104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Magyar a srác...
  • zorrobomber
    Hali all! Cardiff-hoz nagygrat!
  • Darthmushroom
    meglehetősen jól szereplünk mi is és a másik walsei csapat is
  • Darthmushroom
    fontos győzelem volt visszavettük a vezetést:

tabella:
  • Csacsi
    Vagy az a gondja, hogy még nem tettél le eleget az asztalra, és így még nem tisztel eléggé. Majd megváltozik. Ha nagyobb capatot veszel át teljesen ismeretlenként, és aaddig, míg nem teszel le eredményeket, addig lehet, hogy lesznek egy jó páran ilyenek. :D

Nyrj sok meccset, dícsérd akit kell, és majd megszeretnek/megtisztelnek.

Elvégre amikor új játékot kezdesz, akkor te egy "senki" vagy, és nem tudsz rájuk úgy hatni, ahogy kellene. Sokkal többször sértődnek meg, ha leszúrod őket, és sokkal nehezebb motiválni a csapatot. Szerintem ez sokkal realisztikusabb így.

Jah, és bocsi, hogy eddig nem nagyon jelentkeztem, de vártam az új laptopot, hogy nekikezdhessek a 09-nek. Edig tetszik. Realiszikusabb, sokkal jobban érződik, hogy mit akarsz csinálni. A játékosok szófogadóbbak. Sokkal könnyebb apróbb változtatásokat csinálni. Néha csak egy kis beállításon múlik a meccs. Néha meg teljeen mind1, mit csinálsz semmi sem jön össze. Nálam is 16 meccses veretlenségi sorozat szakadt meg a Palermo ellen, mikor othon megvertek 3:0-ra. 3 kapuralövésből, nekünk meg semmi sem ment be 10-ből. Vannak ilyen meccsek, de lényegesen kevesebb mint a 08-ban.

Majd év végén teszek beszámolót a Juventusról.
  • Huni92
    Új szerződés esetleg. Ilyenkor az a gondja, h már nem akar a klubnál játszani, mert új kihivás kell neki.
  • szoltan
    Mi a teendő ha a meccs kezdetekor az asszisztens visszajelzésénél az jelenik meg, hogy XY játékosnak problémája van a motivációval hogy számomra játszon? ( appear to have some problems motivating themeselves to play for you)
  • Darthmushroom
    kupa gyilkosok vaunk!!!:DxD

• Darthmushroom
    de van egy ilyenem is:

:D:D:D
  • Darthmushroom
    így:
  • Darthmushroom
    pill és rakok képet
  • rolando28
    thx. h allsz a cardiffal
  • rolando28
    nem a huddersfield jutott fel. hanem a reading lol
  • Darthmushroom
    grat
  • Utley
    Remélem a Huddersfield jutott fel !!!!
  • rolando28
    nem sikerult feljutni. majd jovore eddig a hatodik helyre oda lehetett erni 71el meg meg negyedikre is 73 kellett volna elvileg... de most nem volt eleg.
  • rolando28
    jól tolta cardozo ahogy latom
  • Huni92
  • Huni92
    Eladásra szántam őket, de aztán csak kölcsönbe mentek, opcióval. Egész évben kölcsönben vtak, aztán most meg is veszik őket :) Fizujukat meg nem én kellett fizessem.
  • Mor3llo
    Gratula! Nem semmi igazolások, főleg ingyen...de nem lesz egy kicsit sok csatárod ?
  • Huni92
    Lol. Mi a fenéért maradtak le az img tagek....namind1. mégegyszer

Capello, ha erre jársz, törüld az előző kettőt. :/
  • Huni92
    Lol. Mi a fenéért maradtak le az img tagek....namind1. mégegyszer

• Huni92
    http://kepfeltolto.hu/i/?354109
    http://kepfeltolto.hu/i/?354102
    http://kepfeltolto.hu/i/?354103
    http://kepfeltolto.hu/i/?354104
    http://kepfeltolto.hu/i/?354105
    http://kepfeltolto.hu/i/?354106

Képek a szezonról.
  • Itsuki
    Történelem. Az Ajka első nemzetközi mérkőzése a spanyol Alcorón csapata ellen.4-0:O
  • Itsuki
    köszi a megoldást a 9.20asra.

na mivel fent az uj peccs ezért feljutok simán:D na jó nem:)
  • Huni92
    Ejha. 2011. május 28., szombat. Történelmi nap. A Barcelona elvesztette a BL döntőt a Madrid ellen (0-3). A dolog pikantériája, hogy ez volt a Barca 3. (!) veresége a szezonban. Szuperkupa meccseket elvesztették a Valencia ellen, azóta viszont veretlenek. 60 meccse a bajnokságban legyőzhetetlenek. Király-kupát behúzták a Real ellen.

Ja, Sevilla ellen 0-1, úgy, hogy a 61. percben 3 e,mberemet kellett lecserélnem sérülés miatt, igy 8an maradtunk pályán :)) Épp ebben a percben kaptuk a gólt is.
    Ami fájó -és Oparenak méginkább-, az az, hogy eltörték a combját, igy 6 hónap pihenő vár Oparera.
  • Huni92
    Igen, mivel ha részidős a szerződés, akkor kevesebbet edzése van ajátékosnak, kvázi nem tud úgy fejlődni, mintha normál edzésprogram lenne.
  • Itsuki
    sokat számít hogy ha vki részidő vagy teljes idős szerzödéssel rendelkezik? mennyivel javulhat fel a teljesitménye?
  • zorrobomber
    Én tudom ajánlani a nagynevű, első osztályú, de nem topcsapat-os gamét, mert ritka izgalmas, meg merem kockáztatni hogy majdnem olyan izgalmas mint egy ötödosztályú csapattal feljönni, mert pl Lazio-ban ahhoz képest hogy relatíve szar a csapat, még az elvárás sem az hogy battle bravely against relegation, míg a kiscsapatoknál legalább az elvárások súlya nem nehezedik az emberre annyira.
  • realgyula
    tettem egy olyan lépést, hogy kezdek egy újat az MU-al, de inkább nem...nem azért mert nem jó a csapat, vagy valami nem tetszene, hanem mert nincs erőm elkezdeni mindent elölről...8 szezon játszottam már le a Real Madriddal, és nem tagadom: kicsit már unalmas! nem maga a csapat, hanem inkább az ellenfelek...kicsit sablonossá vált már, de azért folytatom!
  • zorrobomber
    Védekezése viszont finoman szólva is gyenge még :) Ma esti FM-ben egyébként Roma után még Juve-hoz megyek aztán Milan - jól le fogunk csúszni a tabélián :) Off: sajna az Izrael-Hun alatt még melózni fogok :(
  • zyndar
    Nálad jobban rúgja a szabikat
  • zorrobomber
    Persze, azért is kértem a képet róla, mert már nálam is az első csapat ajtaján kopogtat
  • zorrobomber
    állat, thx :)
    sajna amikor igazán kellenne még mindig nem megy

• Darthmushroom
    hmm elég jó és nem is generált. cardiffhoz bepróbálom vagy majd a pompeyba amelyket folytatom majd
  • zyndar
    Jégkorong meccs?

Mascio

• Darthmushroom
    grat
  • zorrobomber
    Grat
    Mascio-dról tudsz dobni egy képet? Vonakodva igazoltam le, de előbb-utóbb én is nehezen fogom tudni kihagyni a kezdőből :)
  • zorrobomber
  • zyndar
    Bajnokság és meccsek eddig: