104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Sysfox
    4:1-re nyertem...Zsinórban a 4. bajnokságom ez.

Bajnokcsapat, bajnokcsapat! :)

Idén eddig megnyertem a Community Shield-et, a Ligakupát már, FA Kupa döntőt játszom és elődöntős vagyok a BL-ben. Elvileg mindent megnyerhetek, amiben elindultam.
  • Juliano82
    Az FM 12-höz nem létezik ugye 2014 nyári transfer update?
  • Sysfox
    33. forduló után, ha a továbbiakban 1 pontot szerzek a hátralévő 5 fordulóban, akkor bajnok leszek negyedszerre is. Nem tűnik egy mission impossible-nek... 14 pontos előnyöm van az Arsenallal szemben.
  • Sysfox
    Van egy leendő sztárjátékos, egy 17 éves francia csatár, Enzo Denis a neve, és már régóta figyelem. Most az OM felajánlotta nekem 100 millió fontért... De kedvesek!

Az adatlapján 9 millió van, hogy annyit kérnek érte. Felajánlottam 9 milliót...
    Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.09.28. 19:44:52
  • LasDen #97626
    Hiába szórsz meg minden csapatot száz meg száz góllal, ha a Juve kevesebből effektívebb.
    (És az hogy hány bajnoki címed volt előtte, csak szimpla felvágás :D)
  • geo91
    lettetek már másodikok +100 rúgott góllal és +100 ponttal? nos, nekünk sorozatban behúzott 12 bajnoki cím után sikerült.

• Sysfox
    Két csodálatos Charlie Freeman góllal 2:1-re győztünk Németországban az első mérkőzésen. Lehet, hogy megszakad az átok? Kegyetlen nehéz lesz a visszavágó!
  • kosheen
    Sporting-Fradi, több mint 1 óra kettős emberelőny idegenben, és tizenegyesekkel dől csak el a meccs. Ezek után vajon mit lehet mondani a srácoknak az öltözőben? :D
  • bakkerman
    szerintem mostmár ne adj ki 5k-t a 14-re,inkább szedd le a demot,és várd meg a 15-öt :)
  • lippet
    Üdv!

Régebben sokat nyomtam FM játékokkal, de az utóbbi 2-3 év kimaradt nekem. Most már elég nagy igényt érzek arra, hogy beszerezzek egy újabb kiadást.

Érdemes várni a '15-ös verzióra? Miket lehet tudni róla? Vagy ennyi pénzt megér a 2014-es kiadás ?
  • Sysfox
    Akkor megérte eladnom!
  • LasDen #97619
    bugzik
  • Sysfox
    Az normális, hogy eladtam egy játékosomat 23,5 millióért, de nem látszik az egyenlegen? A bevételek között ott van, de az egyenleg maradt annyi, amennyi volt.
  • Sysfox
    Mit tippeltek, kit kaptam a legjobb 8 között a Bajnokok Ligájában?

