A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
2011-ben a kezdőcsapatomban 9 generált van... Első év végére generál staff-ot is, azokból lehet venni jó edzőket, meg SCOUTOKat, azokból vettem vagy 5öt, aztán neki kell ereszteni őket Európába mindenfelé, Csehországból, Szlovéniából, Belgiumból, Bulgáriából is találtam nagyon jó fiatalokat. Ha a kezdőértékei alapján azt mondod rá hogy egy nb1-es csapatba beraknád és a scout azt mondja hogy sokat is fog fejlődni akkor nagyon nem lehet mellényúlni.
Aki nem generált és eljött:
David Kalivoda AMR - értékei jó nb1-esek, de kifejezetten jól is tolta, sokkal jobban mint a hozzá hasonló Simek
Stojan Vranjes AMC
Vasilje Prodanovic DMC
Collins John ST
Ludovic Sylvestre MC
Nejc Pecnik AMC/FC
Mingote GK
Vas Árpád - neve ellenére ő szlovén, MC a natural posztja, és nálam nem is volt kezdő, ennek ellenére őt ajánlom leginkább mert középhátvéd és kapus poszton kívül MINDENHOL legalább narancssárga szinten nyomja!
Zé Elias
Erminio Rullo - na ő olasz, a Napoli-ból jött ingyen, de ha be van jelölve az olasz bajnokság(nálam nem volt) nem hiszem hogy eljött volna
Jesper Mathisen - kicsit drága 195 centis erőcsatár
Florin Lovin
Ezek közül nálam Lovin és Mathisen volt csak kihagyhatatlan annak ellenére hogy jók, csak hát generáltak még jobbak... Ja, kapuban sokat játszott Mingote is, mert oda nem akart generálni, de ott is inkább Királyt favorizáltam.