104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• soma22
    ne izgulj, nálam a 2. évben az nb2-ben fradi ujpest rangado:)
  • Fabio Capello
    gratall kecijól toljátok :D
  • Markov
    Grat a derbyhez, de fáj a szívem...
  • vortob
    Ja és Izraelt 4-1-re vertem. Nagyon jó kontrajáték.
  • zorrobomber
    ja igen, és várom a képeket!
  • zorrobomber
    nem velük vagyok, csak rájuk néztem. grat! Hajrá Sanyi!
  • Huni92

Elkezdődött a szezon, már ami a bajnokságot illeti. QPR - S'ton 3-1. A QPR szerencsésen lő köszipuszi :) Aztán LigaKupa meccsen 2-0ra vertünk egy kiscsapatot.
    Remélem, h az osztályozós helyek vmelyikét elcsipjük vhogy.
  • vortob
    Én is a magyar válogatottal kezdtem, eddigi eredmények:
    Magyarország-Montenegro 2-1(elég szoros volt, bár 2-0-ról szépítettek)
    Magyarország-Dánia 3-0(SANSZUK SEM VOLT!!!:D Bodnár, Hajnal, Sanya Már a 2. percben vezetünk egy 25 méteres szabadrúgás góllal, Hajnal 8. percben kettőre növelte)
    Svédország-Magyarország 3-1 (Jókat kontráztam, de nem volt elég mert a védelem ingadozott.)
    Magyarország-Albánia 2-1(0-1-ről forditva, mert rossz taktikával álltam ki, kicsit lebecsülve őket)
    Málta-Magyarország 0-3 (Vadócz 2. 30 méteres bombagól, és Németh volt még eredményes, sima meccsen.)
    Észak-Írország-Magyarország 0-0(Nem volt igazán jó meccs, de sok volt a sérült is)
    Albánia-Magyarország 1-3(Kiegyenlitettek Vadócz újabb bombagólja után, de ez is kevés volt.)
    Magyarország-Málta 2-0 (Szinte mindent kihagytunk a 80. percben szereztük meg a vezetést Halmosi góljával, igaz utána rögtön lőttünk még egyet.½)
    Nyáron Dél-Afrika ellen játszunk még, egyelőre itt tartok. Ha van igény rá, és ha van időm képekkel is szeretnék jelentkezni. Egyelőre első helyen 5gy, 1v 5 pont előny, szóval jók a fiúk. De a nehéz meccsek hátra vannak.
  • giorgio81
    Köszi, itt a bizonyíték:

Engem is büszkeséggel tölt el:

• zorrobomber
    Tőlem megkapod (<-zorrobomber hónap managere címe) :)
  • zorrobomber
    Félig off: asszem nem csak én egyeznék ki látatlanban egy ilyen tavaszi IRL eredménysorral és helyezéssel :) Albánok ellen egyébként 62%os possession-nel nagy fölényben nyertünk.
  • giorgio81
    Hát ezt nem hiszem el, megverem a Tottenhammel a ManU-t 3-0, A.Villa-t 1-0, Chelseat 2-0 és ez a köcsög Roy Keane kapja a hónap managere díjat ezekkel a szar csapatok ellen kieszközölt győzelmeivel, én meg csak második vagyok.
    Na de sebaj, lényeg hogy mi nyerjük a bajnokságot, ami igazából csak most kezdődőtt el.

• karajjj
    most igazoltam volna egy szerb csatár ifit, erre nemjöhet :S
  • Fabio Capello
    nanáhogy
  • zorrobomber
    Persze, ez már a tavalyiban is így volt.
  • zorrobomber
    Igazi derbi volt, az osztálykülönbség látszata nélkül. Persze ehhez kellet az is hogy hullafáradtan, tarcsi játékosokkal "feldúsítva" indultunk neki meccsnek, és Tiszát is sikerült lerúgniuk az 1. félidőben, így támadók hiányában(!) kényszertaktikkal húztuk be a rangadó első felvonását.