Természetesen a Leverkusent... Akárhányszor eljutok ideáig, mindig a németeket kapom, szerintem ez valami bug lehet.
  • LasDen #97616
  • korbin555
    Korábban én sem tudtam,de nem kell feltétlenül a pályafutástól is búcsúzniuk.Ha egy évtized után elhagyják a klubot,a meghatározó emberek megkaphatják ezt a megtiszteltetést.
    A Haladásnál pedig ezzel lezárult a munkásságom,valamint az fm14-es tevékenységem is.
    Közben visszatekintettem egy kicsit,azok az állomások,amik még eszembe jutnak.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Mexikó-Cruz Azul(2 szezon)
    Indonézia-Deltras FC(3)
    Kína-Changchun Yatai(4)
    Görögország-PAOK(3)
    Románia-Otelul(2)
    Brazília-FC Internacional(4)
    Franciaország-Stade Rennais(2,bug miatt félbehagytam)
    Japán-Cerezo Osaka(2)
    Németország-Schalke(2),Stuttgarter Kickers(10)
    Anglia-West Ham(3),Coventry City(8)
    Magyarország-Haladás(20),Újpest(3,félbehagytam)
    Ukrajna-Metalurg Donyeck(2)
    Törökország-Altay Izmir(13)Kayserispor(4)
    Olaszország-Cagliari(2)
    Korea-Suwon Bluewings(2)
    Portugália-Braga(2)
    Német válogatott(3)
    Orosz válogatott(4)
    A 2-4 éves állomások a két vándorkarrier valamelyikéhez tartoznak.Rövid időt,általában egy szezonokat eltöltöttem az orosz,lengyel,szerb, spanyol,finn,svájci,egyiptomi,osztrák,skót,uruguayi,Dél-Afrikai ligákban is.Ez összesen 2298 órámba került.Bejártam a világot,elég volt.Jöhet az fm 15.
  • Darthmushroom
    nem, a 10 év a fontos. am nem búcsú hanem gála meccs lenne ez valójában.
  • LasDen #97613
    nálam Ledesma visszavonult. Nem lehet, hogy akkor lehet csak?
  • korbin555
    Nálam 2028-2031 között már legalább tíz embernek megvolt a 11-12 éve.De akkor már közelítették,vagy el is érték a 30 évet,így sorban adtam el őket.De még a legendák közül sem tudtam mindenkinek búcsúmeccset rendezni.2-3-nál felajánlotta a gép,az rendben volt.De a többiek szép csendben távoztak.Pedig volt közöttük olyan is,aki 400+ meccset játszott nálam,de még világbajnok,és 7-szeres gólkirály is.Hiába akartam még egy-kettőnek szervezni,nem volt rá opció.De gondolom hülyén is nézett volna ki,ha évente 3 búcsúmeccset rendezek. Szerintem ahol 1-2 van ilyen,azoknál nagy valószínűséggel felajánlja a gép.Nálam sok volt,és válogatott közülük.Igaz,hogy nem mindig az kapta,akinek szerintem járt volna.De végül is csak sörmeccs,nem foglalkoztam vele sokat.
  • LasDen #97611
    azt nemtom. egyszer rendeztem Ledesmának, de én csak akkor voltam ott szóval nemtom :D
  • Gerdzso
    De elvileg megszakítás nélkül kell eltöltenie, csak nem tudom hogy a kölcsön is megszakítás-e.
  • LasDen #97609
    Ha 10 éves van játékos csapatnál akkor a batáságos meccseknél van rá lehetőség
  • Peti2400
    Búcsúmeccset hogy lehet amúgy rendezni?
  • Gerdzso
    Ha valakit elengedek kölcsönbe játszani, akkor már nem tudok majd búcsú meccset rendezni a számára? 30 éves, kezdőhöz, de még csak cserének sem elég jó, viszont mind a valóságban mind a játékban nagy kedvenc úgy hogy nem szívesen engedném el... :/ Illetve még sohasem volt lehetőségem ilyen meccs rendezésére úgy hogy jó lenne ha összejönne.
  • realik
    valóban nagyon defenzívnek tűnhet ez a taktika de nem az. a középpályán az űrt szépen bejátssza Diarra és Cassiano Sysfox által említettek miatt.
    mind labdabirtoklásban, helyzetekben jól állok a meccseken. 2 két rúgott gól/meccs átlag megvan. igaz a védekezés jobban muzsikál 24/10-es mutató. bajnokság állása, meccs1, meccs2, elöző bajnokság
    persze nem tökéletes. próbálkozom, majd a szélsők támadó szerepkörben való szerepeltetésével.
  • Sysfox
    Cassiano a kép szerint DLF, tehát hátrébb játszik, így talán nincs akkor lyuk. Nekem inkább ezzel az a problémám, hogy nincs aki támadjon, a szélsők is támogatóban vannak. A DLF bár támadó szerepkörben futballozik, de ő mégsem az az igazi támadó. A középső középpályás pedig még támadó szerepkörben is messze van a kaputól.

