104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar

• owen20
    sajna nekem elég sok játékos nincs benne gondolom neked kisebb bajnokságok is be vannak töltve nekem sajna nem csak a nagyok holl port olasz német angol stb sajna!
    és igy valaki?
  • Markov
    illetve az Új Seleznyov :)
  • zorrobomber
    Vagy 2 évig nyaltam egy 17 éves valami kirgiz vagy üzbég ehhez hasonló kicsit szarabb jobbszélsőnek, de esze ágában sem volt hozzám jönni...
  • zorrobomber
    Azért nem jött hozzád Mascio mert egyrészt a pénzt szeretik, pl Mathisen-nek 12.500€-t fizetek hetente, másrészt aki nem generált az ált. éppen csak rászánja magát hogy eljöjjön, így általában ki kell fogni a megfelelő alkalmat amikor boldogtalan a jelenlegi csapatában, vagy megjött a menzesze vagy nemtom. Talán Mascio-nál az volt nekem hogy kért mondjuk 3000et hetente, ami azt jelzi hogy hajlandó eljönni, amit meg is adtam neki, de más is hívta, olyankor meg nagyon nyalni kell hogy eljöjjön, meg pénztárcába is mélyebbe nyúlni, és akkor pont leszartam, nem foglalkoztam vele. Többször volt olyan hogy valakinek ajánlottam 15000€-t hetente aztán elment valami görög kiesőjelölthöz feleannyi pénzért :)
  • Markov
    Akkor én is ajánlok egy TADZSIK "csoda" jobb hátvédet:
  • zorrobomber
    2011-ben a kezdőcsapatomban 9 generált van... Első év végére generál staff-ot is, azokból lehet venni jó edzőket, meg SCOUTOKat, azokból vettem vagy 5öt, aztán neki kell ereszteni őket Európába mindenfelé, Csehországból, Szlovéniából, Belgiumból, Bulgáriából is találtam nagyon jó fiatalokat. Ha a kezdőértékei alapján azt mondod rá hogy egy nb1-es csapatba beraknád és a scout azt mondja hogy sokat is fog fejlődni akkor nagyon nem lehet mellényúlni.

Aki nem generált és eljött:
    David Kalivoda AMR - értékei jó nb1-esek, de kifejezetten jól is tolta, sokkal jobban mint a hozzá hasonló Simek
    Stojan Vranjes AMC
    Vasilje Prodanovic DMC
    Collins John ST
    Ludovic Sylvestre MC
    Nejc Pecnik AMC/FC
    Mingote GK
    Vas Árpád - neve ellenére ő szlovén, MC a natural posztja, és nálam nem is volt kezdő, ennek ellenére őt ajánlom leginkább mert középhátvéd és kapus poszton kívül MINDENHOL legalább narancssárga szinten nyomja!
    Zé Elias
    Erminio Rullo - na ő olasz, a Napoli-ból jött ingyen, de ha be van jelölve az olasz bajnokság(nálam nem volt) nem hiszem hogy eljött volna
    Jesper Mathisen - kicsit drága 195 centis erőcsatár
    Florin Lovin

Ezek közül nálam Lovin és Mathisen volt csak kihagyhatatlan annak ellenére hogy jók, csak hát generáltak még jobbak... Ja, kapuban sokat játszott Mingote is, mert oda nem akart generálni, de ott is inkább Királyt favorizáltam.
  • owen20
    Masciot probáltam de fradihoz nem akar miért lehet ez?
    jo persze nem nagy nevekben gondolkodom inkább fiatal csak jó legyen!ilyet tudsz?
  • zorrobomber
    1-2 eljöhet, de nagy nevekre nem nagyon lehet számítani, max öregekre, vagy 1-2 kevésbé lojális pénzéhes szajhára, meg generált fiatalokra. Ez utóbbi a legjellemzőbb. Az Újpestemben a legnagyobb név a 36éves Materazzi volt, 32 évesen Zé Elias jött el. Mascio-t ha tudod vidd el, zyndar-nál Wonderkid a Premier League-ben :) Azért mondom mert hozzám Újpestbe jött volna, de sokan voltak arra a posztra és nem vettem meg.
  • owen20
    szaisztok!
    A fradival indultam most nyertem meg a bajnokságot a BL-be indulok!
    Olyan kérdésem van hogy nem nagyon akarnak játékosok hozzám jönni ez mitől függ ki hova jönne el játtszani melyik csapatba?
    Ha pl a BL-be többször bejutok vagy elég egyszer is nagyobb az esélye hogy eljön hozzám pl egy angol francia német olasz stb játékos?
    sziasztok!
  • realgyula
    nem rossz a szezonkezdés...
    - Spanyol szuperkupa
    - Európai szuperkupa
  • zyndar
    Igen, maradok. Ezzel a csapattal még van mit csinálni. Azért ez egómnak jót tett
  • zorrobomber
    Maradsz? :) Bár tudom, nehéz elengedni a már megszokott csapatodat, főleg ha magas szintre eljutottál vele. Olyan karriert viszont én már csináltam hogy vándormadárként jutottam fel a topra. Debrecen-> Chelsea :)
  • zyndar
    Hmm mozgalmas nap

