A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Helló mindenkinek!
miután felraktam a 902-es peccset elkezdtem egy új karriert ismerkedés céljából a Q.P.R gárdájával. Természetesen edzői stáb repült, kivéve az aszisztensem, mert ő azért nem rossz annyira és 20-as a kapus edzése. Játékost elég sokat vettem a bajnoki címért való küzdelem bevállalásáért kapott 14,5 millió euroból. érkezett seleznyov, aquino, őket nem kell bemutatni. az ukrán gyerek 2,1 misiért, aquino 3,2ért jött. Megvettem eduardot a bal oldalra ő elég jól bejétsza az egész balt, rat lett a bal oldali védőm. Cygan és bobo balde középhátvédnek, maduro vkpnak a valenciából 1,5 misiért, és vkpnak még jött ingyé eduardo costa 4x brazil válogatott 25 éves asszem, akit nem nagyon ismertem de jó értékei vannak és játszott az espanyol és asszem az inter színeiben is. Jött még adriano a portóból és makukula a benficától. szóval kivéncsian várom az évet mert elég jól igazoltam szerintem. Mivel eddigi játékaim során nem nagyon éreztem még rá a 09-ben a taktika kialakítására, és bár kaptam taktikákat itteni társaktól, de úgy nem az igazi, ezért mindenkinek személyre szabott utasításokat állítottam be képességeihez képest. bari meccsen játszottam így egy 1-1-et a ManU-val. Bajnokságból eddig két meccs ment le a Bristol ellen idegenben 2-1 ide, soton ellen asszem 2-0re győztem ahazai pályán. és a liga kupa első fordulóján is túl mentem valami kiscsapat ellen. Hát tényleg kiváncsi leszem az évre. OFF-ba tettem fel pár kérdést, ha valaki arra jár, kérem válaszoljon.
Minden kollégának jó játékot és sok sikert kívánok.