A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• vortob
    Én is a magyar válogatottal kezdtem, eddigi eredmények:
    Magyarország-Montenegro 2-1(elég szoros volt, bár 2-0-ról szépítettek)
    Magyarország-Dánia 3-0(SANSZUK SEM VOLT!!!:D Bodnár, Hajnal, Sanya Már a 2. percben vezetünk egy 25 méteres szabadrúgás góllal, Hajnal 8. percben kettőre növelte)
    Svédország-Magyarország 3-1 (Jókat kontráztam, de nem volt elég mert a védelem ingadozott.)
    Magyarország-Albánia 2-1(0-1-ről forditva, mert rossz taktikával álltam ki, kicsit lebecsülve őket)
    Málta-Magyarország 0-3 (Vadócz 2. 30 méteres bombagól, és Németh volt még eredményes, sima meccsen.)
    Észak-Írország-Magyarország 0-0(Nem volt igazán jó meccs, de sok volt a sérült is)
    Albánia-Magyarország 1-3(Kiegyenlitettek Vadócz újabb bombagólja után, de ez is kevés volt.)
    Magyarország-Málta 2-0 (Szinte mindent kihagytunk a 80. percben szereztük meg a vezetést Halmosi góljával, igaz utána rögtön lőttünk még egyet.½)
    Nyáron Dél-Afrika ellen játszunk még, egyelőre itt tartok. Ha van igény rá, és ha van időm képekkel is szeretnék jelentkezni. Egyelőre első helyen 5gy, 1v 5 pont előny, szóval jók a fiúk. De a nehéz meccsek hátra vannak.