A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Csacsi
    Vagy az a gondja, hogy még nem tettél le eleget az asztalra, és így még nem tisztel eléggé. Majd megváltozik. Ha nagyobb capatot veszel át teljesen ismeretlenként, és aaddig, míg nem teszel le eredményeket, addig lehet, hogy lesznek egy jó páran ilyenek. :D

Nyrj sok meccset, dícsérd akit kell, és majd megszeretnek/megtisztelnek.

Elvégre amikor új játékot kezdesz, akkor te egy "senki" vagy, és nem tudsz rájuk úgy hatni, ahogy kellene. Sokkal többször sértődnek meg, ha leszúrod őket, és sokkal nehezebb motiválni a csapatot. Szerintem ez sokkal realisztikusabb így.

Jah, és bocsi, hogy eddig nem nagyon jelentkeztem, de vártam az új laptopot, hogy nekikezdhessek a 09-nek. Edig tetszik. Realiszikusabb, sokkal jobban érződik, hogy mit akarsz csinálni. A játékosok szófogadóbbak. Sokkal könnyebb apróbb változtatásokat csinálni. Néha csak egy kis beállításon múlik a meccs. Néha meg teljeen mind1, mit csinálsz semmi sem jön össze. Nálam is 16 meccses veretlenségi sorozat szakadt meg a Palermo ellen, mikor othon megvertek 3:0-ra. 3 kapuralövésből, nekünk meg semmi sem ment be 10-ből. Vannak ilyen meccsek, de lényegesen kevesebb mint a 08-ban.

Majd év végén teszek beszámolót a Juventusról.