104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• illesbela
    ahham
    azért érdekelne egy FM scout valami jó...
    nem lenne mellékes egy pot. ability:)
    úgy kevésbé zsákbamacska egy igazolás
  • Huni92
    Frissen igazoltam a szezon elején :D Nem külső progi, hanem a játékbeli játékosfigyelő emberek akik felfedezték.
  • illesbela
    milyen scout ot használsz?
  • Huni92

Etxeberria egy generált 16 éves kpb, és scout szerint 7 csillagos lesz.
    Lázaro meg az új Senna.

Ja, Mosquera meg Salihamidzic 2 napot töltöttek el nálunk, mivel akkor vettem észre, h nem-eusak ^^

• illesbela
    :D:D
    Béla az a Béla és Bélát nem bántjuk :)
    amúgy én nem vagyok Illés de még Béla sem...
    ez egy állati régi nicknevem...
    főleg a fradisták szekálása miatt készült...
    és erre a funkcióra jó is volt éveken át :D
  • zorrobomber
    Béla, mindig meg akartam kérdezni tőled, talán nem is ez a legjobb hely, de nem tudom megállni, tényleg azért nem mentél sose külföldi csapatba mert ott nem engedték volna meg a cigizést?
    hajrá!
  • illesbela
    jáááj.... jön egy jó kis meccs...
    Arsenal - Newcastle (liga kupa)
    az MU-t kiütöttem (tizenegyesekkel) :D
    nem tudom milyen csoda folytán...
    talán rám mosolygott a szerencse
    de mostanság nem vigyorog úgy...
    szóval "jó meccs lesz"...
    6-7 - 0 sincs kizárva
  • realgyula
    hihetetlen! Ben Arfa a válogatottban csatárt játszik, és szinte nincs olyan meccs, hogy ne lőjön gólt! most zajlik a 2014-es VB, és 2 meccs után 5 gólos, de amúgy is szórja a gólokat a válogatottban! nálam ugye meg irányítót játszik, mivel az is a posztja...
  • illesbela
    hmm valami jótanács igazán jóljönne még
    sajna átvette a klubot egy másik tulaj és most lehet ki leszek rúgva :P
    pedig jó kis csapat a Newcastle :P gondoltam keresek egy kis kihívást
    de ez úgy tűnik túl nagy falat, vagy csak túl szerencsétlen sorsolás...
    az elején élből megkaptam a manchestert + a liverpoolt aszem...
    szóval lement a moral utána elkapott még valami középcsapat és nah akkor szépen jött minden csőstől...
  • zorrobomber
    3 évig még simán. Más kérdés hogy az ára le fog csökkenni.
  • realgyula
    intertotó-kupa!
  • realgyula
    az igaz! :D
    érdemes lenne leigazolnom céét 29 évesen? nem szeretek ilyen "idős" játékosokat venni...! hány szezon van még benne? úgy értem, hogy hány szezon amíg még a legmagasabb szinten tud játszani, az ő szintjén?
  • Huni92
    Intertotó Kupa :)

Copa del Rey, 2. forduló: Eibar - Zaragoza 0-1, Falcao góljával.
  • kas123
    Amit a racing santander elért "UIC", micsoda?
    am gratu :) jó ránézni a tabella tetejére (6):D(Y)
  • Huni92
    Gratula!

Az átjáróházhoz annyit, hogy nem mindegy, hogy egy sztárokkal teletűzdelt, nagy nevekből álló, minden téren kiemelkedő Real Madrid játszik ennyire offenziven, vagy egy vergődő, sokkal gyengébb képességű játékosokból álló Newcastle teszi meg ugyanezt. Remélem igy már világos, hogy mire gondolok. :)

Elkezdődött a szezon, 5-1 a Castellon ellen 8)) Oliveira 2 hónap off.
    És az igazolási időszak utolsó pillanatában nyélbeütöttem egy generelo +1,1 milla - Bodnár üzletet is. AZt hiszem, jól jártam :))
  • realgyula
    ramos elment a barcába, 30 millióért cserébe...! de már 3 szezon eltelt azóta...
    nem akartam eladni, de ő menni akart, nyávogott, ezért mehetett!
    akárcsak Silva...ő is vinnyogott, ment is az interbe 40 millióért...!
  • BBeno2
    1 kérdés.

