A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #97828 Szerinted 500 eladott dobozos mit számítana?Vagy legyen nagy jóindulattal 1500?Mert ennél többet akkor sem adnának el itthon,ha 5k lenne az ára.A 14 már fél éve kapható 5k körül,mégis sok a virágbolti.Még itt a fórumon is akad,pedig azok a kollégák akik itt vannak,mind szeretik a játékot.De ez nem az én dolgom.
Végül is mindegy.Nálunk nem fogy a játék,és kész.Elég csak a fórumok aktivitását megnézni,elég jó támpont.Bár a világon sem adnak el sokat. A 14-et nem tudom,de a 13-ból 940 ezret adtak el.Ennek közel egyharmadát Angliában.Sok a német,és számottevő még a francia,holland,és a skandináv térség.A portugál,olasz már warezol,ahogy a világ többi része.Kétlem,hogy nálunk akár 1000 is gazdára talált.Szeretném hinni hogy nincs igazam,de tartok tőle,hogy még ez is igen erős becslés.
Azt pedig nem értem,hogy miért csak a dobozos számít,hiszen hivatalosan árulják a kódot is.Ha valaki magyar shop-ban veszi a kódot,nem számolhatják be Izlandnak és fordítva.Bár ki tudja...ha a game shop külföldi,másodkézből beszerzett kódot árul,akkor már tuti nem magyar az a vásárlás.De ez így nem kóser.A lényeg az ő felfogásuk szerint az kellene hogy legyen,hogy x országban mennyien játszanak legálisan vett játékkal.Az pontos adat lenne,mert a STEAM tudja,csak meg kellene kérdezni tőlük.Ehelyett azt figyelik,hogy hol,ki adja el.Ennek nem sok értelme van,mert a kódok vándorolnak.De ha 999 magyar aktiválta STEAM-en az fm-et,akkor hétszentség,hogy 999 magyar vette meg a játékot(kivéve,aki ajándékba kapta a moszkvai nénikéjétől).De nem nézem hülyének őket,tudják ők ezt nagyon jól.Ezért nem vagyunk rajta a térképükön,és nem is leszünk.