Szerintem.
  • kosheen
    hű ez nekem túl defenzivnek tűnik :)
    2024-ben járok, anyagilag még nem vagyok hatalmas csapat, egy bl győzelem azért összejött de rengeteg kis senkiházi játékos van aki szóba se áll velem, a klub 50 milla körüli eurót ér, a real magasan az első a 900 millájával, őket meg kéne előőzni azért (100 év múlva :D)
    viszont szinte mindenki ellen úgy állok ki hogy dominálni akarok, a taktikád inkább tűnik a mostani olaszos honvéd taktikának, valahogy sose jött be az ilyen (nem bántásból mondom)
    nem tudom ennél a taktikánál mennyire tudod uralni a középpályát nekem brutális nagynak tűnik az a "lyuk" Diarra meg Cassiano között
  • realik
    én a "hasonló" 2-4-1-2-1 felállással játszok a Honvéddal és elég jól muzsikál ez a felállás. 4 év alatt 4 bajnoki cím, 3 magyar kupa győzelem, 1 EL győzelem. jelenleg a a BL negyeddöntőben vitézkedek. szerintem próbálgasd a sajátodat is érdemes. az általad leírt taktikát is próbáltam, de az nem jött be annyira. nálam a két középső védő előtt egy anchor man, és egy védekező kp játszik. velük egy vonalban a két szélen egy-egy Wing back, akik mind a támadásokat, mind a védekezést segítik. a középpálya közepén pedig egy irányító, aki kimagasló technikai tudással bír és bejátssza a középpálya és a támadó harmad közötti területet. a támadásért a két oldalon szereplő szélső tkp-k felelnek - gyorsak, technikásak -. akik akár labdákért is visszamozognak de, az egy szem csatár mozgásával létrejött üres területekre is előszeretettel befutnak.
    taktika
  • Sysfox
    Közben eszembe jutott, hogy van Youtube videóm a meccsekről, kiegészítettem vele a blogot, nézzétek meg!

Ezekkel:

Rovers - Panathinaikos 6:1
    Rovers - Real 2:0
    Rovers - Inter 7:2
  • Sysfox
    Köszi!

Már nem sokat kell várnotok, a 9. szezonban lettem először bajnok, azóta már zsinórban a negyediket fogom nyerni (ha idén nem bukom el a 15 pontos előnyömet az Arsenal előtt). A 7. szezontól már megvan a szöveges értékelő, azokat már ide is feltettem, ott már csak képeket kell hozzátennem. Akkor már majd gyorsabban utolérem magam. :)

Szeretnék utána a játékosaimról és a taktikámról is posztokat.
    Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.09.23. 06:28:03
  • bexinho
    Grat a győzelemhez! szép eredmény! Hamarosan a bajnokság is beérik.
  • Sysfox
    Kész az 5. év összefoglalója is!
  • kosheen
    lehet hogy hülye kérdés és az a válasz h "próbáld ki" de egy 2-3-2-1-2 mennyire tűnik életképesnek? (qva lassú a játék, ha nem muszáj nem pörgetek le tesztelgetésre negyed szezont :D)
    2 torony hátul, előttük egy dmc/anchor man, 2 szélsőhátvéd, 2 jól passzoló középpályás, előttük egy amc, meg 2 csatár (egyik TM, másik poacher)
    jelenleg sima 4-3-1-2 van, és amiatt gondolkozok a váltáson mert nem találok olyan igazi jó vkp-t aki középen is nagyon hatékony lenne. Jól passzoló szervezőim vannak, jelenleg a középpálya közepén egy bwm van, mellette 2 oldalt a két szervező, az amc meg rotálva 2 játékos, mindketten jól passzolnak és jól lőnek távolról. Ezt a bmw-t húznám hátrébb és a 2 szélsőhátvédet tolnám picit feljebb. Nem a széleket játszottam eddig hanem középen passzoltam át a pályát mindig, ha ezt megcsinálom lehet hogy egy kicsit szélesiteni kell majd a felálláson.

