A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #97819 Valamennyit megértek,de nem beszélek angolul.De az fm nem egy Shakespeare regény,semmi nehézség nincs benne.Ennyi év után már kívülről fújom az egészet.Az új dolgok közül amit nem értek azt mindig kiírom,lefordítom a google-val,értelmezem,és semmi gondom.Játék közben már fel sem tűnik,hogy nem magyar.
Magyar nyelv hivatalosan szerintem soha nem lesz.Ezen nem változtat az,hogy 20 emberrel több lesz,aki itthon veszi.
A fordítással kapcsolatban is szkeptikus vagyok.Nagyon kevesen lehetnek azok,akiknek megvan a megfelelő nyelvtudásuk,emellett rengeteg szabadidőt is tudnának áldozni a fordításra.És itt van még a technikai rész,mert már nem elég lefordítani,a nyelvi kódot is ki kell kerülni.Ami egyébként nem lehetetlen,mert a 13/14-hez is létezik 100%-os német,héber fordítás.Izrael sem nagy ország,de 15473 letöltést regisztráltak a 14-es fordításra.Ha mindenki háromszor töltötte le,ez akkor is több,mint 5000 ember.(és már gyűlnek a jelentkezők a 15 fordítására)Hol vagyunk mi ehhez?Van itt a fórumon két tucat regular player,meg talán háromszor ennyi alkalmi érdeklődő.Gondolom lehet még pár száz,aki hébe-hóba játszik,de nem aktív fórumokon.Azt nem tippelném meg,hogy mennyien lehetnek azok,akik fizettek is a játékért.De ha mégis,akkor szerintem elenyésző. Szóval maradok szkeptikus.Úgy a hivatalos,mint a rajongói fordítással kapcsolatban.