104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Szabca #42301 Nem sajnos ez nem az! Sehol nem adtam meg, hogy a jobb csatár álljon be irányító középpályásnak!
Egyszerűen meccs közben felcserélődnek játékosok! -
Mert játékos instrukcióknál bevan állitva neki, h cserélgesse a helyet egy másik játékossal. -
Szabca #42299 Sziasztok!
Miért van az, hogy miután összeállítom a kezdőcsapatot folyamatosan cserélődnek a játékos meccs közben anélkül, hogy hozzá nyúlnék, de csak bizonyos posztok között.
Pl.: a csatár helyet cserél a támadó kp-al!!
v9.2.0 Patch van fent!
köszi! -
felkeltettek...
-
a döntő utáni 2 bajnoki, hát a csapat próbálja vigasztalni a szurkolókat a kupa vereségért.:
-
eljutottunk idáig de ide már kevesek voltunk, túl nagy volt a wembley és nem úgy játszottunk mint a többi nagy ellen.:D
-
tovább jutás meg lesz?
-
-
realgyula #42293 én teljesen hülye vagyok! 
pedig minden jól megy az új játékban, annak ellenére is, hogy a Community Shielden a Chelsea megvert 11-esekkel, de...ez nem az én csapatom, és nem köt le a játék, pedig még csak 1 tétmeccsen vagyok túl...
folytatom a Realt, mást nem tudok...
REAL MADRID
-
Itsuki #42292 valenciennes-el akarok 1 uj karriert kezdeni uj peccsel. -
Van azért egy-két fasza játékos köztük :)
-
Továbjutás! :)
-
Igen (szerintem nem olyan durvák):
-
O M G. Tudnak vmit azér....mutatsz egy képet róluk, olyan nézetben, ahol az asszisztens jelentése alapján mutatja a jelenlegi/jövőbeli képességeiket csillagokkal illusztrálva? -
Az U18as csapat :P
-
Ez a Barclona bolond. Nem hosszabbított szerződést Bojan-nal, így év végén ingyen hoztam el :D
LOL. Remélem be is válik a srác :D -
Itsuki #42285 ennyit nem foglalkozok velük...:D és nem aggodnak :P -
WartHogSon #42284 én ezt meg is teszem, ha rossz játékot produkál, de most nem erről van szó, hiszen ilyesféle dologra most nem kellett sort keríteni, egyszerűen bejött és folyamatosan ragad rá egyre több játékosra, a vezetőség is szóvá tette, és figyeli folyamatosan a játékosok közötti viszonyt -
"ne szidj senkit le naon" - ez abban talán segithet, h ne csökkenjen a morál, viszont egy idő után, ha szar teljesitményt nyújt 1 játékos, és nem cseszed le, jön az aggódás, mert hiányolja a menedzseri fegyelmet vmelyik csapattárs. És ha lecseszed, megtörténhet, hogy összeszedi magát, és jól fog játszani. -
Nem tudom, én ilyen kaliberű játékosokkal nem dolgozok, kisebb csapatokkal tolom. -
realgyula #42281 Ben Arfa nem, mert őt már próbáltam a Real Madridba, és nagyon jó is volt, de megint nem akarom megvenni...kell a változatosság! :D
Giovinco lehet...Vela jó irányítónak is, vagy csak sima TKP-nak? mert irányítóval játszom... -
Itsuki #42280 én nem tom mit számit,de nekem az összes csapatba(sokszor ezért nem rugtak ki) mindig kiváló volt a hangulat,de az eredmény akkor sem jött:D ne szidj senkit le naon -
Gourcuff, Ben Arfa, Giovinco, Vela -
nálam Lulinha anno a Salzburgba nagyon jol nyomta, öt csak ajánlani tudom :)
-
realgyula #42277 nagyjából kialakítottam a keretet, viszont szeretnék venni egy fiatal TKP-t!
először Giovanni dos Santost szerettem volna megszerezni, de ő lekoptatott...erre a posztra ugyan ott van a csodagyerek Anderson, de Scholes pótlásán már most el kell gondolkodnom, ezért akarok venni egy olyen játékost, akiből bizony remek futballista válhat...íme a többi jelölt:
-renato augusto
-lulinha
-wijnaldum
-kroos (ő is lekoptatott, de még próbálkozok :D)
szerintem az utolsó kettő közül kellene az egyiket... -
Egyszeru....tegyel ajanlatot ugyis elutasitja aztan meg rendeset fog kerni -
WartHogSon #42275 hello!
hirtelen egyik hétről a másikra leromlott az öltözői hangulat és néhány játékos aggódik is a csapaton belüli harmónia miatt
hogyan tudok ebbe beleavatkozni? a játékos ráhatásban ninc silyen lehetőség, hiszen így is veretlen a csapat, de sok a döntetlen. -
bug!!!:D -
Hali, gartula tinéktek!
Jó playa, de kicsit izmosabb lehetne. Erőnléti meg aerobic edzést neki minden mennyiségben! -
realgyula #42272 ez mi? :D
-
zorall emberket talaltam????
-
Itsuki #42270 nemááá:P -
Pedig már kezdtem örülni, hogy végre értelmes csapattal játszol
-
Grat!
-
Gratulálok!
Juvéval nekem is BL győzelem volt az első évben, bajnokságban én csak nagyon hátul (talán 5.) végeztem.
Annyi észrevétel, hogy Poulsenért én 15 milliót kaptam. :D
És gratulálok mindenki másnak is.
Én most egyébként a 2007-tel játszok, a gépemen jobban fut. Sikerélményeim a 09-ben sem nagyon voltak, meg ebben sem, most épp a magyar válogatottal kijutottunk az EB-re, de ott kikaptunk Romániától és Spanyolországtól, így az osztrákok legyőzése sem sokat ért.
VB-selejtezőcsoport: svédek, szerbek, szlovákok, macedónok.
Barátságos: Magyar-brazil 3-3
Szerintem még játékban is sz.r vagyok, nem nagyon tudok elérni semmit senkivel, de mindegy. :D
8-ban jutottunk 2. osztályba a Cisco Romával, az az egyetlen jó eredményem. :D -
Köszönöm szépen a dícséretet. Nem nagyon fórumoztam, bár volt egy időszak, mikor a 2008-as szezonban a Dorchester csapatát juttatam az angol legalsóbb osztlyból a Premier Ligába, ahol aztán Ueafás helyet csíptem meg. De aztán elszállt a mentésem :(
De majd tervezek ilyesmit a 2009-ben is. de egyelőre még csak tanulgatom az új szisztémát. -
realgyula #42265 döntöttem!
amit múltkor elkezdtem az MU-val azt folytatom...jobban mondva el se kezdtem, csak betöltöttem a csapatot és annyi...!
szóval mostantól: FM 2008, Manchester United! -
Itsuki #42264 büszke lehetsz magadra,én nem ismerlek alig láttalak més és ez az első szezonod. ne legyen rosszabb szezonod:) -
Szia, és Grat mindenkinek.
Nah szóval akkor az első szezonom a Juventussal az új játékban azaz a 2009-ben. Előljáróban csak annyit, hogy nagyon tetszik a játék. Kezdek már ráérezni dolgokra, de azért még kell idő, hogy teljesen megértsem, mi miért van.
Az igazolások.Azthiszem sok nevet nem kell bemutatnom rajtuk. Mive ismerem a vló életben is a Juventust, így tudtam, hogy nagyjából mik az erősségei, gyengéi, és ez alapján igazoltam. 4 fiatalt, akik majd a jövő csapatát erősítik, és egy írányító szellemű játékost, aki aztán be is vált D'Allessandro. Vizont Enoh már átadülistán is van, mert az hiba volt. Akiket eladtam, csak azért volt, hogy csökkentsem a kiadásokat, és nem is volt rájuk szükségem. Amaurit télen tettem átadólistára, mert a bajnokságban képtelen volt gólt lőni. Remélem meg is veszik, mert olyan opcióval adtam kölcsön. Camoranesit már sajnálom, hogy nem adtam el, mert elég gyenge szezont tud maga mögött. Téltől már nem is játszattam.
Szóval akkor az igazolások. Lehet miatta szídni, de én ezt éreztem helyesnek :D
Nah akkor essék pár szó a bajnokságról is. Sajnos csak 3. helyen végeztünk. Aminek örülök, hogy kevés gólt kaptunk, és kevés vereséggel zártunk. Viszont kevés gólt is rúgtunk(ahogy említettem Amauri képtelen volt az őszi idénybn gólt szerezni a bajnokságban. Ez már év végén változott, kisebb taktikai móosításokkal, de akkor is sok volt a 0:0-ás meccsünk. Remélem ez jövőre másképp lesz, és előrébb tudunk végezni.Nah de beszéljen a kép.
Olasz kupáról nem szeretnék sokat beszélni. Legyen elég annyi, hogy megnyertük, ráadásul az Inter ellen. Ennek mindenféleképp örülök, mégha a szezon előtt nem is figyeltem oda rá, de valahogy mindig továbbjutottunk, az elődöntő, és a döntő viszont már teljes erőbedobással ment, és így sikerült megnyerni.
Bajnokok Ligája :
Hosszú menetelé volt. A csoportom így nézett ki:Barcelona, Juventus, Schalke 04, Anerlecht. Innen másodikként jutottunk tovább. Első a Barcelona lett, de csak azért mert ők 1-el kevesebb gólt kaptak, de nekik is 13 pontjuk lett, mint nekünk.
Majd következett az első kiesési kör ahol a Olympique Lyon csapatát kaptuk. Az eredmények :
Juventus - Olympique Lyon : 1:0
Olympique Lyon - Juventus : 1:1
Majd következett a negyeddöntő, ahol a Liverpoolt kaptuk.
Liverpool - Juventus : 0:0
Juventus - Liverpool : 3:0
Majd következett az elődöntő, ahol a Barcelona lett az ellenfelünk.
Barcelona - Juventus : 1:1
Juventus - Barcelona : 1:0
Így a döntőben talátuk magunkat, aho a Chealse volt az ellenfél :
És kis szerencsével ugyan, de sikerült elhódítanunk a trófeát, és a sok megaláztatás után végre megint a csúcsra értünk.
Szóval összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Érzem, hogy jövőre csak jobbak lehetünk. Már vannak ötletek, hogy kik jöhetnének, de még semmi sem biztos. Majd év elején elmondom mit sikerült öszehoznom.
Ja és maj kifelejtettem. Akiknek nagy részben köszönhetjük ezeket a csodás eredményeket, azok Ők. Persze a teljesség igénye nékül.
Bocsánat, ha túl hoszúra sikeredett, remélem azért elolvassátok. -
Itsuki #42262 soton,elmentem,bentartottam öket,csináltam 1 uj csapatot. nyertem 3 meccset és odament a mentésem. ugyh sztem hagyom ezt is.