• zorrobomber
    Durva csitpleja ez a Seleznyov hogy a 8. helyezett Lazio-mból kiemelkedik, legalábbis a góllövőlistás 3. hely 11 góllal nem olyan rossz. Egyébként még az Újpestes gamémban találtam egy hasonló értékekkel rendelkező nemgenerált 202 centis csatárt a Rapid Wien-ben, Maierhofer-nek hívják.
  • zorrobomber
    Lazio - Genoa 2-1 (Seleznyov 38, Fonseca 78)
    A Genoa gólja a kapusunk, Carrizo öngólja volt, de inkább nekem úgy tűnt hogy valami bivaly lövéssel fejbelőtték és róla pattant be vagy valami ilyesmi, valamiért öngólnak számolta. A másik érdekesség hogy 6-8 volt a kaput érő lövések aránya, tiszta helyzetek arány 6-0 ide, ehhez képest Carrizo 7.9-el man of match lett, a Genoa kapus meg kapott egy 7.0-t...
  • zorrobomber
    Már-már szokásos:
    Catania-Lazio 0-1(Seleznyov 35)
    Fonseca überszar volt(5.5)
  • zorrobomber
    Inzaghi-t nem tervezem túl sokat játszatni, inkább csak azért jött hogy mennyiségben meglegyen a megnyugtató mennyiség :) Meg odaírhattam volna hogy jött Ronaldo is, ő lesz inkább 3. számú csatár, de ő már ősszel jött ugye csapat nélkül volt. Az első meccsén lőtt is gólt csak ugye lesérült :D Fonseca tényleg kicsit lutri, de azért bízom benne hogy Pandev 6 gólját+Rocchi 1 gólját legalább meglövi, amire az erősebb középpályával talán van is esélye :)
  • Huni92
    Nem rosszak. Fonsecara kiváncsi leszek. A csatársoron kivűl minden csapatrészed erősebb lett szvsz. De ha Inzaghi meg Fonseca lő egy halom gólt, akkor javitom majd magam :)
  • zorrobomber
    Végetért a téli átigazolási időszak, képet még mindig nem tudok rakni.
    Ment:
    Rozehnal -> Wigan 4,1M€
    Pandev -> Portsmouth 22M€
    Manfredini -> Treviso 0€
    Mutarelli -> Atalanta 1,3M€
    Ledesma -> Udinese 7,5M€
    Rocchi -> A.Madrid 10M€

Az utolsó tétel magyarázatra szorul, mert már írtam hogy 18M€. Kb egy hétig gondolkodott Rocchi az ajánlaton, elfogadta, aztán az Atletico azt mondta hogy boccs, meggondoltuk magunkat. Aztán más nem vitte, ment olcsóbban...

Jött:
    Gasbarroni -> Genoa 1M€
    F. Inzaghi -> Kölcsönbe
    Kikín Fonseca -> 10M€
    Felipe -> 7M€
    D'Alessandro -> 13M€

Utóbbit elég nehezen engedték el, az utolsó órában írt alá.
  • Huni92
    Megszakadt egy sorozat. Mégpedig Bodnárral kapcsolatosan. Sorozatban 7 hétig volt a hét csapatában (de hülyén hangzik ^^), aztán most kimaradt :(
  • zorrobomber
    Juve-Lazio 3-1 89.percben lőtte Kolarov a szépítőgólunkat, remélem nem esünk ki a ritmusból jó formában voltunk a meccs előtt, del Piero elég tápra sikerült az idei FMben :)
  • zorrobomber
    Durca. Sajnos Újpestbe nem jött el :)
  • Huni92
    Uraim! Ha valakinek netalántán szüksége van egy jobbszélső védőre, egy kis/középcsapatba, nyugodt szivvel tudom ajánlani Bodnár Lászlót! Elképesztő, 7,50es átlaga van 24 meccs alapján.

jelenleg a fiatal Oparet tanitgatja, hiszen Opare adatlapján megjelent, hogy hasonló játékos, mint Laci.
  • zorrobomber
    Nekem is csak 1.4M€-ért engedték el. Meg is verte most egyedül a Siena-t :P Lazio-Siena 2-0(Seleznyov 60,64)
  • hamary
    Nem tudni mitől van a match events hiba a 9.0.2es magyarosításnál? Mert nem jó... :(

