A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Markov
    Season One, Fiorentina

Véget ért az első szezonom a Fiorentina kispadján, és itt tapasztaltam azt első csapatként, hogy az történik amit mondok és úgy zajlanak az események ahogy az elvárható a kerettől. Ezzel csak arra célzok, hogy az INTER-el 2 szezon után sem tudtam megnyerni a bajnokságot LOL..

Itt viszont megtörtént a Csodaszámba menő hatalmas meglepetés mind nekem, mind a szurkolóknak.
    A bajnokság elején mindössze UEFA kupás helyet ígértem és vártam is a csapattól (őszintén max. 4.helyet)

Összességében fantasztikusan teljesített a csapat a bajnokságban! (Olasz kupában első fordulóban kistünk a Torino-val szemben (igaz B csapat jáccott mind1.)
    BL csoportban "botrányosan" teljesítettünk UEFA-ba estünk 3.helyel, ott még két egyenes kieséses fordulón túljutottunk (Olympiacos, Benfica) majd jött a Valencia ez már túl nagyfalat volt, mind2 meccset elvesztettük.

Bajnokság erősségéről annyit, hogy az UTOLSÓ fordulóban dőlt csak el Genoa-ban a Sampdoria ellen hatalmas volt a nyomás de behúztuk 2-0 ra.

Három egyéni díjjat zsebeltünk be a szezon végén mégpedig:

-Vargas (Év Védője)
    -Veloso (Év Fiatalja)
    -és Én (Év Edzője)

Keret:

Azóta már Giraldino-t eladtam a Man City-nek 22M Euroért.