A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
realgyula #41563 véget ért a szezon, a Bajnokság nagyon sima volt, a Spanyol kupában kiestünk az elején, de az nem érdekel, sosem érdekelt! :D
a BL döntő viszont nagyon kemény volt a Valencia ellen, gyengék voltunk, de nagy küzdelemben sikerült megszerezi a trófeát 11-esekkel...érdemes megnézni a rúgókat, és azt, hogy mikor hibáztak! én már majdnem lerágtam a körmeimet! :D
ennyit a szereplésről, most jöjjön a taktika!
innen a fórumról loptam az 5letet, nem tudom, hogy kitől, de asszem 5-ször angol bajnokságot nyert vele az illető egymás után...kicsit alakítottam rajta, de nagyjából ugyan az a taktika, és nagyon jól működik, annak ellenére is, hogy - főként Huni szerint - átjáróház a középpálya...ennek ellenére elég jól működik!
íme az alaptaktika:
tény, hogy az egyszem VKP-nak sok dolga van, illetve a pálya azon részén az ellenfél mezőnyfölényt tud kiharcolni, de úgy gondolom, hogy meg lehet oldani a védekezést!
akkor van gond, ha 2 csatárral játszik az ellenfél és mögöttük van egy TKP is, mert ilyenkor 3 a 3 elleni szituáció alakul ki, amiből ghelyzetet dolgozhat ki az ellenfél...hozzáteszem, hogy Richards-on és Garay-on nem könnyű átmenni, ha mégis sikerül akkor a világ legjobb kapusa még ott van, nem hiszem, hogy kellene a nevét említenem...
ez az egyik fele a taktikának, de itt a másik is, ezt általában a nagy csapatok ellen játszom, vagy ha nálunk az előny...
itt az irányítómat visszahúzom a pálya közepére, így ő segít a VKP-nak, és a két szélső is visszábblép, így a széleken sincs akkora terület az ellenfélnek! van amikor a 2 szélsőt teljesen visszahúzom szélső hátvéd pozícióba, így 2-2 ember van a pálya szélén, szóval meg van oldva...de ilyet csak nagyon ritkán csinálok, azért egy Real Madrid mégse védekezzen köröm szakadtából!
szóval ez a taktika, nekem bejön...