104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• szabocsaba1983
    Kirakat LOL!!!
    De jó erős!
  • heliosz007
    2014 márciusában járok

benzemának hála ez az eddigi legjobb szezonom (35 meccsen 40 gól)
  • Huni92
    Üdv, grátóll!

Melyik évben jársz? Egy képet a keretedről dobnál?
  • heliosz007
    ez igen... első félidőben kicsináltuk őket:D
  • BBeno2
    nálam ugyanez van a mantova vs parma mecsceket... kb 0-0 meg 0-1 szokott lenni. dögunalom antifocit játszik-
  • Itsuki
    nem tudom de nekem nagyon nem megy a Bielefeld ellen... bajnokságba örülhettem a 0-0nák(bár sokkal több helyzetem volt,de friedrich inkább a 75.percbe ment fürödni...) a kupába is már ahajamat téptem a 2-2 es végeredményen. jött a hosszabitás
    http://www.xfire.com/video/7fde9/
  • Di Santo9
    Megvan a továbbjutás a BL-be, Werder Bremen ellen: 0-0 idegenben,otthon 3-2 ^^ Következő ellenfél: Arsenal
  • Legend Killer
    kösz. majd nevezek, már elfelejtettem, h kell, de haza érve megnézem.
  • Fabio Capello
    elég szoros volt, de gratula :)

hónap menedzsere meg vagy lesz vagy nem :D
  • Legend Killer
    erre pls majd mondjatok vmi kritikát. kösz.
  • Fabio Capello
    nem mondom biztosra, de asszem itt is úgyvan hogy hogy nem számít külföldinek
  • zyndar
    Egy kis olvasnivaló. Egyébként az egész oldal jó cikkeket tartalmaz.
  • zyndar
    Innen játszott már valaki Oroszországban ha jól tévedek. Kérdés: a volt tagállamok labdarúgói külföldinek számítanak-e? Mert Franciaországban a szenegáli pl. (akinek nincs más útlevele egyébként) nem számít külföldinek.
  • Gnome
    Huhuuu!! órák elött még lenyomtam egy Atlético vs MU Bl elődöntőt...nem vártam semmi jót otthon 1-1et játszottunk kínkeservesen + az első meccset Aguero bánta szóval Forlánnal 4-3-2-1 felállással játszottam és el sem hiszem az eredményt:P...jo bevallom egyszer újratöltöttem mert előző felállásommal rommávertek és vhogy 5-0nál idegességemben kiléptem a játékból.....jah, első szezonom Atlétivel:P

• Legend Killer
    nem tudom még van-e ez a hónap menedzsere játék v mi.

de szavaznék, még pedig ezzel.

Chelse-MU: 5-4. góllövő lista.

cikk

cikk2

cikk3

Trezeguet a vezér.

mi a véleményetek? nagyon örültem, mikor sikerült.
  • Fabio Capello
    grat, kitartás :D
  • inter94
    nem rossz:D
  • zyndar
    ÖÖÖ első barimeccs az Anzhi Makhachkala kispadján

Az ellennél a 0,6 osztályzat befigyel

• realgyula
    0-0 a Bayern ellen idegenben egy nagyon gyenge meccsen...elmegy...
  • Huni92
    BL megyeddöntőben Barcelona az ellenfél.

neked meg sok sikert, és kitartást! :D
  • zyndar
    Ez az orosz másodosztály... Még el sem kezdődött a szezon, de már izzadok. Csak 3 külföldi lehet a kezdőben és nincs középső védőm meg jobb oldali támadó középpályásom és SENKI nem akar egy kezdő magyar edző kezei alatt dolgozni. Izgalmas lesz.
  • Huni92
    Lezárás. Egyébként relativ, hogy mikor kell használni, meg mikor nem. Ha sok játékosra beállitod a lezárást, a támadásaid nem lesznek annyira hatékonyak -legalábbis ilyen tapasztalatokat is olvastam angol nyelvű fórumokon-.

közben: Zaragoza - MU 3-2. ---> összben 6-5.
  • realgyula
    az asszisztens elemzésnél szokott olyasmit írni, hogy le kéne támadni xy játékost...namost az hol tudom beállítani, hogy támadja is le xy-t?
    mert az ellenfél utasításainál csak olyan van, hogy szerelés, láb figyelés, lezárás és szoros emberfogás...melyikkel tudom letámadni az illetőt?
    vagy egyáltalán érdemes komolyan venni ezeket az asszisztens elemzést? (szerintem igen)
    közben:
    RM - Sevilla 4-0 [Van der Vaart (2), Nani, Gago]!
    képet nem tudok tenni, pedig akartam! :(

amúgy a játékról annyit, hogy ez a 2009-es game sokkal jobban tükrözi a valóságot (még akkor is ha nálam nem megy a 3D, mert gyenge hozzá a gépem) mint a 2008! főleg a játékmenetben, a játékosok mozgásában és a taktikai elemekben fedeztem ezt fel! szerintem sokkal jobb mint a 2008!
    próbáltam azt az ultratámadó kontratámadásos taktikát játszani, amit a 2008-ban használtam és vertem rommá az ellenfeleimet, de ez itt nem jött be, mondjuk csak a felkészülési meccsek alatt, meg a 2 szuperkupa meccsen játszottam azt, de mivel nem működött annyira jól ezért átálltam egy támadó szellemű 4-4-2-re, a szélekkel operálva, a pálya közepén pedig 1 védekező és egy támadó/irányító játékossal...szóval most "sablonfocit" játszom...!
    köv. ellenfél a BL csoportkörében a Bayern...! nagy meccs lesz!
  • Huni92
    Zaragoza - AtMa hossz. után: 2-4. Vezettünk 1-0ra, 8 perc alatt 1-3, majd 2-3, hosszabbitás, és a 99. percben eldőlt végleg, akkor lett 2-4. Összben 5-6os vereség. Kupadöntő: Barca - AtMa
  • Huni92
    Sorozatban 3. x-ünk, ezúttal a Barcelona ellen lett 2-2 :) Még mindig hátravan jópár nehéz meccs ebből a durva sorozatból.
  • zyndar
    Köszi Huni, sajnos nem jó.
  • szoltan
    Ti mennyire szoktatok az asszisztens véleményére adni meccs közben?
  • zyndar
    A "vándorkarrier" első állomása

• Di Santo9
    Csak úgy megmutatom hogy ezzel kell 2 meccset letolnom mert minden támadóm sérült.Elég érdekes kezdő 11 :D:D

• Huni92
    Ezt próbáld meg

Sociedad - Zaragoza 2-2, a C csapat játszott.
    MU - Zaragoza 3-3. Az A csaapt játszott ^^
  • Di Santo9
    Jó Estét,végre vki..Én már idegbajt kapok a sérülések miatt
  • zyndar
    Estét urak!
    Ha valaki tudna linkelni orosz másodosztályhoz (Russian First Division) kitpackot, azt megköszönném. Logót találtam.
  • Di Santo9
    Alighogy leirtam,a Recre elleni meccsen Xavi és Keita is megsérült...
  • Di Santo9
    Hát ezt nem hiszem el... Gudjohsen,Eto'o,Németh és Henry is sérült.. Egyetlen 1 bevethető csatár Lionel Messi mellé rakom Salihovic-ot meg Hleb-et talán kiszolgálják majd 1mást.
  • Itsuki

nem volt nehéz meccs csak a sok kimaradt helyzet...

vicces ellenfél,nem vicces eredmény,bár az első félidőbe a b team nyomta...
    biztató hogy a csoportkörben 1 forduló alatt 2. a csapat hollandia mögött... mögöttem csak 2 meccses nemzetek vannak.
  • Fabio Capello
    Képfeltöltő helyzetjelentés:

utolsó simítások, ha minden jól megy, ma estére, éjszakára már lesz egy tesztüzem
  • maffi
    Így van! :) Jó lesz az.
  • Di Santo9
    Ehh,eddig jó igazolás:

• Csacsi
    Azt is próbáltam :D De semmi. Valahogy nem akarnak rendesen gólokat rúgni. De végülis Bojan-nak, Sóbis-nak is ez az első szezonja itt, szóval még belejöhetnek.
  • maffi
    Próbálj netről szedni egy bevált taktikát, megnézni, hogy működik-e, és az alapján megcsinálni a te egyéni felállásodat.