• karajjj
    volt már valakinek olyan, hogy azért szakadt meg az átigazolás, mert az alany nem felelt meg az orvosin? :\
  • hamary
    A szövetség nem kommentálja a kritikámat, miután 1-0-ra nyert a Liver egy lesgóllal...
  • Fabio Capello
    a mostani formáját tekintve nem vesztesz vele sokat...

amúgy néha előfordul, ha közepesen van az edzésed, nincs problem.
  • realgyula
    Heinze az edzése eltörte a lábát, mert keményen ütközött! 5 hónapra kiesett! :S
    a kérdésem az, hogy túl kemény az edzés, azért sérült meg, vagy ilyen előfordul mindenkivel?
    a Tug's Training 2008-as edzéstervet használom!
    légyszi válaszoljon aki tud...!
  • Magic Boy
    Saliga Zoltán a Tatabánya, Paks, Kecskemét 3-as helyett békéscsabára igazolt
    István meg elküldött a fenébe egyenlőre.
  • karajjj
    megvertem a REAC-ot 1:2-re :D
    azért ez is nagy csoda... 5 meccs után ötödik vagyok 2 győzelemmel két döntetlennel és egy vereséggel
  • Mor3llo
    Zorrobomber, Markov és Itsuki gratula!Csak így tovább!
    Csak megértem megvenni év elején a srácot :)
  • zorrobomber
    tavaszi meccsekről nem nagyon toltam képet, van köztük egy fini zakó

aztán most Kecskemét elleni 2. meccs előtt kijelentettem hogy ma nyerni kell. Szünetben 0-0nál síri csendben ültem végig, mondjuk azt hogy bíztam a fiúkban:

• giorgio81
    Fasza BL csoportba kerültem mondhatom:

• fla
    Sziasztok!

Olvastam, hogy elég lassú, gondoltam, kímélem a gépem, nem teszek játszhatóvá annyi ligát, csak "betöltöm az összes játékost".
    Viszont nem tudom mi a különbség.
    A csak betöltöttet, nem igazolnak, nem változtatgatnak edzőt, mindig u.a. a bajnokság végeredménye, nincs gólkirály, világ legjobbja stb.stb., vagy egyszerűen nem igazolhatok oda?

Köszi
  • hamary
    engem szívat ez a kocsog játék... Ha továbbjutok a chesleat kapom.
  • Gunnersboy
    nekem se
  • hamary
    Fa-Kupa: Portsmouth - Fulham 1-1 (0-1)

Kontrákra játszottam, majdnem meg is lett az eredménye, de égül visszavágásra kerül sor
  • Markov
    9.Forduló után:

egy RANGADÓ:
  • Itsuki
    kezdésnek kitünö és a legnagyobb gyözelmem eddig amit elértem ebben a játékban:D
  • vmvr
    féltávnál így állunk, állíti hullámzó teljesítménnyel. de szerintem, ha összekapja magát a caspat, akkor playoffra simán odaérünk, vagy akár még annál is jobb helyekre, mert ebben a csapatban benne van.

• zorrobomber
    Szép estét, gratulációm mindenkinek! :)
    Töltöm Újpestet.
  • Forza Italia
    na elegem van angliából meg a szenvedésből. Áttérek Itáliába. Kezedk egyet a juvéval.
  • Itsuki
    nem birtad magyar nélkül,mi?:P
    próba:

mi lehet a célom?
  • hamary
    Nagyítót vegyetek :P Őt hoztam el az MTKtól... :

• Itsuki
    na megnézzük ezt az uj csapatot. de ma tuti csi:miamit nézek:D
  • HUNLonsdale
    Jimmy????
  • Mor3llo
    szép estét, gratulációm mindenkinek!
    Töltöm Feyenoordot.
  • realgyula
    kezdésnek megnyertük a Szupekupát a Sevilla ellen (4-2), és a bajnokságot is győzelemmel kezdtük, az Espanyol ellen idegenben (2-1)! természetesen a Real Madriddal kezdtem egy újat...! :D