hol van RAMOS???!!!
  • realgyula
    véget ért a szezon, a Bajnokság nagyon sima volt, a Spanyol kupában kiestünk az elején, de az nem érdekel, sosem érdekelt! :D
    a BL döntő viszont nagyon kemény volt a Valencia ellen, gyengék voltunk, de nagy küzdelemben sikerült megszerezi a trófeát 11-esekkel...érdemes megnézni a rúgókat, és azt, hogy mikor hibáztak! én már majdnem lerágtam a körmeimet! :D
    ennyit a szereplésről, most jöjjön a taktika!
    innen a fórumról loptam az 5letet, nem tudom, hogy kitől, de asszem 5-ször angol bajnokságot nyert vele az illető egymás után...kicsit alakítottam rajta, de nagyjából ugyan az a taktika, és nagyon jól működik, annak ellenére is, hogy - főként Huni szerint - átjáróház a középpálya...ennek ellenére elég jól működik!
    íme az alaptaktika:

tény, hogy az egyszem VKP-nak sok dolga van, illetve a pálya azon részén az ellenfél mezőnyfölényt tud kiharcolni, de úgy gondolom, hogy meg lehet oldani a védekezést!
    akkor van gond, ha 2 csatárral játszik az ellenfél és mögöttük van egy TKP is, mert ilyenkor 3 a 3 elleni szituáció alakul ki, amiből ghelyzetet dolgozhat ki az ellenfél...hozzáteszem, hogy Richards-on és Garay-on nem könnyű átmenni, ha mégis sikerül akkor a világ legjobb kapusa még ott van, nem hiszem, hogy kellene a nevét említenem...
    ez az egyik fele a taktikának, de itt a másik is, ezt általában a nagy csapatok ellen játszom, vagy ha nálunk az előny...

itt az irányítómat visszahúzom a pálya közepére, így ő segít a VKP-nak, és a két szélső is visszábblép, így a széleken sincs akkora terület az ellenfélnek! van amikor a 2 szélsőt teljesen visszahúzom szélső hátvéd pozícióba, így 2-2 ember van a pálya szélén, szóval meg van oldva...de ilyet csak nagyon ritkán csinálok, azért egy Real Madrid mégse védekezzen köröm szakadtából!
    szóval ez a taktika, nekem bejön...
  • illesbela
    januárban igazolok egy erőcsatárt...
    a nyilazós dolgot módosítottam... :)
    thx a tippeket remélem beválik
  • Huni92
    Nekem nem tetszik ez a visszzanyilazás. Az csak akkor van érbényben, amikor az ellenfélnél vna a labda. Sztem sokkal jobb lenne, ha a 2 szélő tkp egy sorral hátrébb helyezkedne, és előre lennének nyilazva. Igy a középpálya átjáróház.
    KH-k mentalitása full-deffenziv legyen.
    És amit tapasztaltam, h a 09-ben az 1 csatáros felállás kevésbé kifizetődő, mint a 2. Martins jól cselez, gyors, ez ok is, de mellé én tennék egy tornyot, aki lefejelgeti a labdákat neki, és megtudja tartani a lasztit, mer erős. Ilyen Zigic-féle csatárra gondolok.
  • illesbela
    néhány megjegyzés még: Rafael és Fabio azért játszik mert 18 évesek és jó edzőim vannak, gondoltam fejlődjenek... ill nem minden meccsen játszanak de elég jól teljesítenek... (7-7,5)
    Amúgy ha nagyon szorul a hurok annyit szoktam változtatni, hogy a VKP-s csákó helyett behozok egy csatárt...
    és még talán annyit hogy pár tulajdonság mint pl. a belső védők mentalitása majdnem teljesen védekezőre van állítva + előrefutás nincs és kreatív szabadság sem nekik...
    talán ennyi... amúgy a keret nem ennyire gyenge szerintem...
    igaz hogy kellene egy jó csatár de ez túlzás...
    vélemény vagy kritika jöhet minden mennyiségben
    thx!
  • illesbela
    nah szóval erről jöhet a kritika :)
  • illesbela
    nah akkor küldök képet hátha kapok kritikákat :)
    az is jöhet csak fejlődjek kicsit :)
    úgy tűnik van hová...
  • illesbela
    :D:D
    ahha
    más egyéb jótanács?:D
  • KoniZTE
    Kádár Tomit a kezdőbe
  • illesbela
    üdv mindenkinek

ide jöhetne pár jótanács...
    én a newcastle-el vagyok tökutolsó :(
  • giorgio81
    Grat all!
    Tottenham 5. év (2012/2013)
    Első meccsünk a Community Shield, sajnos ezt elbuktuk, de csak épp hogy, ez a kupa egyedül a 3.év elején sikerült