Ehhez igazából csak kellene egy jó szélső hátvéd jobb oldalra meg dmc-ből 1, de azokból van annyi mint a szemét, csak tényleg az istennek se találok olyan védekező középpályást aki 1 sorral feljebb is hatékony lenne.
    (jó, mondjuk alig kapok gólt, de ez főképp a klasszis kapusnak és védelemnek köszönhető illetve annak, hogy a csapat értéke otthon annyi mint a mögöttem lévő 5 másiké együtt, viszont ez BL-ben már gyenge időnként)

vélemény?
  • Darthmushroom
    +Mellette Di Maria 4 hónapos sérülésből épült fel erre ismét lerúgják hetekre, RvP könnyebb sérülés a meccsen=8 hetes sérülés
  • Darthmushroom
    14 forduló--> 1 kapott gól szöglet után
    15 forduló--> 5 kapott gól szöglet után
    bohóc karrier az új MUval, de még akkor is ha jobbak voltak vicces 4 szöglet góllal kikapni.
  • bakkerman
    az hogy év végén minuszt számol a gép azzal ne foglalkozz,ekkora kluboknál kvöetkező szezon előtt ugyis pumpálnak egy kis tőkét,csak az FFP-re figyelj nagyon,mert azt viszont te simán túltudod lépni,és akkor bukta egy-egy átigazolási időszak,vagy esetleg BL indulás ha megbüntetnek.
  • aronba
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni az mitől, van hogy annak ellenére, hogy a Reallal bajnokságot és Bl-t is nyertem mégis -54 milliós szezont produkáltam? Mivel lehet felvinni a profitot? Plusz valami nem tűnik reaálisnak heti szintre 3,4 millió a játékos fizetés keret amit ténylegesen kifizetek ehhez képest van hogy havi 25-30 milliót számlál a bérekre, ami sehogy sem tűnik logikusnak. tud valaki valami magyarázatot adni?
  • kiki888
    Értem. Azért kérdeztem, mert bár nem vagyok rá büszke, de volt egy bl meccsem a Chelsea ellen, egy negyeddöntő. Nos, úgy futottunk neki az első meccsnek, hogy a bajnokságban két döntetlen mellett csak győzelmek szerepelnek (2019 tavasz, Man Utd). Az első meccsen otthon már megszenvedtünk, silány 1-1 lett. .Mondom oké, belehet ezt húzni. Aztán jött a visszavágó. Szenvedélyesen megmondtam nekik, hogy játsszanak a szurkolókért, hát félidőben 3-0ra égtünk, úgy, hogy két motivált ember mellett a többi reakciója se nem pozitív, se nem negatív volt. 5-1 lett a vége. Idegbeteg is lettem és újrajátszottam. Mivel eddig jól teljesített a csapat, az új meccs előtt nyugodt hangon mondtam nekik, hogy folytassuk ott, ahol abbahagytuk. megint 3-1es égés félidőben, 4-1es végeredménnyel. Ismét újra játszottam ( mondtam, hogy nem vagyok rá büszke) . Harmadikra magabiztosan küldtem ki őket, hogy élvezzék a ma estét, és láss csodát, félidőben kettővel vezettünk, a vége mondjuk izgulós 4-4 lett, talán mert eltaktikáztam magam. Ebből jött az a kérdésem, hogy mi, mennyire, hogyan befolyásolja a teljesítményt...
  • LasDen #97592
    amd a fanfavorit nálam :D
  • fordjee
    Amd jobb lenne? :)
    Lassan le fogom cserélni a régi laptopom és szemezek ezekkel a transformer notikkal, de az elsődleges szempont az Fm:) 6-7 bajnokságot szoktam betölteni 7-8 ligát összesen, a Core 2-vel élvezhető a játék, nem baromi lassú, de azért jó lenne egy gyorsabb. Főleg az új Fm-hez.
    Még esetleg ez jöhet szóba:
    Intel® Core™ i7 L640 2.13 Ghz
    Memoria 4GB DDR3 1333 Mhz

Utoljára szerkesztette: fordjee, 2014.09.18. 15:54:35