A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    lehet hogy hülye kérdés és az a válasz h "próbáld ki" de egy 2-3-2-1-2 mennyire tűnik életképesnek? (qva lassú a játék, ha nem muszáj nem pörgetek le tesztelgetésre negyed szezont :D)
    2 torony hátul, előttük egy dmc/anchor man, 2 szélsőhátvéd, 2 jól passzoló középpályás, előttük egy amc, meg 2 csatár (egyik TM, másik poacher)
    jelenleg sima 4-3-1-2 van, és amiatt gondolkozok a váltáson mert nem találok olyan igazi jó vkp-t aki középen is nagyon hatékony lenne. Jól passzoló szervezőim vannak, jelenleg a középpálya közepén egy bwm van, mellette 2 oldalt a két szervező, az amc meg rotálva 2 játékos, mindketten jól passzolnak és jól lőnek távolról. Ezt a bmw-t húznám hátrébb és a 2 szélsőhátvédet tolnám picit feljebb. Nem a széleket játszottam eddig hanem középen passzoltam át a pályát mindig, ha ezt megcsinálom lehet hogy egy kicsit szélesiteni kell majd a felálláson.

Ehhez igazából csak kellene egy jó szélső hátvéd jobb oldalra meg dmc-ből 1, de azokból van annyi mint a szemét, csak tényleg az istennek se találok olyan védekező középpályást aki 1 sorral feljebb is hatékony lenne.
    (jó, mondjuk alig kapok gólt, de ez főképp a klasszis kapusnak és védelemnek köszönhető illetve annak, hogy a csapat értéke otthon annyi mint a mögöttem lévő 5 másiké együtt, viszont ez BL-ben már gyenge időnként)

vélemény?