróbálnám... Csak egy gyors barátságos meccs az u18cal, hogy akad-e vagy nem... :) -
milyen patch? 9.0.1 vagy ilyen hibajavitó patch? :P alig várom!! :)) -
Jogos :DD És a patch tényleg holnap jön majd. Na, erre nem is gondoltam. -
Nem irigykedem, mert patch pénteknél előbb nem hinném, hogy lesz, és ahhoz úgyis új játékot kell kezdeni, hogy érvénybe is lépjen :D -
Nekem is meggyütt, de majd csak este tom feltenni, egyetem suxx

-

-
ehh....keciiiiiiii :D
-
Solt #31307 

-
Alig, hogy ezt beírtam csengetett a postás és meghozta az FM2009-et amit légipostán adtak föl a nevemre az adatgyűjtői munkámért. 
Most megyek telepítem és bekészítek egy havi hidegélelmet addig is jó fórumozást mindenkinek.
-
"Fasszopás az élet sava-borsa." Persze ezt nem én mondtam, hanem egy lány. De azért átvitt értelemben igaz a férfi nemre is :D -
Az ilyenek is részei az FM-nek. Ahogy az életnek is.
Komolyan mondom, ha nem lennének ilyenek a játékban akkor hiányoznának. -
Hogyaza.....nem szereti az imageshack.us-es linkeket :D -
Pléne, h a kép sem látszik :DS_AD:ASD_AD:
-
A képen nem látszik Richards sérülése. 3 hét pihi neki.
-
hamary #31300 köszönöm! -
zsoma79 #31299 nekem megy Asus N6200 128 MB AGP-vel simán
-
zsoma79 #31298 támogatja, minsys: 128 MB GF 5900 ultra -
hamary #31297 Geforce 7300 támogatott? Bocs, de annyira nem vagyok otthon a témában... ( ha nem, egy kicsit csalódok a SIGAmesben. ) -
Oké akkor marad a del+instant ban. -
Köszi :) Hát igen, muszáj nekik :DDD
zorro: sztem azért, mert nem emelkedik ki senki a csapatból, viszont egységben jól dolgoznak. :) -
Grat. Ahogy látom jól teljesítenek a játékosaid :) -
grat, nekem ebben az idényben szinte egy plejám sincs semmilyen egyéni rangsorban(góllövőlista, rating, stb) az élbolyban, hiába állok még minden porondon -
-
Reggeltet!
Osztom a véleményed, ez a megoldás tényleg megfelelő lenne mindenki számára.
Jaés gogo a BL helyért!
Töltöm Kastélyt. -
Én sem vagyok annyira aktív, de szerintem is zavaró lenne a felugró ablak. Aki kérdezni akar, az sem azzal nem fog foglalkozni, ha a "pofájába lököd", hogy ne warezolj(akár felugró abalak formájában is), sem sehogy máshogy. Inkább az azonnali ban, és üzenet törlés segíthet. De ezt ki kell írni a bannerba, hogy warezért azonnali ban jár, hogy ne érje szó a ház elejét. Valamint az is segíthet a dolgon, ha senki, de tényleg senki nem reagál egy mondatban sem warezos kérdésre. Sem úgy, hogy használd az offtopicot, sem úgy, hogy leszólja, hogy vegyen eredetit, sem semmilyen formában. Capello úgyis folyamatosan nézi a topicot, és gyorsan törlődni fognak a warezos üzenetek, és a válaszokkal sem foglaljuk helyet. Persze ez csak személyes szerény véleményem. Mint mondtam, nem vgayok annyira aktív, mint a topiklakók többsége, így nem kell szentírásnak venni, amit írtam, de szerintem működhetne. :)
Utley : majd meglátod, hogy menni fog az a BL :D Eléggé ütős kis csapatom van. :D
Csak hogy a nagyobb neveket említsem. Wijnaldum, Matías Fernandez, Foti, Huszti, Agliardi kapuban. SZóval nem lesz itt gond.