Valamint tudna valaki adni egy angol match events fájlt?
  • MrIncredible
    Hát nekem nem volt ilyen mázlim egyikkel sem, mert Aquino kiemelt kezdő volt csapatában és persze, hogy próbáltam 400k-ért, mivel állandó olvasója vagyok a topiknak csak ritkán írok, ezért is tudtam a 400k összeget. de képzeld el csak ennyiért adták oda kevesebbért nem. seleznyovot is úgy vettem meg, hogy átadón volt 2,2-ért. ajánlottam 800k-t de nem fogadták el. szépen kúsztam fölfelé az árral, de mivel elég sokan bejelentkeztek érte, ennyiért sikerült megvennem. pech vagy nem ez van csengetett Briattore papa F1-es haverjával:)
  • Huni92
    Egy apró megjegyzés. Azaz kettő. Seleznyov 1 misiér elvihető, Aquino meg 400k euróért :) Amúgy meg sok sikert!
  • MrIncredible
    Helló mindenkinek!
    miután felraktam a 902-es peccset elkezdtem egy új karriert ismerkedés céljából a Q.P.R gárdájával. Természetesen edzői stáb repült, kivéve az aszisztensem, mert ő azért nem rossz annyira és 20-as a kapus edzése. Játékost elég sokat vettem a bajnoki címért való küzdelem bevállalásáért kapott 14,5 millió euroból. érkezett seleznyov, aquino, őket nem kell bemutatni. az ukrán gyerek 2,1 misiért, aquino 3,2ért jött. Megvettem eduardot a bal oldalra ő elég jól bejétsza az egész balt, rat lett a bal oldali védőm. Cygan és bobo balde középhátvédnek, maduro vkpnak a valenciából 1,5 misiért, és vkpnak még jött ingyé eduardo costa 4x brazil válogatott 25 éves asszem, akit nem nagyon ismertem de jó értékei vannak és játszott az espanyol és asszem az inter színeiben is. Jött még adriano a portóból és makukula a benficától. szóval kivéncsian várom az évet mert elég jól igazoltam szerintem. Mivel eddigi játékaim során nem nagyon éreztem még rá a 09-ben a taktika kialakítására, és bár kaptam taktikákat itteni társaktól, de úgy nem az igazi, ezért mindenkinek személyre szabott utasításokat állítottam be képességeihez képest. bari meccsen játszottam így egy 1-1-et a ManU-val. Bajnokságból eddig két meccs ment le a Bristol ellen idegenben 2-1 ide, soton ellen asszem 2-0re győztem ahazai pályán. és a liga kupa első fordulóján is túl mentem valami kiscsapat ellen. Hát tényleg kiváncsi leszem az évre. OFF-ba tettem fel pár kérdést, ha valaki arra jár, kérem válaszoljon.
    Minden kollégának jó játékot és sok sikert kívánok.
  • Markov
    Válaszomat az OFF-ban elolvashatod.
  • kas123
    mert egy csúnya ember van rajta :/
    ha a barca fizetne se kellene nekem :O (de ez az egyéni "hibám" :))
  • zorrobomber
    ez a kép valamiért szétbassza nekem a fórumot
  • kas123
    gratu :)(Y)
    jövőre az első 10ben leszel, utána pedig már nincs messze a nemzetközi porond :)
  • zyndar
    Legalább annyira nevetséges összeg a 28 éves Eto'o-ért, mint az, hogy nálam kiesett a Newcastle :S
  • Markov
    Lálálálálááááá ajánlották megvettem
  • zyndar
  • zyndar
    Nos, végetért a 3. szezonom a Southend United-el. Ezel a 13. hellyel teljesen elégedett vagyok, a rengeteg kapott góllal és a néha teljesen impotens támadójátékkal mér kevésbé. Mascioról már mondtam, hogy wonderkid lett és egy generált, De Ridder is. Védelmet meg kell erősítenem, széleken nem voltunk PL szintjén.

• Huni92
  • Huni92
    Hát az esetek 90%-ában 4-4-2, előrenyilazott szélsőkkel, vkp nélkül.
    Bár legutóbbi 3 meccsen 3 különböző felállást nyomtam be, főleg a sérülések miatt. Jött is a meccs után, h 'Huni meglepte az ellenfelet' :D

Oliveira az Alaves ellen (3-0) olyan gólt szerzett, hogy a beivelés után fejelt, kapufa, végigcsorgott a laszti a gólvonalon, majd a másik kapufáról begurult a hálóba xD
  • zyndar
    Nekem 2 forduló múlva vége a szezonnak, erőn felül teljesítettünk. Igaz 6 meccse képtelenek vagyunk nyerni. Majd dobok képeket.