104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Dettó.Majd holnapután aktív lesz.
  • Volcanor
    10 perce elküldte nekem a kódot a GMG. Letölteni viszont még nem engedi.
  • korbin555
    Szerinted 500 eladott dobozos mit számítana?Vagy legyen nagy jóindulattal 1500?Mert ennél többet akkor sem adnának el itthon,ha 5k lenne az ára.A 14 már fél éve kapható 5k körül,mégis sok a virágbolti.Még itt a fórumon is akad,pedig azok a kollégák akik itt vannak,mind szeretik a játékot.De ez nem az én dolgom.
    Végül is mindegy.Nálunk nem fogy a játék,és kész.Elég csak a fórumok aktivitását megnézni,elég jó támpont.Bár a világon sem adnak el sokat. A 14-et nem tudom,de a 13-ból 940 ezret adtak el.Ennek közel egyharmadát Angliában.Sok a német,és számottevő még a francia,holland,és a skandináv térség.A portugál,olasz már warezol,ahogy a világ többi része.Kétlem,hogy nálunk akár 1000 is gazdára talált.Szeretném hinni hogy nincs igazam,de tartok tőle,hogy még ez is igen erős becslés.

Azt pedig nem értem,hogy miért csak a dobozos számít,hiszen hivatalosan árulják a kódot is.Ha valaki magyar shop-ban veszi a kódot,nem számolhatják be Izlandnak és fordítva.Bár ki tudja...ha a game shop külföldi,másodkézből beszerzett kódot árul,akkor már tuti nem magyar az a vásárlás.De ez így nem kóser.A lényeg az ő felfogásuk szerint az kellene hogy legyen,hogy x országban mennyien játszanak legálisan vett játékkal.Az pontos adat lenne,mert a STEAM tudja,csak meg kellene kérdezni tőlük.Ehelyett azt figyelik,hogy hol,ki adja el.Ennek nem sok értelme van,mert a kódok vándorolnak.De ha 999 magyar aktiválta STEAM-en az fm-et,akkor hétszentség,hogy 999 magyar vette meg a játékot(kivéve,aki ajándékba kapta a moszkvai nénikéjétől).De nem nézem hülyének őket,tudják ők ezt nagyon jól.Ezért nem vagyunk rajta a térképükön,és nem is leszünk.
  • Sysfox
    FM2012 - Blackburn Rovers - 11. év összefoglalója

Ezzel utolértem magam. A 12. évet most fejeztem be, jelenleg írom az összefoglalóját, hamarosan az is felkerül. Aztán utána szeretnék írni a játékosaimról, a taktikámról, képzelt interjúkat is szeretnék, stb-stb.
  • Sysfox
    FM2012 - Blackburn Rovers - 10. év összefoglaló
  • Petteri
    sajnos nem hiszem, hogy az a max +1000 db sokat nyomna a latban... sajnos megvagyunk lőve, kicsi az ország, jóval kevesebb az aktív gamer, a nyelvünk is egyedülálló és kb. rajtunk kívül a blankoltak olyanok, hogy többen élnek a világban kb. mint a saját országukban... ezáltal a magyar helyről való vásárlás kizárt... :(
  • geo91
    ezért kéne mindenkinek dobozost venni, nem steam kulcsot, mert csak a dobozos számít bele a magyar eladásba
  • korbin555
    Azt hiszem,mindenben egyetértünk.
  • Solt
    Én szívem szerint egy árva fillért nem adnék a készítőknek amíg nem lesz hivatalos magyar nyelv... az volt az utolsó csepp a pohárban, hogy még keresztbe is tettek a sufni projekteknek. ( viszont függő vagyok, hogy rohadnának meg, így megint csak a szám jár )

Hogy nálunk miért nem készült el úgy mint a blankoltaknál meg a németeknél, azt nem tudom, de én fizetni is hajlandó lennék érte! Mivel gyakorlatilag a CM1 óta a rabja vagyok, így én is bőven elboldogulok vele, de szeretném az anyanyelvemen játszani... teljesen más érzés úgy!