Európai Szuper Kupa, e is necces volt:

KlubVB megvédése

Liga Kupa-győzelem

FA Kupa-győzelem (sajnos csak első az 5 év alatt- így nem maradt semmi, amit még nem nyertünk meg, kivéve UEFA kupa)

BL-győzelem, sorozatban harmadszor és másodszor a Barca ellen (az előző 1-0 ide hosszabításban)

Bajnokság

Közben Capellotól átvettem Angliát, a 2014-es VB selejtezőn így állunk, még a VB-n elindulok meg az EB-n ha sikerült aztán ez akarrier mehet a kukába

• realgyula
    102 ponttal megnyertük a bajnokságot, zsinórban harmadszor, most jön a BL döntő, utána teszek képeket...
  • Mike94
    magyarítás nem ízlik neki
  • InfoMester
    patchot nemtudsz megynitni..csak az eredetit..
  • Darthmushroom
    Nem tudja valaki miért nem tom megnyitni a játék editorral az adatbázist? tiszafüredet szeretném belerakni kis csemegével!:D
  • Darthmushroom
    Off topic!:D és keres rá!:D
  • kas123
    meg kell venni eredetiben a játékot
  • Darthmushroom
    grat all
  • rolando28
    sziasztok. van egy kis problémám. Nem tudok szabira menni. pedig rámegyek h szabadságra menni de nem csinál semmit:S tud valaki valami megoldást? köszi elöre is
  • zorrobomber
    Nálam is ugyanez a helyzet, ráadásul egy, azaz egyszer jött elő, de ugye reload után ment tovább. Vista 32-bit
  • Markov
    Season One, Fiorentina

Véget ért az első szezonom a Fiorentina kispadján, és itt tapasztaltam azt első csapatként, hogy az történik amit mondok és úgy zajlanak az események ahogy az elvárható a kerettől. Ezzel csak arra célzok, hogy az INTER-el 2 szezon után sem tudtam megnyerni a bajnokságot LOL..

Itt viszont megtörtént a Csodaszámba menő hatalmas meglepetés mind nekem, mind a szurkolóknak.
    A bajnokság elején mindössze UEFA kupás helyet ígértem és vártam is a csapattól (őszintén max. 4.helyet)

Összességében fantasztikusan teljesített a csapat a bajnokságban! (Olasz kupában első fordulóban kistünk a Torino-val szemben (igaz B csapat jáccott mind1.)
    BL csoportban "botrányosan" teljesítettünk UEFA-ba estünk 3.helyel, ott még két egyenes kieséses fordulón túljutottunk (Olympiacos, Benfica) majd jött a Valencia ez már túl nagyfalat volt, mind2 meccset elvesztettük.

Bajnokság erősségéről annyit, hogy az UTOLSÓ fordulóban dőlt csak el Genoa-ban a Sampdoria ellen hatalmas volt a nyomás de behúztuk 2-0 ra.

Három egyéni díjjat zsebeltünk be a szezon végén mégpedig:

-Vargas (Év Védője)
    -Veloso (Év Fiatalja)
    -és Én (Év Edzője)

Keret:

Azóta már Giraldino-t eladtam a Man City-nek 22M Euroért.
  • BBeno2
    hát akkor tényleg mákom van. 64 bites vistat használok ha esetleg ez számít.
  • Huni92
    Ezek szerint te szerencsés egy ember vagy. A crash dumps arról szól, h kijön a hibaüzi, ok, FMet inditod, és ugyanott ismét kijön.....
  • BBeno2
    én nem értem ezt a crash dumps-ot.
    én eleve minden meccs előtt mentek.
    ha előjön a crash dumps ami nagyon nagyon ritkán van, akkor kiirja nekem hogy a doc setts-be rakott egy crash dumps mappát. rányomok hogy oké. kilép a játékból és betöltöm ujra és megy. ennyi. nálatok nem ez van??? nálam crash dumps arról szól hogy kilépek belépek betöltöm és játszom tovább és nem jön be többet a crash dumps.