A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Értem. Azért kérdeztem, mert bár nem vagyok rá büszke, de volt egy bl meccsem a Chelsea ellen, egy negyeddöntő. Nos, úgy futottunk neki az első meccsnek, hogy a bajnokságban két döntetlen mellett csak győzelmek szerepelnek (2019 tavasz, Man Utd). Az első meccsen otthon már megszenvedtünk, silány 1-1 lett. .Mondom oké, belehet ezt húzni. Aztán jött a visszavágó. Szenvedélyesen megmondtam nekik, hogy játsszanak a szurkolókért, hát félidőben 3-0ra égtünk, úgy, hogy két motivált ember mellett a többi reakciója se nem pozitív, se nem negatív volt. 5-1 lett a vége. Idegbeteg is lettem
és újrajátszottam. Mivel eddig jól teljesített a csapat, az új meccs előtt nyugodt hangon mondtam nekik, hogy folytassuk ott, ahol abbahagytuk. megint 3-1es égés félidőben, 4-1es végeredménnyel. Ismét újra játszottam ( mondtam, hogy nem vagyok rá büszke)
. Harmadikra magabiztosan küldtem ki őket, hogy élvezzék a ma estét, és láss csodát, félidőben kettővel vezettünk, a vége mondjuk izgulós 4-4 lett, talán mert eltaktikáztam magam. Ebből jött az a kérdésem, hogy mi, mennyire, hogyan befolyásolja a teljesítményt...