Egyébként én is szkeptikus vagyok ebben a témában, de, ha már a reményt is elengedem, akkor itt a vég... :)

• Petteri
    Annyira elenyésző ez a szám, hogy valami 900-1000 db-ot vettek meg hivatalos magyar forrásból, és az SI olyan 10.000 db-nál gondolkodna el a magyar nyelven...
  • dartonite
    Ez a kis piacnak koszonhetoen sohasem lesz alapbol lokalizalva szerintem.
    Egyebkent tudom melyik oldalra gondolsz, a tavalyit(vagyis a 2014-est) en is ott vettem.
  • korbin555
    Valamennyit megértek,de nem beszélek angolul.De az fm nem egy Shakespeare regény,semmi nehézség nincs benne.Ennyi év után már kívülről fújom az egészet.Az új dolgok közül amit nem értek azt mindig kiírom,lefordítom a google-val,értelmezem,és semmi gondom.Játék közben már fel sem tűnik,hogy nem magyar.

Magyar nyelv hivatalosan szerintem soha nem lesz.Ezen nem változtat az,hogy 20 emberrel több lesz,aki itthon veszi.
    A fordítással kapcsolatban is szkeptikus vagyok.Nagyon kevesen lehetnek azok,akiknek megvan a megfelelő nyelvtudásuk,emellett rengeteg szabadidőt is tudnának áldozni a fordításra.És itt van még a technikai rész,mert már nem elég lefordítani,a nyelvi kódot is ki kell kerülni.Ami egyébként nem lehetetlen,mert a 13/14-hez is létezik 100%-os német,héber fordítás.Izrael sem nagy ország,de 15473 letöltést regisztráltak a 14-es fordításra.Ha mindenki háromszor töltötte le,ez akkor is több,mint 5000 ember.(és már gyűlnek a jelentkezők a 15 fordítására)Hol vagyunk mi ehhez?Van itt a fórumon két tucat regular player,meg talán háromszor ennyi alkalmi érdeklődő.Gondolom lehet még pár száz,aki hébe-hóba játszik,de nem aktív fórumokon.Azt nem tippelném meg,hogy mennyien lehetnek azok,akik fizettek is a játékért.De ha mégis,akkor szerintem elenyésző. Szóval maradok szkeptikus.Úgy a hivatalos,mint a rajongói fordítással kapcsolatban.
  • Solt
    Arra akartam kilyukadni, hogy akik nem, és emiatt érdekli őket a magyarítás, továbbá kibírják béta nélkül, azok inkább a CD Galaxisban vegyék meg, hátha egyszer kapunk hozzá magyar nyelvet is...

Egyébként meg tavaly is volt valami akció, aminek a keretében 7500.-Ft volt a játék úgy, hogy magyar vásárlásnak számított...
  • dartonite
    Igen.
    Egyebkent akinek vannak olyan ismerosei akik kicsit ismerosek a steam-en,foleg az orosz oldalakon,az kerdezzen utana hany darab TF2 kulcsert cserebe adjak most a jatekot.
    En 5700 ft-nak megfelelo eurot utaltam at egy ismerosnek aki ilyen kulcsokert cserebe szerezte be (kb egy honapja).
  • Solt
    Urak... akik eddig megvették, azok mind beszélnek angolul?
  • LasDen #97815
    azé csak módjával....
  • gojoci
    Igen? Nem is figyeltem, pár napja regisztráltam. Hát akkor egészségedre!

Én is megosztom a kuponomat a greenmanhez: 7KZ0IZ-7Y4OP0-GFV867 , aki kapja marha

LINK ez meg egy link a regisztráláshoz.

Utoljára szerkesztette: gojoci, 2014.10.21. 23:11:28
  • Petteri
    az én linkemmel regeltél be... csak muszáj voltam újra regelni ide, mert kicsit még bajos a jelszóváltoztató rendszer... :D és ha azzal a linkkel regelsz, és költesz legalább 2 fontot, akkor én kapok 2 fontot :)
  • gojoci
    Az hogy lehet?
  • Petteri
    hoztál nekem vele 2 fontot, köszi! ;) :D
  • gojoci
    Nem bírtam ki, megvettem...
    Greenman-nél, kb. 9200Ft volt 20%-os kuponnal.
    Remélem időben fog jönni a bétához a kulcs.
  • korbin555
    OFF: Kirúgták A Halitól Artnert,már engem várnak.Asszem más úgysem tud segíteni rajtuk.
  • Zenszkij
    fél évben
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tavaly csalódtam 5 éve megveszem a gamet, idén lehet torrent lesz

Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.21. 17:20:42
  • Petteri
    szerintem a megjelenést követő 2 hétben-1 hónapban nem nagyon lesz akciózva... :/
  • gojoci
    Megnéztem mindenhol, bétával kuponnal 9400 körül van. Béta nélkül nem vpn-est találtam 8eft körül.
    Várok csütörtökig, hátha lesz valahol hot sale a bétásra :)
  • korbin555
    Vállalható,mert pillanatnyilag ez a realitás.Mindenhol 9-11k között mozognak az árak.(kivéve,ahol még drágább.)A GMG is csak a kuponnal rúg labdába,mert anélkül 11600 HUF lenne.Sajnos aki bétázni akar,az nem ússza meg 9k alatt.
  • bakkerman
    ~9400 forint,dobozosan szerintem idén is 10 ezer lesz,és már péntektől lehet csapatni,szerintem vállalható
  • Petteri
    20%-os kupon + akciós 29.99 fontos ár a "ződ embernél"? nem tudom, hogy az úgy mennyire jön most ki, de talán nem egy olyan vállalhatatlan összeg... :)
  • korbin555
    9k alatt nem nagyon találsz,még béta nélkül sem.A RU VPN-es is 8k,béta nélkül.
    Csak a régiókódos ruszki olcsó,van már 5400-ért is.De az nálunk használhatatlan.
  • Sysfox
    Szerintem az sokkal izgalmasabb, hogy megveszed az FC Mikkahakkából Rasmus Mikkelsent, és ő lesz az új Zidane vagy Beckham. :)

Vagy Mikkel Rasmussent, de ez teljesen mindegy.
  • gojoci
    Szevasztok!

Én is meg akarom venni, de jó lenne 9eFt alatt betával együtt. Aki lát vagy hall valami akcióról, vagy van felesleges kuponja, az szóljon.
    Köszöntem.
  • LasDen #97799
    miért jó?
  • Petteri
    mivel e-mail címet akartam cserélni, de a drága SG elrontotta és arra hivatkozva, hogy sem a régi, sem az új mail címem nincs meg a rendszerben, nem tudok belépni, így muszáj voltam újra regelni...

de ajánlanám ezt a képet a figyelmetekbe (bocsi, hogy nem direkt link, de most 30 napig nem tudok...)
    https://www.facebook.com/footballmanager/photos/a.287515362615.145884.262490537615/10152431463577616/?type=1&theater

szóval jöhetne mihamarabb a dolog... :D
  • kosheen
    na jó de azért ha valaki egy nagyobb csapattal kezd és nem az fc hakkamikkából igazol finnországból akkor jó az ha meg tudsz venni egy beckhamet, ronaldot, zidanet. (uhh véletlen ugrott csak be a galaktikus real :D)
  • LasDen #97796
    egy ezres lesz!
  • Sysfox
    Engem sohasem zavartak a generált játékosok. Számomra ugyanolyanok, mint a valódiak. Igazából fogalmam sincs, hogy mondjuk leigazolom az FC Midtjyllandból a Tim Janssen-t (létező játékos), vagy a generált Marcus Andersson-t (generált). Igazából egyiket sem ismerem, tehát mindegy.

Én ezeket a transfer update-eket sem teszem fel, hiszen minek? A játékban 1-2 szezon és úgyis minden a feje tetejére áll, össze-vissza eligazolnak a játékosok, akárhol is kezdenek.
  • bakkerman
    elő is kapom mester valamelyik régi CM-et péntekig,kösz a tippet :) :)
  • Sysfox
    Alessando Del Poirot?
  • LasDen #97792
    kösz, de kösz nem. Ne legyen tele a játék FCP-vel meg CFB-vel. Meg a 10+ évvel ezelőtti Pro Soccer féle Alessandro Del Poarokat látni a pályán. PES is azért szar, mer szarrá kell moddolni, mire jó....
    Meg ha a régi játékosok kellenek, akkor ott vannak a 10 évvel ezelőtti kiadások, játsz azzal. De amúgy is 10 évig tele van valós játékosokkal a játék....
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.10.20. 19:00:24
  • korbin555
    Ha tényleg szükséged van egy hadsereg játékosra,akkor i7.Azt legalább egy jó ideig nem kell lecserélned.De az fm nem kér atomerőművet. Sehol nincs a nagy gépigényű játékok között.